FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Darko Bodule, nadam se da si prebolovao dječije bolesti i da sav taj hajp kod tvog dolaska nije bio uzaludan.
-
- Kontakt:
Arena prenosi danas nazalost
Sljedece 3 smo na na MY TV

@Fajl izvini znam da je ovo tvoj posao

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kup nam je sve, naravno da mora biti prioritet.keli je napisao/la: ↑16 mar 2022, 11:36Normalno, pogotovo jer ne vazi pravilo gola u gostima. Ja bih prije danas izveo gotovo najjacu postavu a protiv posusja napravio 2-3 rokade.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 mar 2022, 11:30Ne smijemo se upustiti u neke silne rokade u ekipi danas.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
33 mu godine, teško da je prebolovao il pameti došao.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 mar 2022, 12:32Darko Bodule, nadam se da si prebolovao dječije bolesti i da sav taj hajp kod tvog dolaska nije bio uzaludan.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije više u Sarajevu, odlučio je posjetiti jedan manji gradićNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 mar 2022, 12:45Arena prenosi danas nazalost
Sljedece 3 smo na na MY TV
@Fajl izvini znam da je ovo tvoj posao![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nekad je bolje i ne pisati nista, razmisli malo.FCUM je napisao/la: ↑16 mar 2022, 12:12zato ubaciti hebibovicaegocentrik je napisao/la: ↑16 mar 2022, 11:40Danas pametno teren ce biti ocajan, samo bez povreda ako sta udje i dobro je
eto ti ces mi reci sta cu pisatipropoklopac je napisao/la: ↑16 mar 2022, 12:52Nekad je bolje i ne pisati nista, razmisli malo.FCUM je napisao/la: ↑16 mar 2022, 12:12zato ubaciti hebibovicaegocentrik je napisao/la: ↑16 mar 2022, 11:40Danas pametno teren ce biti ocajan, samo bez povreda ako sta udje i dobro je

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ponasas se druze kao da ti je 12 godina, **** te vise hebibovic dosadni.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
jesi to ti Hebibe ?propoklopac je napisao/la: ↑16 mar 2022, 13:00Hajd ne provaljuj se i dalje dovoljno je...
-
- Kontakt:
Dizdarević; Šabanović, Mujakić, Palić; Pidro; Đokanović, Kapić, Avramovski, Suljić, Čataković; Ahmetović.
Sve ok samo je morao Lazica umjesto Palica i nije trebao Hamzu opet na 10-ku
Sve ok samo je morao Lazica umjesto Palica i nije trebao Hamzu opet na 10-ku
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 mar 2022, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Palic kao da mu ima gole slike, pa stalno igra...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 mar 2022, 13:03Dizdarević; Šabanović, Mujakić, Palić; Pidro; Đokanović, Kapić, Avramovski, Suljić, Čataković; Ahmetović.
FK SARAJEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi mu kapitensku daovedinjo98 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 13:04Palic kao da mu ima gole slike, pa stalno igra...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 mar 2022, 13:03Dizdarević; Šabanović, Mujakić, Palić; Pidro; Đokanović, Kapić, Avramovski, Suljić, Čataković; Ahmetović.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
Hm Opet Čatakovic na 10ku msm da bi mnogo korisniji bio kao napadac al et sretno nam!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nez ali imam neki dojam da Vasoski ne gotivi previse Lazica i Kobiljaravedinjo98 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 13:04Palic kao da mu ima gole slike, pa stalno igra...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 mar 2022, 13:03Dizdarević; Šabanović, Mujakić, Palić; Pidro; Đokanović, Kapić, Avramovski, Suljić, Čataković; Ahmetović.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zasto ne napises "Mujakic kao da mu ima gole slike, pa stalno igral...", svezali se momka a Bgm mujakic na guzicu pade kad ga Lukic zalomi. Palic igra silom prilika jer je dupovac suspendiran, a za Lazica da se zapitamo koliko je grohno kad ne moze prije Palica u prvu... Ili mozda ima neku povredu lazic a da ne znamovedinjo98 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 13:04Palic kao da mu ima gole slike, pa stalno igra...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 mar 2022, 13:03Dizdarević; Šabanović, Mujakić, Palić; Pidro; Đokanović, Kapić, Avramovski, Suljić, Čataković; Ahmetović.
opet Hamza na 10-ku
PAlic je za Dupovca Maldini. Bolje je Ahmu starog vuka gledati nego raspalog Bagarica . IGRAJ SARAJVOO

Mislim da se iz pripremnih utakmica moglo naslutiti da ce Palić imati veću minutažu i to na poziciji štopera
Toliko o tome da uvidja nesto iz prethodnih meceva...Tvrdoglav si Vasoski a to nikad dobro nista donijelo nije .
Nek nam je sretno.Nadam se bar pola sata za Bodula
Nek nam je sretno.Nadam se bar pola sata za Bodula
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Antikloc, benko21, Dave, enzo1, gh0stHZ, Google [Bot], johntravolta123, ledesma, mire971, mnon46, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, PapakIzSa, propoklopac, skoJaa, VanDijk i 138 gostiju.