gegen
Kako sam lepe slikice stavio
Da da sad halamo protiv Kolna u gostima. Koln se malo u drugom djelu sezone digao, Poldi je pokazao zube, no to vrijedi za prve dvije utakmice nastavka. U trećoj tekmi već su poljugali od ST.Paulija 3:0 i opet se vratili na zemlju. No takvom klubu je praznik kada se doma dočekuje Bayern i svi znate kakav pakao možemo oćekivati. To je tekma u kojoj Koln nema kaj za izgubiti i dat će sve od sebe da nam potrgaju igrače i ako ništa drugo bar izvuku X. E da mi se sjetiti kako smo odigrali prvu tekmu protiv njih u ovoj sezoni
Sada je na redu Bayern, krnji Bayern koji moglo bi se reč melje sve pred sobom. Ako zbrojimo kup imamo 3 pobjede zaredom i sada je ovo opet teški ispit za nas. Polako se ulazi u formu no i ova tekma kao i ona protiv Werdera je jako bitna da bi se Bayern stabilizirao te da bi naraslo samopouzdanje u ekipi. Novost je

da Robben neće igrati, sad dal će biti u kadru ne znam, no nevjerujem. Uz to neće biti Contenta, Riberya, Kroosa i Olića. Naš kadar će se sastojati od 13 igrača, 2 golmana + amateri. Dobra vijest je što za ovu tekmu za razliku od prošle da "samo fali" Robben. Dobra vijest moš misliti! Tako da će momčad ostati maltene ista i LvG VALJDA neće imati problema sa sastavljanjem sastava. Bayernovi navijači se ponovo mogu veseliti Ottlu u prvoj postavi kojem će partner biti niti manje niti više nego naš DaNJEl Pranjić - DAS ŠPEK!

Nevjerujem da će LvG nešto previše experimentirati i recimo poćeti odmah sa dva napadača, iako bi to trebo kad nema Ribery i Robbena ili da će se Tymo preseliti u vezni red, Ottl na klupu i Breno u obranu. Takav rasplet događaja nebute vidli. Znači ono kaj će biti 99%:
-------------------Gomez
Hamit-----------Schweini-------Muller
---------------Pranjić---Ottl
L.Gustavo---BadGnjili--Tymo--Lahm
-----------------------Kraft
Na krilima Mullera ovu tekmu bi mogli dobiti i još ak Gomez bude na zadatku neamo brige...No to tek moramo vidjeti!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"