ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Vraća se pos.1 gdje joj je i mjesto.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Felixians4
- Kontakt:
hebeš to sada,vjerojatno će ga nadal priskrbiti i ući s tim statusom u 2023. no RG,W,USO su ono što je uvjerljivo najznačajnije kad više nisu poravnati s po 20.
Vrijedno Nadal skuplja poene. Djokovic nece moci igrati na svim turnirima to je sigurno, a sumnjam da moze ponoviti proslogodisnji uspjeh sa 2GS i 1F iz US. Moja neka procjena je da uzima WB samo. Nadal bi trebao odraditi ovaj IW sto bolje, realno moze bar do polufinala a zatim se spremiti za sljaku. 2 turnira prije RG bi bila sasvim uredu, pogotovo ako to budu 2 iz M1000 serije. RG bi bio slag na tortu ali otom potom. Mislim da ce odustati od WB iako bi s obzirom na konkurenciju i tamo lako mogao do SF. Na Americkoj turneji je vazda opasan, na US je uz Djokovica i Medu glavni favorit.Felixians4 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 23:17hebeš to sada,vjerojatno će ga nadal priskrbiti i ući s tim statusom u 2023. no RG,W,USO su ono što je uvjerljivo najznačajnije kad više nisu poravnati s po 20.
Nije nimalo nemoguce da Nadal bude br.1 na kraju godine. Po meni Medvedev to ne zasluzuje,covjek igra fascinantno samo onaj period poslije WB kada se predje na HC. Iznimka je AO na kojem ima 2 finala. Zverev je otpisan odavno..
- Felixians4
- Kontakt:
Zapravo Zverev nije otpisan odavno,bio je maksimalni hype do poraza od Shapovalova koji je trajao još iz Tokija. Sada je on imao šansu preuzeti prvu poziciju nakon Miamija,no ponovno ****. Šteta,potraćena karijera u smislu da ju i završi sada,bila bi naravno velika,no ni 30 % što je moglo biti zbog privatnih problema,loših odluka s razlazima od Ferrera i Ferrrera itd.
Ne vjerujem da će Rafa propustiti Wimbledon bude li tijelo u redu,neovisno kako prođe na RG
Zverev,Medvedev,Felix,Shapovalov,Tsitsipas OUT.Teraj sve u pm
Ne vjerujem da će Rafa propustiti Wimbledon bude li tijelo u redu,neovisno kako prođe na RG
Zverev,Medvedev,Felix,Shapovalov,Tsitsipas OUT.Teraj sve u pm
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Znači od ostalih u finalu samo ga dobio Del Potro
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Felixians4
- Kontakt:
a jako blizu bili čilić i roddick. s murrayem 2012. razmijenili Wimbledon i Wimbledon OI rutinska slavlja
Dokaz da su Nadal i Djokovic neki visi univerzum. Ovaj je osvojio slemove i nabio rekord sve dok se ova dvojica nisu pojavila. Od tada je realno samo mrvice kupio. 
- Felixians4
- Kontakt:
nisu oni viši univerzum za federera,nemojmo bit tako glupavi baš. sva trojica su vanzemaljci
Ma vidis da ima 6 postova da je dosao da provocira raju,sta mu odgovarasFelixians4 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 19:15nisu oni viši univerzum za federera,nemojmo bit tako glupavi baš. sva trojica su vanzemaljci
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Rafa na 17-0.
Koji su ono najbolji startovi, ima li gdje ona statistika?
Znam da je Novak ono imao 40+.
Koji su ono najbolji startovi, ima li gdje ona statistika?
Znam da je Novak ono imao 40+.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Nole je realno nedostižan. Ono 2011.god je bila stvarno sila. Monstruozni Đoković, vidio mu se glad u očima.
Ne znam stvarno dokle može Rafa s nizom, neki dan je baš visio protiv Korde, vcrs ga čeka nezgodni Opelka
Ne znam stvarno dokle može Rafa s nizom, neki dan je baš visio protiv Korde, vcrs ga čeka nezgodni Opelka
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Nole ima 41-0 i 26-0moj uzor-S.G je napisao/la: ↑16 mar 2022, 13:13Mislim da je izjednačio drugi najbolji start.
Nole ima 41-0
- Romagnoli13
- Kontakt:
18-0

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kirjos, vjerovatno duel sa sunarodnjakom i nasljednikom Alcarazom (ma da ne bi zacudilo da ga dobije britanac) i onda u finalu ko god dodje mislim da ce biti lagan zalogaj ako se sam Nadal tamo pojavi. Rublev ili Dimitrov vjerovatno.
žali se opet da ga boli noga više nego inače. navodno je zato i otkazao majami, čim je osjetio da bolovi rastu
ali cool je pravo kako je uzeo opelku, dva tie breaka protiv serve monstera
-
samosarajvo
- Kontakt:
Gdje si to procitao?
Ja sam se nacito i nagledo tih presica u zadnje vrijeme.
Rekao je da je stopalo nesto sto nikad nece biti fixano 100% ali da igra bez ikakvog straha tj nema opsutrukcija u igri.Da ce Miami odmorit da bi bio svjez za sljaku.
poslije meča sa opelkom. nije rekao da je to razlog otkazivanja majmija ali je rekao da ga par zadnjih dana lijevo stopalo više boli nego inače
Crko je on već što se tiče tvrde podloge, previše mu je ovo. Ova 3 meča u IW ne liči na sebe s početka sezone, nestalo je goriva. Dobio isključivo na šampionski mentalitet, nivo prilično tanak, ne udara čisto loptice, fali svježine. Ne bi bilo loše da večeras izleti od Nika i nek ide odmorit za najvažniji dio sezone... ovako će morat preko Nika, Alcaraza i Rubleva vjerovatno do titule, potrošit će ga i više nego što treba a onda i sa stopalom može bit svašta.
Navijamo za Carlitosa, ima veliku šansu za prvi masters
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.