Jednog dana sve će doći na naplatu

Zamislite kako su se osjecali navijaci i igraci PSG 2018 kada su shvatili da je Kroos bio citav metar u ofsajdu neposredno sto je sviran penal? Umjesto da se ode 1-0 na odmor za PSG, rez 1-1, pa onda umjesto da PSG povede 2-1 nakon ruke Ramosa, Real povede. Zamisli kako je njih tu bolilo!? Ili kako je bolilo sve navijace Bayerna u one dvije sezone?? Sam je Ronaldo dao 2 gola iz ofsajda u uzvratu u Madridu! Vidala bez ikakve osnove iskljucuje, a Casemira ne! Pa naredne godine cist penal nakon ruke Marcela sto je i sam priznao, ali naravno opet se ne svira! Da li treba pitati igrace Atletica kako se oni osjecaju nakon gola iz ofsajda u finalu 2016!? Pa kako se osjecao Buffon nakon onog smijesnog penala u 94-oj min! Kako su se osjecali tada svi Italijani, svi mi pored malih ekrana, koji smo iz godine u godinu bivali prevareni, nasamareni, ubjeđivani da je Ronaldo kao najbolji na svijetu, Real najbolji u Evropi, a ni u svojoj zemlji niste bili najbolji nego su vas najveci rivali mlatili kao vola u kupusu! Kako su se osjecali svi oni igraci pored kojih je Ronaldo simulirao bezbroj puta i dobijao smijesne faule i penale? Ni danas dan ne mogu vjerovati da je zlatne lopte dobijao samo zbog ukradenih liga prvaka pored Messija koji je po svim mogucim statistikama bio bolji.