E burazeru tako ti i izgleda ovo gdje igrate, samo što nije vedro, nego sivo.
Mi igramo gore na toj slici što sam ja postavio.
E burazeru tako ti i izgleda ovo gdje igrate, samo što nije vedro, nego sivo.
Miljacka je napisao/la: ↑16 mar 2022, 15:57Priznaj da ti je ovo teže palo nego tuzlacimaMeraak1921 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 15:21Pa jel moguce ovo? Ljudi ganjaju rezultat od 2:0, oni imaju 0 suteva, 63min je u toku, pa zizovicu otac te ebo , marsh iz fudbala, a i Sloboda u drugu ligu![]()
![]()
A Sarajevo pravo jako, qarina od ekipe, raspali Zeljo vas rastavio na proste faktore, sva sreca po vas pa Slobodu vodi ovaj fudbalski zlocinac.
Vrapcici ❤
A vi nas inace redovno dobijali dok Zizovic nije bio trener?
Citaj sta pise.
Nemoj lagat toliko,cuj najgora posjeta,u top 5 posjeta zadnjih sezona.Zato Sarajevo,prvaci svemira imaju mozda 5% vecu posjetu od Slobode.Koliko se uzdizete u nekim stvarima,neko ce rec da imamo Real u ligiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:19A vi nas inace redovno dobijali dok Zizovic nije bio trener?![]()
![]()
Ako ostanete u ligi dobro vam je.Uz Radnik igrate najgori fudbal,najgore uslove i najgora posjeta vec godinama
Ma Žižović se samo uklopio u ambcije kluba, i tako je to godinama,ma koliko god im krivo bilo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:19A vi nas inace redovno dobijali dok Zizovic nije bio trener?![]()
![]()
Ako ostanete u ligi dobro vam je.Uz Radnik igrate najgori fudbal,najgore uslove i najgora posjeta vec godinama
Luzeri vjeciti kojima su svi krivi samo oni nisu...103 godine,0 pehara.Nema se vise sta pricatiamypitar je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:29Ma Žižović se samo uklopio u ambcije kluba, i tako je to godinama,ma koliko god im krivo bilo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:19A vi nas inace redovno dobijali dok Zizovic nije bio trener?![]()
![]()
fks74 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:35Ako dobijemo Borca onda se štima Veležu kup, mi Borca ne možemo proći ako to savez ne želi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:28Sarajevo-Borac
Igman-Velez
Kad je izvlacenje zna li neko?
Ma niste vi njemu džaba šilipu u Turskoj, sve je moguće.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:40fks74 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:35Ako dobijemo Borca onda se štima Veležu kup, mi Borca ne možemo proći ako to savez ne želi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:28
Sarajevo-Borac
Igman-Velez
Kad je izvlacenje zna li neko?![]()
![]()
![]()
![]()
Pogledaj i tabelu maloMeraak1921 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 16:15Miljacka je napisao/la: ↑16 mar 2022, 15:57Priznaj da ti je ovo teže palo nego tuzlacimaMeraak1921 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 15:21Pa jel moguce ovo? Ljudi ganjaju rezultat od 2:0, oni imaju 0 suteva, 63min je u toku, pa zizovicu otac te ebo , marsh iz fudbala, a i Sloboda u drugu ligu![]()
![]()
Pogledam ono karanje prije 10dana i lakse mi odma
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kontra, Krajina1999, MikiPirs, NazorUso i 53 gosta.