Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Formula 1
proletoše tri mjeseca, a već smo pred početak nove sezone, ko da je juče bila ona epska završnica u Abu Dhabiju
- SuperPippo
- Kontakt:
Kako mi se jos vise zgadio placljivko nakon 3 epizode u 4-toj sezoni pa to je haos.
- Donnie Darko
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
kvote na bet365 za kvalifikacije u subotu

F. Alonso i M. Schumacher imaju jednake sanse za pole position, kao nekad

F. Alonso i M. Schumacher imaju jednake sanse za pole position, kao nekad
Don't believe the hype.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pa Sainc je bolji vozač od ovog Leklera debila. Lik je do sada koštao Ferari jedno 200 miliona sa slupanim bolidima i platom. Ima dvije pobjede u karijeri
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Leclerc bi mogao završiti karijeru nešto kao Jean Alesi, koji je kao perspektivan vozač došao u Ferrari koji je tad bio u banani i na kraju svoj talenat protraćio na jednu ili dvije pobjede u karijeri.
Ovom Ferrariju treba očigledno jedan Schumacher koji će dan i noć raditi s ekipom, kako bi se stvorio pobjednički bolid. Ali ne vidim danas vozača sa takvim entuzijazmom, koji bi halalio nekoliko godina dok se ne počne ozbiljno trkati.
Ovom Ferrariju treba očigledno jedan Schumacher koji će dan i noć raditi s ekipom, kako bi se stvorio pobjednički bolid. Ali ne vidim danas vozača sa takvim entuzijazmom, koji bi halalio nekoliko godina dok se ne počne ozbiljno trkati.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne vidiš jer sad ne smiju voziti ni 5% koliko su prije vozili.jose je napisao/la: ↑16 mar 2022, 18:18Leclerc bi mogao završiti karijeru nešto kao Jean Alesi, koji je kao perspektivan vozač došao u Ferrari koji je tad bio u banani i na kraju svoj talenat protraćio na jednu ili dvije pobjede u karijeri.
Svi vozači vise u simulatoru, da smiju vozit kad im se prahne Verstappen bi prvi 24/7 provodio u bolidu.
Hoćemo opkladu neku baciti da će Leclerc završiti ispred Sainza?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 18:00Pa Sainc je bolji vozač od ovog Leklera debila. Lik je do sada koštao Ferari jedno 200 miliona sa slupanim bolidima i platom. Ima dvije pobjede u karijeri
Btw jel iko upratio ove slike
Kakav amaterizam
Ne kontam sta ne valja sa slikama, uvijek isto 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
McLAREN RACING ANNOUNCES MAJOR MULTI-YEAR PARTNERSHIP WITH GOOGLE

počele su reklame i na tockovima
malo je reci da mi ovaj bolid pocinje izgledati poprilicno ruzno
Don't believe the hype.
Bitno da su brzi, dosta je ljepote.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 mar 2022, 04:11McLAREN RACING ANNOUNCES MAJOR MULTI-YEAR PARTNERSHIP WITH GOOGLE
počele su reklame i na tockovima
malo je reci da mi ovaj bolid pocinje izgledati poprilicno ruzno
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nicooo
Opet kvalifikacije na SK HD, ostaje za vidjeti da li će trke ići ove sezone na SK4K kao i prošli ili ćemo ganjati streamove ...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Bundesliga
- Kontakt:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
HalaMadrid
- Kontakt:
NEWS! The FIA will monitor track limits at every corner this year: any time set with all four tyres over the white lines will be cancelled.
Konacno.
Konacno.
Dobio sam sinoć u 02:35 veoma tačne informacije da će ići trka i na SK 4K, a evo sad i raspored to potvrđuje. Kvalifikacije i treninzi na SK HD, kao i F2 utrka.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tako je vazda i bilo
Ma nije, išle su prošle sezone trke F1 na SK1 kanalu dok Arena nije potvrdila kupovinu Engleza (čini mi se) i onda su prebacili sve na SK HD, osim utrke, koja je ostala na SK4K, koji je u ponudi BH Telecoma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.