Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Lampard je ispao najveci pakas prelaskom u Siti 2014 godine,tako da barem meni ,ne moze u istu recenicu sa Drogbom,Terijem,Vajsom,Zolom itd.. hvala mu za sve golove i asistencije al tim transferom meni je pao u ocima.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Lampard je karakterna nula, kao i trenerska 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Sutra liga prvaka,valjda ce se odigrati,ako je UEFA dopustila ,ne znam sta se dovodi u pitanje odigravanje meca,jedino ako i oni ne padnu pod uticaj politike ?
Saudi media glavni favorit za preuzimanje Celzija .. i da veceras ovjerit prolaz protiv Lilaa..
Eto malo informacija za ovaj portal ionako danima ubise kako se Celzi raspada,Roman osijedio itd
Eto malo informacija za ovaj portal ionako danima ubise kako se Celzi raspada,Roman osijedio itd

Zorzinjo ti moze izvuci zivce do neba,ali uvijek se nekako iskupi,ima zadnji pas dzaba sve
Vidi se da su dosli samo da prodju,nema volje napast gol Lila,prvi sut u okvir gola i dadnu gol..

Vidi se da su dosli samo da prodju,nema volje napast gol Lila,prvi sut u okvir gola i dadnu gol..
Daleko od idealne igre večeras, ali je najbitniji prolaz u četvrtfinale.
- Pensioner26
- Kontakt:
Bravo ekipa na rutiniranju.
Nije lahko igračima sa svim ovim dešavanjima oko kluba.
Nije lahko igračima sa svim ovim dešavanjima oko kluba.
Nadam se da će se do 5. aprila riješiti stvari, jer se neće moći prodavati karte, a mislim da za Ligu prvaka nema pretplatnika.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Do petka se šalju ponude za kupovinu kluba, nakon čega će se napraviti lista sa najozbiljnija tri ili četiri kandidata.
Nadam se da će među ta tri ili četiri kandidata biti Saudijci i Boehly jer su jasno predstavili plan vođenja kluba, ostali "random" Amerikanci kao vlasnici su mi manje privlačni od ovog dvojca.
Ma vala da ga kupi i Sejo Brajlović, samo da više završi ovaj teror.TheShed je napisao/la: ↑17 mar 2022, 13:45Do petka se šalju ponude za kupovinu kluba, nakon čega će se napraviti lista sa najozbiljnija tri ili četiri kandidata.
Nadam se da će među ta tri ili četiri kandidata biti Saudijci i Boehly jer su jasno predstavili plan vođenja kluba, ostali "random" Amerikanci kao vlasnici su mi manje privlačni od ovog dvojca.
- wadethegreat
- Kontakt:
Stvorilo je ovo ja mislim u klubu neki mi vs oni mentalitet tako da nije lose kraja sezone
.
Samo Saudijci dolaze u obzir.

Samo Saudijci dolaze u obzir.
Vialli bivsi igrac Celzija prikljucio se timu americkog biznismena Candya u borbi za kupovinu Celzija..
Premijer Britanije nakon posjete Arabiji izjavio da nema nista protiv Saudi Media grupacije i njihove ponude za kupovinu kluba..
Premijer Britanije nakon posjete Arabiji izjavio da nema nista protiv Saudi Media grupacije i njihove ponude za kupovinu kluba..
Nije nas mazio žrijeb, ali šta da se radi. Protiv Reala su šanse 50-50, dok bi u eventualnom polufinalu protiv Cityja (ako dođe do toga) oni bili favoriti.
Daleko je Real od naivne ekipe, sitnice su odlučile prošlogodišnji duel, isto će i sada biti. U odnosu na taj duel nemamo Chilwella i James je pod upitnikom. Morat će Tuchel nešto smisliti, Alonso mi ne ulijeva povjerenje na lijevoj strani.
Daleko je Real od naivne ekipe, sitnice su odlučile prošlogodišnji duel, isto će i sada biti. U odnosu na taj duel nemamo Chilwella i James je pod upitnikom. Morat će Tuchel nešto smisliti, Alonso mi ne ulijeva povjerenje na lijevoj strani.
Ma žrijeb odličan. Sa naše strane sve ekipe koje su prošle godine nadigrane u Ligi prvaka.
Nisu nijanse odlučile prošle sezone, Chelsea je poprilično bio bolji od Reala u obje utakmice.
Slabiji smo za Chilwella i za napadača (Lukaku igrač manje), ali nisu se ni oni nešto pojačali od prošle sezone.
Nisu nijanse odlučile prošle sezone, Chelsea je poprilično bio bolji od Reala u obje utakmice.
Slabiji smo za Chilwella i za napadača (Lukaku igrač manje), ali nisu se ni oni nešto pojačali od prošle sezone.
Nadigrani su kada smo imali Chilwella i Jamesa u timu, sada nemamo Chilwella u timu. Najbolji pokazatelj tog nedostatka su ligaške utakmice protiv Cityja u ovoj sezoni kada su Alonso i Azpilicueta igrali na wing-backa pozicijama i vidjeli smo koliko su nivoa ispod Chilwella i Jamesa.
- Pensioner26
- Kontakt:
U Realu je samo Vinicius se popravio, ovo ostalo manje-više isto.jose je napisao/la: ↑18 mar 2022, 18:15Ma žrijeb odličan. Sa naše strane sve ekipe koje su prošle godine nadigrane u Ligi prvaka.
Umjesto samo Benzeme, morat će se oba više paziti.
Evo petak.
Šta sad, koliko dana će se vagati te ponude?
Koji je naredni korak?
P.S. Sutra obezbijeđen avion za Middlesborough.
Šta sad, koliko dana će se vagati te ponude?
Koji je naredni korak?
P.S. Sutra obezbijeđen avion za Middlesborough.
Realno nama je James pola ekipe.
Nadam se da danas nece ici najjaci sastav tipa Kante, Kovacic, Haverc
Nadam se da danas nece ici najjaci sastav tipa Kante, Kovacic, Haverc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.