FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Sutra bez Lucia i Cambiassa.Cambiassu će malo i goditi odmor jer igra bez prestanka oo 6 janura i meča sa Napolijem.
Volio bih vidjeti sutra Chivua u paru sa Ranocchiom pa krenuti sa samurajem od početka ali mislim da će Leo krenuti sa Cordobom ili Matrixom u paru sa Ranocchiom.Nekako nemam povjerenje ni u Matrixa a ni u Cordobu.Ok je njihova želja no obojica su za penzije.
Dođosmo u situaciju kao u prvoj sezoni sa Mourinhom kada je Cambiasso igrao štopera.
Wes bi mogao sutra krenuti od početka, jučer sam ga gledao na treningu, nema problema sa povredom samo je u pitanju koliko ima snage.
Volio bih vidjeti sutra Chivua u paru sa Ranocchiom pa krenuti sa samurajem od početka ali mislim da će Leo krenuti sa Cordobom ili Matrixom u paru sa Ranocchiom.Nekako nemam povjerenje ni u Matrixa a ni u Cordobu.Ok je njihova želja no obojica su za penzije.
Dođosmo u situaciju kao u prvoj sezoni sa Mourinhom kada je Cambiasso igrao štopera.
Wes bi mogao sutra krenuti od početka, jučer sam ga gledao na treningu, nema problema sa povredom samo je u pitanju koliko ima snage.
- Interista di cuore
- Kontakt:
pozvani za tekmu sa Bariem :
Portieri: 1 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta.
Difensori: 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 36 Simone Benedetti, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino.
Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philppe Coutinho, 48 Lorenzo Crisetig.
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.
Portieri: 1 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta.
Difensori: 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 36 Simone Benedetti, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino.
Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philppe Coutinho, 48 Lorenzo Crisetig.
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Nego ljudi da vas pitam, jel se Walter Samuel oporavio?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
nije, i dabogda da se oporavi do kraja sezoneToxicity je napisao/la:Nego ljudi da vas pitam, jel se Walter Samuel oporavio?
inace Yuto uzeo broj 55, sluzbeno predstavljanje je u petak
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
U Japanu vlada trenutno ludnica, sutra u Bariju ce Japanska televizija biti sa cak tri kamere koje ce pratiti samo njega i svaki njegov potez. Press konferencija ce biti u petak i tada se ocekuje navala Japanskih novinara. Inter je vec primio zahtjev da se sluzbena stranica prevede na japanski jezik kako bi mogli pratiti svaki njegov korak.

pobjeda bi danas morala doci i tako bi se u potpunosti iskoristili kiksevi , milana , napolia , rome
nagamoto bi trebao igrati a postoji sansa da zaigra i wesley poslije duge pauze
nagamoto bi trebao igrati a postoji sansa da zaigra i wesley poslije duge pauze
E raja hocu veceras da gledam utakmicu a posto sam ogranicen sa gigama jel uzma jedna utakmica oko 2 gige kad je pogledas ???
Samo jedan klub Velež Mostar
u vrh glave ti može uzet 700 MB.... uglavnom oko 400 MB uzima...Adnel je napisao/la:E raja hocu veceras da gledam utakmicu a posto sam ogranicen sa gigama jel uzma jedna utakmica oko 2 gige kad je pogledas ???
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
E hvala majstoresilenT. je napisao/la:u vrh glave ti može uzet 700 MB.... uglavnom oko 400 MB uzima...Adnel je napisao/la:E raja hocu veceras da gledam utakmicu a posto sam ogranicen sa gigama jel uzma jedna utakmica oko 2 gige kad je pogledas ???

Samo jedan klub Velež Mostar
desi se da uzme i manje, zavisi od kvaliteta slike i signala
veceras Inter mora nesto zBariti
Probabili formazioni:
BARI (4-4-2): Gillet; A.Masiello, Glik, Rossi, Parisi; Gazzi, Almiron, Donati, Bentivoglio; Okaka, Rudolf. A disp.: Padelli, Raggi, Rivas, Rinaldi, Alvarez, Huseklepp, Castillo. All.: Ventura
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Materazzi, Ranocchia, Nagatomo; Zanetti, Thiago Motta, Kharja; Pandev; Pazzini, Eto’o. A disp.: Orlandoni, Chivu, Obi, Sneijder, Cambiasso, Coutinho, Milito. All.: Leonardo
veceras Inter mora nesto zBariti

Probabili formazioni:
BARI (4-4-2): Gillet; A.Masiello, Glik, Rossi, Parisi; Gazzi, Almiron, Donati, Bentivoglio; Okaka, Rudolf. A disp.: Padelli, Raggi, Rivas, Rinaldi, Alvarez, Huseklepp, Castillo. All.: Ventura
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Materazzi, Ranocchia, Nagatomo; Zanetti, Thiago Motta, Kharja; Pandev; Pazzini, Eto’o. A disp.: Orlandoni, Chivu, Obi, Sneijder, Cambiasso, Coutinho, Milito. All.: Leonardo
Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
budel ova postava sa Matrixom od pocetka,ja se nicem ne nadam...
Leo budi pametan i stavi Chivua na stopera,a kamikazu na beka pls
Leo budi pametan i stavi Chivua na stopera,a kamikazu na beka pls

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
opa pazzo tek stigao a već izbacio milita iz prvog tima, a nema veze ko god da igra u odbrani intera neće više od 1 gola primiti a daće inter 2 najmanje, dvojka ko kuća
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
ima jos sat vremena da se predomisli
ja sam nekidan reko, Chivu dabogda vise ikad da zaigra stopera, prije ce se spustiti Cambi da zaigra tu

ja sam nekidan reko, Chivu dabogda vise ikad da zaigra stopera, prije ce se spustiti Cambi da zaigra tu
Call the coroner!
- L' Imperator
- Kontakt:
pozz..ima l' kakav link za tekmu?? na ATDHE.Net mi trazi da nesto instaliram i instaliram ja to ,al' opet ne mogu gledat..
#samoRudar #zauvijek
bit ce na myp2p i na livescorehunter, izbacit cu ja ovde kad pocne tekmaL' Imperator je napisao/la:pozz..ima l' kakav link za tekmu?? na ATDHE.Net mi trazi da nesto instaliram i instaliram ja to ,al' opet ne mogu gledat..
Call the coroner!
- L' Imperator
- Kontakt:
ok..tnxPuma je napisao/la:bit ce na myp2p i na livescorehunter, izbacit cu ja ovde kad pocne tekmaL' Imperator je napisao/la:pozz..ima l' kakav link za tekmu?? na ATDHE.Net mi trazi da nesto instaliram i instaliram ja to ,al' opet ne mogu gledat..

#samoRudar #zauvijek
ne diraj te mi matrixa neka i on nekad zaigra , moglo bi biti ludih startova matrixa i rannochie , moram gledati tekmu zanima me japanac , a pazzo je dobio sansu pred militom jer je diego povrijedjen bio i bolje ne rizikovati a vjerovatno i diego i wes ce dobiti odredjeno vrijeme . u svakom slucaju mora se dobiti
- Interista di cuore
- Kontakt:
ma volim ja matrixa,al on nije vise za ozbiljnog fudbala...neka ga na klupi i u nekim nevaznim utakmicama,al previse je rizicno da igra ovakvu utakmicu...
ja se jos nadam da ce stavit Chivua,nisu jos izasli zvanicni sastavi...
ja se jos nadam da ce stavit Chivua,nisu jos izasli zvanicni sastavi...
neka Matrixa, kad se ovi mladji tipa balotelli pocnu glupirati, da Matrix koju vaspitnu 

Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.