AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

OldFashioned
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la OldFashioned » 17 mar 2022, 16:25

Ljudi u Milanu bi morali malo više truda i energije uložiti u omladinski tim/sistem.
Koliko smo puta u zadnjih 10 godina izbacili igrača u pravom smislu te riječi ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 mar 2022, 16:49

Donaruma i Lokateli, može i Cristante. :mrgreen:

Nije da nisu izbacivali igrača kroz zadnjih desetak-petnaest godina, ali su većinom mediokriteti koji su dobri za prosječnih klubova. Jednom su uspjeli ubosti sa Dollarom koji je wc potencijal, ali je završilo tako kako je završilo.
Nadam se da će se izroditi neki dobar igrač (poput onog malog Chake ili Nastija), vakat je jer zadnjih godina dosta ulažu u Primaveru.

Inače što se tiče stopera, ne bih uopšte imao ništa protiv da Kalulu ostane startni stoper, ali činjenica je da nam fali jedan visok i korpulentan stoper za rotacije. Ali velika je razlika između Botmana za tridesetak miliona i backup opcije koji bi koštao bar duplo manje, pa me baš zanima šta će Maldini uraditi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 17 mar 2022, 19:41

OldFashioned je napisao/la:
17 mar 2022, 16:25
Ljudi u Milanu bi morali malo više truda i energije uložiti u omladinski tim/sistem.
Koliko smo puta u zadnjih 10 godina izbacili igrača u pravom smislu te riječi ?
Donnarumma , Darmian, Cristante , Locatelli , Abameyang , Curtone , Verdi , Petagna i Calabria.

Da ne spominjem da imas Thiaga Djala u Lillu i onog malog Bellanovu u Cagliariu.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 mar 2022, 22:51

I veliki Mattia De Sciglio :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 mar 2022, 22:56

Raonffa je napisao/la:
17 mar 2022, 22:51
:puke: :puke: :puke: najnekvalitetniji bek u svijetu fudbala.

Izvini, morao sam :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 mar 2022, 22:57

muha milanez je napisao/la:
17 mar 2022, 22:56
Raonffa je napisao/la:
17 mar 2022, 22:51
:puke: :puke: :puke: najnekvalitetniji bek u svijetu fudbala.

Izvini, morao sam :D
Nemoj tako, imali smo i gorih u rosteru u zadnjih 10-ak godina :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 mar 2022, 23:08

Kako nismo..

Luca Antonini, Didac, Taye Taiwo, Emanuelson, Mesbah, Kevin Constant, Armero, Luca Antoneli (najomiljeniji :njanjanja: ), Vangioni, Ricardo Rodriguez.

:D
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 mar 2022, 23:27

E vidiš meni Antonini nije bio tako loš, mada on je igrao u Milanu dok smo bili jaki u odnosu na godine poslije toga.

Emanuelson je isto bio solidan na početku "mandata", ovo ostalo potanko osim Rodrigueza koji je bio ok pod Gatuzovim vodstvom, iako sam od njega mnogo više očekivao u ofanzivi jer je došao kao jedan od najboljih bekova Bundeslige.

Ovi ostali strava i žasu :mrgreen:

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 mar 2022, 00:24

17 mar 2022, 23:08
Kako nismo..

Luca Antonini, Didac, Taye Taiwo, Emanuelson, Mesbah, Kevin Constant, Armero, Luca Antoneli (najomiljeniji :njanjanja: ), Vangioni, Ricardo Rodriguez.

Mogao sam i ja upast umjesto u njih, ali draže mi bilo gledat sa strane taj dvojac bez kormilara i smijat se i :puke: u isto vrijeme. Kakvi antitalenti...... :roll:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 mar 2022, 08:14

admirrx je napisao/la:
17 mar 2022, 16:21
meskalin je napisao/la:
17 mar 2022, 15:26
Ja sam bio skeptik sto se tice Kalulua na poziciji beka (jos sam uvijek dok igra bocno), ali zato na poziciji halfa momak je prekucao igru, vjerovatno nece ni biti potrebe za dovodjenjem Bootmana.

Well sir you have my respect :kralj:
Cuj to,znaci ostajemo na Tomoriu,Kaluluu,i Kjaeru(koji ne igra par mjeseci)Romanjoli ode,Gabbia nije kvalitet za Milan,Caldara se vraca al je i on upitan,pitanje je sta je sa njega posle toliko povreda i propustenih utakmica.
Govorim uz postojeci rooster, naravno ako ode Rom da ce doci neko novi, ali uz Roma,Tomoria, Kalulua i Kjeara nema potrebe da se dovodi novi half.

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 18 mar 2022, 08:16

Raonffa je napisao/la:
17 mar 2022, 23:27
E vidiš meni Antonini nije bio tako loš, mada on je igrao u Milanu dok smo bili jaki u odnosu na godine poslije toga.

Emanuelson je isto bio solidan na početku "mandata", ovo ostalo potanko osim Rodrigueza koji je bio ok pod Gatuzovim vodstvom, iako sam od njega mnogo više očekivao u ofanzivi jer je došao kao jedan od najboljih bekova Bundeslige.

Ovi ostali strava i žasu :mrgreen:
Slazem se. Antonini je imo super izdanja, bio je bas dobar prema naprijed. Ja ga uopste ne bih stavljao u ove promasaje. A MDS je starija verzija Salemandera.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 18 mar 2022, 09:32

18 mar 2022, 00:24
Kako nismo..

Mogao sam i ja upast umjesto u njih, ali draže mi bilo gledat sa strane taj dvojac bez kormilara i smijat se i :puke: u isto vrijeme. Kakvi antitalenti...... :roll:
Što je najbolnije i tad se svaka utakmica gledala. Majke mi, ja ne pamtim kad sam propustio gledati utakmicu Milana već zadnjih da ne pretjeram 10+ godina. :ljepota:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 mar 2022, 09:44

Isto haha

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 mar 2022, 11:31

Milan have a scheduled meeting with the Sassuolo management after the international break to discuss their demands for Scamacca. Some contacts have already taken place in the past few weeks
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 mar 2022, 11:40

Ja bi vise volio Raspadorija prije Scamace, nekako vjerujem da tip napadaca Raspadori nam vise odgovara

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 18 mar 2022, 12:23

18 mar 2022, 09:32
18 mar 2022, 00:24
Kako nismo..

Što je najbolnije i tad se svaka utakmica gledala. Majke mi, ja ne pamtim kad sam propustio gledati utakmicu Milana već zadnjih da ne pretjeram 10+ godina. :ljepota:
Evo sto sam gledo nego sam se i tada lozio na titulu, bar prvih 7-8 kola. I kad mi neko sad kaze nemon pricat o skudetu, mi prvi a 9 kola do kraja. Za mene nije navijac ko sad navija za 4. mjesto! Ne mislim ja da taj sto navija za 4. mjesto ne bi volio da budemo prvi, nego ne mogu shvatit da se neko sad ne lozi na skudeto.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 mar 2022, 13:16

ronaldo99 je napisao/la:
18 mar 2022, 11:40
Ja bi vise volio Raspadorija prije Scamace, nekako vjerujem da tip napadaca Raspadori nam vise odgovara
Ne želimo midžete u napadu. :mrgreen:

Raspadori mi je više SS (iako kao na papiru igra desetku), a takav igrač nam konkretno ne treba. Scamaca mi je odvratan lik, ali puno više smisla bi imalo da se dovede jedan takav klasični napadač.
Iako mislim da su ovo sama nagađanja novinara i pokušaji da se predstavi da je i Milan zainteresovan, a pretpostavljam da će na kraju završiti u Interu.

Inače francuzi opet javljaju da je Sanchez done deal... ali ćemo da vidimo. :problem:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 mar 2022, 13:33

rope11 je napisao/la:
18 mar 2022, 13:16
ronaldo99 je napisao/la:
Ne želimo midžete u napadu. :mrgreen:

Raspadori mi je više SS (iako kao na papiru igra desetku), a takav igrač nam konkretno ne treba. Scamaca mi je odvratan lik, ali puno više smisla bi imalo da se dovede jedan takav klasični napadač.
Iako mislim da su ovo sama nagađanja novinara i pokušaji da se predstavi da je i Milan zainteresovan, a pretpostavljam da će na kraju završiti u Interu.

Inače francuzi opet javljaju da je Sanchez done deal... ali ćemo da vidimo. :problem:
Moze Raspadori i 9-ku jednako kvalitetno igrati, od svih sto se povezuju najvise bi volio da dodje Belotti

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 18 mar 2022, 13:58

ronaldo99 je napisao/la:
Sccammaca ce biti bolji igrac nego Raspadori samo ako bude malo vise angazovaniji i bude manje pokazivao kurcobolju na terenu. Inace kompletan napadac. Brzina , visina, tehnika , sut , igra glavom , itd sve ima.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 mar 2022, 14:10

Scamacca mi djeluje kao Balotelli v2.
Daj Bože da se varam.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.