Ja bio siguran da Nakashima uzima cirkusanta, al jbg. Na Karena nisam igrao i predlazem da se Rusi izbace sa tippinga.bodi123 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 12:22A ko vam je kriv kad igrate na lopatu Karena, poluraspadnutog Endija i kosookog antitalenta Nakashimu![]()
Šteta što pogodi samo Tiafoe-a 2-0 a ovoj dvojici dao set... i Fokine koji je morao dobiti Shapu. Sad valja nastaviti u ovom ritmu, probati uzeti titulu pa onda braniti šta se braniti bude dalo u Miamiju i MC-u
Tennis tipping - Opšta tema
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Tennis tipping - Opšta tema
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
haris123456789
- Kontakt:
Sve sam crvene fuloJustin je napisao/la: ↑14 mar 2022, 16:51Ja bio siguran da Nakashima uzima cirkusanta, al jbg. Na Karena nisam igrao i predlazem da se Rusi izbace sa tippinga.bodi123 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 12:22A ko vam je kriv kad igrate na lopatu Karena, poluraspadnutog Endija i kosookog antitalenta Nakashimu![]()
Šteta što pogodi samo Tiafoe-a 2-0 a ovoj dvojici dao set... i Fokine koji je morao dobiti Shapu. Sad valja nastaviti u ovom ritmu, probati uzeti titulu pa onda braniti šta se braniti bude dalo u Miamiju i MC-u![]()
Sta ces za medvedeva kad ce 80% biti u polufinalu a mozda i u finalu. Jedino pojedinacno da igramo protiv njih
Justin je napisao/la: ↑14 mar 2022, 16:51Ja bio siguran da Nakashima uzima cirkusanta, al jbg. Na Karena nisam igrao i predlazem da se Rusi izbace sa tippinga.bodi123 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 12:22A ko vam je kriv kad igrate na lopatu Karena, poluraspadnutog Endija i kosookog antitalenta Nakashimu![]()
Šteta što pogodi samo Tiafoe-a 2-0 a ovoj dvojici dao set... i Fokine koji je morao dobiti Shapu. Sad valja nastaviti u ovom ritmu, probati uzeti titulu pa onda braniti šta se braniti bude dalo u Miamiju i MC-u![]()
Da ih nema ovoliko moglo bi se, al preuzeli su tenis sad s novom generacijom. Najbolji igrač svijeta Rus, još jedan u Top 6, i još dvojica u Top 30. Plus Zverev Rus pod drugom zastavom, ko i Shapovalov
Zato se ni ATP ne oglašava, ne smiju pisnut znaju da bi propali bez ruskih tenisera
Mada, istini za volju, i Medvedev i Rublev su najoštrije osudili rusku invaziju, i dali podršku Ukrajini
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 14 mar 2022, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Steta sto na travnatim terenima nismo u ovakvom naletubodi123 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 12:22
A ko vam je kriv kad igrate na lopatu Karena, poluraspadnutog Endija i kosookog antitalenta Nakashimu![]()
Šteta što pogodi samo Tiafoe-a 2-0 a ovoj dvojici dao set... i Fokine koji je morao dobiti Shapu. Sad valja nastaviti u ovom ritmu, probati uzeti titulu pa onda braniti šta se braniti bude dalo u Miamiju i MC-u
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- BosniaBoston
- Kontakt:
Manje prati RL kanter a više tenis i vratit će se rezultati
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trava je za kraveApolon je napisao/la: ↑14 mar 2022, 19:28Steta sto na travnatim terenima nismo u ovakvom naletubodi123 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 12:22
A ko vam je kriv kad igrate na lopatu Karena, poluraspadnutog Endija i kosookog antitalenta Nakashimu![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Felixians4
- Kontakt:
bravo za me.
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Uh koji sam doktor, tacan rez Opelka, Brooksby, Nick...i to nisam tipovao Alcaraza.
Nek ostane ovako ja zadovoljan, nije lose za debitantski nastup.
Nek ostane ovako ja zadovoljan, nije lose za debitantski nastup.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kako li ću uspjet čokati i ovu titulu, pitanje za milion dolara... 
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Kolo za pamcenje od strane @unofficiala.
Cerat cemo se Bodi.
Sreca bosnjo me upozori u zadnji cas inace ne bih nista tipovao.
Cerat cemo se Bodi.
Sreca bosnjo me upozori u zadnji cas inace ne bih nista tipovao.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Luzer sam ja teški, šta sam puta prošle sezone ovako titule ispuštao, zato nemam slema još uvijek, isti sam Zverev, uzimaš ti ovo rutinski
A sinoć ništa ne pogodi, zijaniše i Bublik i Holandez i Paul i Švarci
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Donese mi Miomir 30 bodova , malo je falilo i da De Minaura skinem
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Norrie brat ispoštovo 
Sjeba me on na kraju. A bas lijepo islo do toga.
Nadao sam se da ce onog domaci teren da ponese.
Zasto sam iza dele ako sam imao vise bodova u zadnjem kolu?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Brooksby **** obicno, dobijes Cicipasa i uspijes rutinski izgubit pred svojom publikom.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.