Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Steta sto nismo iskoristili ovu priliku
nacekat cemo se kad cemo ponovo imati protivnika ko Crna gora u barazu
I am Lumis, EC3s younger brother
-
- Kontakt:
Koji šovinizam ovaj tip propagira,. Nije mi jasno kako to prolazi na ovom forumu. Sramota.Fagus501 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 23:07Kad pišem neke podatke mnogi me smatraju budalom ali staces dok pišeš istinu nije dobro.Hamidovic,Herceg a tek Vegar oni nemogu biti najbolji Ninu premijer ligi tek dalje.Ti propali skutori koje je pijandura Bilal Suman ubacio u našu reprezentacije da bi lakše našao klub sad Colina gura Vegara koji za 4 godine nije dao gola u klubu.Ako jedan Kasumovic može da bude najbolji strelac Islanske lige pored igrača poput Magnussona ljudi igraju najbolji rukomet na eura svi su u toj lošoj ligi šta dalje pričati.Oni zovnu jednog debila poput Hamidovica ili Vegara takodzer Emir Suholjic momak igra našu ligi ali ne najbolji daleko na tog poziciji ali mjesto njega mora neki Srbin ili Hrvat nevalja mu ime Emir.Benjo jeste budala ali za ove bekove je doktor nauka rukometa.Colina će sad pola Ljubuškog zovnuti kosti je Grabovac nekada radio ljudi igrali Svjesko juniorsko i prestali se bavit rukometom žalost i tuga Velka
Emir Suhonjic je Hansen za ove pozvane
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- EastwichTown
- Kontakt:
Trenutno sigurno jeste , ali u toku je podmlđivanje Reprezentacije , a Suhonjić ima 33-34 god ...
Kada se oporave mi na desnom beku ćemo imati dva veoma kvalitetna , a pritom mlada igrača , dvometraš iz Izviđača Berin Keso (2002god) i Amar Gračić iz Borca (2004god).
Put podmlađivanja reprezentacije je jedini ispravan put, samo što i taj put treba da bude planski i da bude vođen na način da se postepeno kroz godine uvode po 1-2 igrača koji uz starije stiču iskustvo. Najbolji primjer je Crna Gora koja postepeno na svako takmičenje povede 1-2 najtalentovanija mlada igrača/mlada od 18-19 godina a ne od 23/ i da im dobru minutažu na tom prvenstvu gdje stiču rutinu i imaju priliku da se uporede sa najboljim igračima Evrope. Jedini primjer gdje se potpuno podmladila reprezentacija je Hrvatska sa Balićem, Metličićem, Džombom, Kalebom,... al oni su prethodno izdominirali sva omladinska takmičenja. Kod nas se sa tim procesom zakasnili desetljeće i sad imamo situaciju da su nam nosioci dvadesetogodišnjaci koji nikada ranije nisu igrali zajedno jer nismo imali mlađih selekcija. Da smo ranije napravili smjenu generacija imali bi smo bar 5-6 igrača do 26 godina koji bi sad bili nosioci igre uz ove mlađe snage, ovako smo zakasnili ali i to je dobro, neka se izgube kvalifikacije ali nek se napravi nova reprezentacija za narednih 10-tak godina. I sada, uz dobru selekciju mladih igrača i par iskusnijih igrača koji su tu ili bi se mogli pridružiti/Burići,Panić, Perić, Suton i Davidović/, moći će se napraviti solidna ekipa koja bi parirala Crnoj Gori/možda je glupo al ja još uvijek vjerujem u prolaz Grčke/.
Nije mozda vec 100% ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Mislim poslje ove blamaže i afere sa selektorom da ćemo izgubiti dosta sadašnji igrača možda i golmana Buric.Peric,Panic taj Suton poslje svih ovi stvari teško da će odazvati iduće okupljanje.Sada ako ispadnemo od Grčke kada nam dolazi iduće okupljanje znali nekoovisnik je napisao/la: ↑17 mar 2022, 21:27Put podmlađivanja reprezentacije je jedini ispravan put, samo što i taj put treba da bude planski i da bude vođen na način da se postepeno kroz godine uvode po 1-2 igrača koji uz starije stiču iskustvo. Najbolji primjer je Crna Gora koja postepeno na svako takmičenje povede 1-2 najtalentovanija mlada igrača/mlada od 18-19 godina a ne od 23/ i da im dobru minutažu na tom prvenstvu gdje stiču rutinu i imaju priliku da se uporede sa najboljim igračima Evrope. Jedini primjer gdje se potpuno podmladila reprezentacija je Hrvatska sa Balićem, Metličićem, Džombom, Kalebom,... al oni su prethodno izdominirali sva omladinska takmičenja. Kod nas se sa tim procesom zakasnili desetljeće i sad imamo situaciju da su nam nosioci dvadesetogodišnjaci koji nikada ranije nisu igrali zajedno jer nismo imali mlađih selekcija. Da smo ranije napravili smjenu generacija imali bi smo bar 5-6 igrača do 26 godina koji bi sad bili nosioci igre uz ove mlađe snage, ovako smo zakasnili ali i to je dobro, neka se izgube kvalifikacije ali nek se napravi nova reprezentacija za narednih 10-tak godina. I sada, uz dobru selekciju mladih igrača i par iskusnijih igrača koji su tu ili bi se mogli pridružiti/Burići,Panić, Perić, Suton i Davidović/, moći će se napraviti solidna ekipa koja bi parirala Crnoj Gori/možda je glupo al ja još uvijek vjerujem u prolaz Grčke/.
U oktobru, tada počinju kvalifikacije za Euro 2024 koji se igra u Njemačkoj.Fagus501 je napisao/la: ↑17 mar 2022, 22:09Mislim poslje ove blamaže i afere sa selektorom da ćemo izgubiti dosta sadašnji igrača možda i golmana Buric.Peric,Panic taj Suton poslje svih ovi stvari teško da će odazvati iduće okupljanje.Sada ako ispadnemo od Grčke kada nam dolazi iduće okupljanje znali nekoovisnik je napisao/la: ↑17 mar 2022, 21:27Put podmlađivanja reprezentacije je jedini ispravan put, samo što i taj put treba da bude planski i da bude vođen na način da se postepeno kroz godine uvode po 1-2 igrača koji uz starije stiču iskustvo. Najbolji primjer je Crna Gora koja postepeno na svako takmičenje povede 1-2 najtalentovanija mlada igrača/mlada od 18-19 godina a ne od 23/ i da im dobru minutažu na tom prvenstvu gdje stiču rutinu i imaju priliku da se uporede sa najboljim igračima Evrope. Jedini primjer gdje se potpuno podmladila reprezentacija je Hrvatska sa Balićem, Metličićem, Džombom, Kalebom,... al oni su prethodno izdominirali sva omladinska takmičenja. Kod nas se sa tim procesom zakasnili desetljeće i sad imamo situaciju da su nam nosioci dvadesetogodišnjaci koji nikada ranije nisu igrali zajedno jer nismo imali mlađih selekcija. Da smo ranije napravili smjenu generacija imali bi smo bar 5-6 igrača do 26 godina koji bi sad bili nosioci igre uz ove mlađe snage, ovako smo zakasnili ali i to je dobro, neka se izgube kvalifikacije ali nek se napravi nova reprezentacija za narednih 10-tak godina. I sada, uz dobru selekciju mladih igrača i par iskusnijih igrača koji su tu ili bi se mogli pridružiti/Burići,Panić, Perić, Suton i Davidović/, moći će se napraviti solidna ekipa koja bi parirala Crnoj Gori/možda je glupo al ja još uvijek vjerujem u prolaz Grčke/.
Što se tiče revanša protiv Grka, moje mišljenje je da ova selekcija igrača nikoga ne može dobiti 8+ razlike. Previše je neuigranosti, loše organizacije u napadu i odbrani, katastrofalne selekcije šuta, i sumnjam da se to može popraviti za 2-3 dana.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trebamo jedno 2 ciklusa bez ikakvog pritiska odigrat,ono samo da sluzi za uigravanje.Ono sto smo trebali uradit prije 4,5 godina mi tek sad radimo,podmladjivanje
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U oktobru, tada počinju kvalifikacije za Euro 2024 koji se igra u Njemačkoj.
Što se tiče revanša protiv Grka, moje mišljenje je da ova selekcija igrača nikoga ne može dobiti 8+ razlike. Previše je neuigranosti, loše organizacije u napadu i odbrani, katastrofalne selekcije šuta, i sumnjam da se to može popraviti za 2-3 dana.
[/quote]
Znaci ništa prije oktobra to znaci nema okupljanja 6 do 7 mjeseci,nikakvi prijateljski i toga.Drug teško bi ova selekcija pobjedila jednu Slobodu trenutno jednostavno igrački kvalitet ne postoji
[/quote]
Znaci ništa prije oktobra to znaci nema okupljanja 6 do 7 mjeseci,nikakvi prijateljski i toga.Drug teško bi ova selekcija pobjedila jednu Slobodu trenutno jednostavno igrački kvalitet ne postoji
E sad za prijateljske ne znam jbg, mada znaš da se to u reprezentativnom rukometu ne igra tako često.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bogme ako se ne desi čudo u Subotu neće se zadugo skupiti
"Što se tiče revanša protiv Grka, moje mišljenje je da ova selekcija igrača nikoga ne može dobiti 8+ razlike. Previše je neuigranosti, loše organizacije u napadu i odbrani, katastrofalne selekcije šuta, i sumnjam da se to može popraviti za 2-3 dana."
Biće veoma teško ali vjerujem da se može stići 8 golova, grčki golman teško može imati tako dobru noć kao u prvoj utakmici, Burić može imati bolju sigurno, Haseljić teško može opet fulati 4 šuta u nizu, ako bude bolja priprema utakmice, pokušati sa 5-1 odbranom, svaki napad koji se uspije zamjeniti mora igrati Građan, uvesti Klisa umjesto Hercega ili Hamidovića, Vukšića umjesto Kadrića, Davidović mora igrati min 40 minuta, ne znam kakvo je stanje sa Malinovićem/iako ga ja ne gotivim i smatram da mu je dato previše prostora, a razvio se u ispod prosječnog igrača/ jer nam je potrebna širina na desnog beku, uz dobru atmosferu na koji Grci sigurno nisu navikli, sve je moguće
Biće veoma teško ali vjerujem da se može stići 8 golova, grčki golman teško može imati tako dobru noć kao u prvoj utakmici, Burić može imati bolju sigurno, Haseljić teško može opet fulati 4 šuta u nizu, ako bude bolja priprema utakmice, pokušati sa 5-1 odbranom, svaki napad koji se uspije zamjeniti mora igrati Građan, uvesti Klisa umjesto Hercega ili Hamidovića, Vukšića umjesto Kadrića, Davidović mora igrati min 40 minuta, ne znam kakvo je stanje sa Malinovićem/iako ga ja ne gotivim i smatram da mu je dato previše prostora, a razvio se u ispod prosječnog igrača/ jer nam je potrebna širina na desnog beku, uz dobru atmosferu na koji Grci sigurno nisu navikli, sve je moguće
Zato ovaj poraz i nije tako tragičan,sad se sa podmlađivanjem neće stati na pola puta. Za sljedeće okupljanje priključiti još 4-5 dvadesetogodišnja i probati brati rezultate rada tamo od 2025
Slažem se, ali eto opet kažem dosta je tu promjena i sumnjam da smo mi to sposobni sprovesti u djelo kroz par dana. Kao i svi ostali, tako se i ja nadam da će me demantovati u subotu navečer.ovisnik je napisao/la: ↑17 mar 2022, 23:02"Što se tiče revanša protiv Grka, moje mišljenje je da ova selekcija igrača nikoga ne može dobiti 8+ razlike. Previše je neuigranosti, loše organizacije u napadu i odbrani, katastrofalne selekcije šuta, i sumnjam da se to može popraviti za 2-3 dana."
Iskreno mislim da ćemo pobjediti,ali sa kojoj razlikom pitanje.Ni Grci nisu odigrali ništa specijalno puno su griješili i mnogo zicera promašili tako i njihove karte nisu sve otkrivene.Igrački su bolji od nas većina igra u Aeuku koje je dobra ekipa,dok od naši ni jedan trenutno od bekova nije standardni ni u svom klubu
Ma mi ćemo njih vjerovatno dobiti, drugačije će i oni igrati kada znaju da imaju +7 iz prve tekme. Plus još malo publika ako povuče, navući ćemo mi pobjedu skoro sigurno ali da stignemo zaostak iz prve tekme, e to teško.
Da mi trebamo dobiti pet razlike pa eto ja bih rekao da se imamo čemu nadati s obzirom na sve okolnosti (domaći teren, publika, atmosfera, želja za iskupljenjem itd), ali ovako daj Bože.
Mislim, iskreno, ja sam i prije prve tekme ovdje pisao da bih velikim uspjehom smatrao ako prođemo Grke u ovakvom rosteru, tako da me ispadanje neće iznenaditi.
Suton, Panić, Terzić i Perić bi digli kvalitet za minimalno 50% i, ako ništa, nadam se da će svi biti dostupni za taj oktobar. Činjenica je da ćemo i tada imati probleme zbog neuigranosti, ali lakše je to sa kvalitetnijim igračima prevazići.
Da mi hoćemo riješiti sistemske probleme u savezu, to bi mene obradovalo više nego bilo kakav prolazak protiv Grčke.
Da mi trebamo dobiti pet razlike pa eto ja bih rekao da se imamo čemu nadati s obzirom na sve okolnosti (domaći teren, publika, atmosfera, želja za iskupljenjem itd), ali ovako daj Bože.
Mislim, iskreno, ja sam i prije prve tekme ovdje pisao da bih velikim uspjehom smatrao ako prođemo Grke u ovakvom rosteru, tako da me ispadanje neće iznenaditi.
Suton, Panić, Terzić i Perić bi digli kvalitet za minimalno 50% i, ako ništa, nadam se da će svi biti dostupni za taj oktobar. Činjenica je da ćemo i tada imati probleme zbog neuigranosti, ali lakše je to sa kvalitetnijim igračima prevazići.
Da mi hoćemo riješiti sistemske probleme u savezu, to bi mene obradovalo više nego bilo kakav prolazak protiv Grčke.
Ja sve mislim moj drug @edinjo uberoptimista a ono vi svi ovdje se nadate svjetskom cudu u subotu kao da ce tad na teren izaci neki novi, puno bolji igraci a ne ova shaka neuigranih polutalenata predvodjena Dinom 'Kofol shuterom' Hamidovicem koja ne zna ni jel' posla ni jel' dosla ... nadam se za vas sve optimiste da ce biti i 11 razlike na kraju ali dabogdom kceri da bude bar i 1 gol ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Upravo to,sad bi potpisao da par godina uigravamo mlade igrace i da poslije budemo nesto slicno kao Crna Gora ili Holandija na EP-u
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Isti sam.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.