FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Vrlo moguće.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Šta ima dizati cijenu preko Bayerna kad je liku cijena već skočila u nebo.Možda se i nešto valja iza brda čim otežu sa pregovorima o produženju sa Lewom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ima i ta mjesta, ionako Real i City će dat koliko zine.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Yebo te dan i fudbal.Niklas Sule could be out for 3-4 weeks due to muscle tear in his hamstring during training.
Swe u svemu ja mislim da je trener mnogo odgovoran za sadasnju situaciju, nije mnogo proslo odmah poceo da kuka zbog igraca koje ima,kao da je navikao u karijeri raditi samo sa suhim kvalitetom.
Mogli bi I trener I Herr Direktor uskoro traziti novoga Arbeitgebera.
Mogli bi I trener I Herr Direktor uskoro traziti novoga Arbeitgebera.
VOLIM BAYERN
Možda ne bude tolika pauza, zavisno od žrijeba i termina, izgledno
je da bude spreman za kvartu lige prvaka. Međutim, protiv Uniona ga naravno neće biti kao i Pawarda koji je pozitivan na Covid.
Leon se vraća u tim.
Vom Jäger zum Gejagten
Ne znam kad se neki igrač Bayerna vratio na teren brže od očekivanog. Opet će bit krpljenje u obrani. Za Leona pretpostavljam da iako je u trenažnom procesu neće sa njim žuriti, i da će u igru tek poslije reprezentativne pauze.
Iako je stanje i sa Leonom i sa Daviesom puno bolje, svejedno ne vjerujem da će ijedan biti u prvih 11 za QF, jer se isto igra 5/6 aprila, znači samo jedna utakmica bundeske prije toga, nedovoljno da uđu u neku konstantu.
Iako je stanje i sa Leonom i sa Daviesom puno bolje, svejedno ne vjerujem da će ijedan biti u prvih 11 za QF, jer se isto igra 5/6 aprila, znači samo jedna utakmica bundeske prije toga, nedovoljno da uđu u neku konstantu.
Dobro se držimo, s obzirom na sveUoči ždrijeba kladionice su odredile koeficijente za osvajača Lige prvaka. Tako s oko 33% najveće šanse daju Manchester Cityju, Liverpool je na 22%, a Bayern na 20%. Ostalih pet klubova prema kladionicama zajedno ima 25% šanse za osvajanje najelitnijeg europskog klupskog natjecanja.
Šanse za osvajanje LP-a prema kladionicama:
1. Manchester City - 33%
2. Liverpool - 22%
3. Bayern Munchen - 20%
4. Chelsea - 9%
5. Real Madrid - 8%
6. Atletico Madrid - 5%
7. Villarreal - 2%
8. Benfica - 1%
Rano je za Real u 1/4 finalu, no nešto mi miriše da bi neke Engleze mogli dobiti
Sent from my Philips Smart TV.
Danas Davies obavlja još jedan test i onda će se znati može li zapeti 
Vom Jäger zum Gejagten
Sa akolnostima trenutnim, čudnom formom i povredama, ovo je jedan od rijetkih žrijebova gdje tražim što nepoznatijeg protivnika. Benfica, Villareal, a može i Atletico. Najmanje od svih bi nam Liverpool sada godio.
A LP se ne nadam ove godine, imam najmanja očekivanja od prethodnih 10. Poslije ove najmanje sam očekivao onu 2020.
A LP se ne nadam ove godine, imam najmanja očekivanja od prethodnih 10. Poslije ove najmanje sam očekivao onu 2020.
Znali smo dosta više biti desetkovani nego sad ali smo zato imali top klupu i širok roster. Dobro harden reče, koliko god bilo teško bez Leona i Daviesa, veći je problem što nemaju adekvatne zamjene. No, vidjet ćemo. Koliko god klimavi bili i šuplji odzadi nekako još uvijek vjerujem da se nešto veliko može napraviti. Značajno bi bilo da ključni igrači uhvate formu, ofanzivno nam slabo ko može parirati.
Vom Jäger zum Gejagten
Na megdan protiv žute podmornice not bad.
Ne može se biti nezadovoljan, i uzvrat je u Munchenu, tako da se otvara lijepa prilika. Nisam puno pratio Villareal, vidim da su 7 na tablici u Španiji, znači ds nemaju neku spektakularnu sezonu iza sebe.
- Centre forward
- Kontakt:
Dali su 3 komada Juventusu u Torinu. Iako neki forumski Juventini to pripisuju sreći, ne bih se sa time složio. Sreća može biti 0:1, a 0:3 nikako.
Veliki uspjeh za žute (ne one iz Dortmunda), je sve što su do sada napravili, tako da oni u ove dvije tekme ulaze rasterećeni, a to su najopasnije ekipe. Ne treba ih podcijeniti, samo maximalno ozbiljan pristup.
Veliki uspjeh za žute (ne one iz Dortmunda), je sve što su do sada napravili, tako da oni u ove dvije tekme ulaze rasterećeni, a to su najopasnije ekipe. Ne treba ih podcijeniti, samo maximalno ozbiljan pristup.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Otvoren put za polufinale. Valjda se uozbilje. Dosta je bilo amaterskog fudbala sa tri igraca u defanzivi.
Kakav poklon za polufinale. Prizeljkivao sam jaceg protivnika, steta. Ovo se mora iskoristiti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
"Julian Nagelsmann will start with a back 3 of Nianzou - Upamecano - Hernández tomorrow"
Cirkus u najavi.
Cirkus u najavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.