Evo Schumija bgm, solidan, sad koliko je relevantno ovo vidjet cemo sutra
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Mercedes je u ovom zadnjem stintu Lewisa na Mediumu drasticno smanjio skakanje bolida. Ne znam je li neko upratio, ali je bas bilo vidljivo, pogotovo u zadnjem dijelu prije kocenja, gdje su do sad bukvalno letili.
Upadajte:
https://fantasy.formula1.com/app/#/league/330097
fc7e52c7de
Upadajte:
https://fantasy.formula1.com/app/#/league/330097
fc7e52c7de
Racepace im nije nesto , a tu rijetko ko krije pravo stanje ..jedino Max , Perez , Lec i Botina ispod 1:38BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑18 mar 2022, 17:11Mercedesu ne vjerujem ni kad poklone nosiKriju lije sto posto, Rasel je dobar krug odvezao.
Ferari obećava, šteta što će ovaj Lekler slupati ovaj bolid jedno 5 puta
Goatštapen standartno![]()
Brine Perez koji je sekundu sporiji u istom bolidu, opet će Maksmilijan sam biti u većini utrka.
Bravo za Has, ima života u njima
Kamera iz kokpita čista perverzija, k'o da gledam vorp pogon iz Zvjezdanih staza![]()
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 18 mar 2022, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Mislio sam da ce se borba za pol voditi izmedju Leclerca i Verstappena. Ali sada sam siguran da Verstappen ide na pol poziciju i to lagano. Ima dosta rezerve, a vec iz prvog pokusaja je postavio ono vrijeme.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Al je ferari poslao dobre motore i ostalim ekipama, opremljeni pravo 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mercedes sigurno krije pravo stanje odnosno ne idu najbolje što mogu, znaju gdje imaju problem i to pokušavaju sa riješe. Red Bull i Ferrari djeluju najbolje, RB ima odličan race pace ali Ferrari nije ni vozio krugova za simulaciju utrke.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A misliš da su RB i Ferrari išli najbolje što mogu?Unofficialpage je napisao/la: ↑18 mar 2022, 17:17Mercedes sigurno krije pravo stanje odnosno ne idu najbolje što mogu, znaju gdje imaju problem i to pokušavaju sa riješe. Red Bull i Ferrari djeluju najbolje, RB ima odličan race pace ali Ferrari nije ni vozio krugova za simulaciju utrke.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sigurno da nisu, ima tu još rezerve ali mislim da je od svih vodećih ekipa Mercedes najmanje išao do samih granica.Finn je napisao/la: ↑18 mar 2022, 17:50A misliš da su RB i Ferrari išli najbolje što mogu?Unofficialpage je napisao/la: ↑18 mar 2022, 17:17Mercedes sigurno krije pravo stanje odnosno ne idu najbolje što mogu, znaju gdje imaju problem i to pokušavaju sa riješe. Red Bull i Ferrari djeluju najbolje, RB ima odličan race pace ali Ferrari nije ni vozio krugova za simulaciju utrke.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Mercedes ocigledno jos nije nasao optimalni setup za ovaj dizajn bolida. Mislim da su vise primorani na ovakve voznje, nego sto namjerno ne idu brze. Russelov krug je dokaz da imaju prikljucak, sad je pitanje da li ce uspjet ispolirat setup da mogu oslobodit sav potencijal bolida.
Svakako ih vidim obojicu u top 5 na startnom gridu.
Svakako ih vidim obojicu u top 5 na startnom gridu.
Ne znam sta vise ima ko kriti, pocetak se sezone, nije bas da sezone ovisi o ovoj trci, vjerovatno da su isprobavali jos neke sitnice ali mislim da je to to sto se tice brzine, sad je samo do vozaca i do koncentracije na utrci
Ma bit ce Merc dobro.
Danas su vidili da sa ovako spustenom podnicom ne ide,al su isprobavali neke druge stvari.
Sutra ce te podnice dignut i rijesit neke probleme.
Nisu danas previse otkrivali,u brzim krugovima cesto nisu koristili DRS,na pravcu nisu gurali max brzinu.
Ima tu stvari koje Mercedes nije htio otkriti,kao i neki drugi konstruktori.
Sutra ce Q3 najvise reci.
Danas su vidili da sa ovako spustenom podnicom ne ide,al su isprobavali neke druge stvari.
Sutra ce te podnice dignut i rijesit neke probleme.
Nisu danas previse otkrivali,u brzim krugovima cesto nisu koristili DRS,na pravcu nisu gurali max brzinu.
Ima tu stvari koje Mercedes nije htio otkriti,kao i neki drugi konstruktori.
Sutra ce Q3 najvise reci.
Zadnja izmjena: Reds1234, dana/u 18 mar 2022, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Bolidi se doraduju iz utrke u utrku.
Posto je stupila nova era,konstruktorima je sve novo.
Shodno tome trebate ce vremena za otkriti koje stvari pale,a koje ne.
Nisam u toku ,čemu služe sad ovi novi dodatci montiranim do gume ovi kao polu "blatobrani"?
VOLIM BAYERN
- akisarajevo92
- Kontakt:
Usmjerivaci zraka, sve u svrhu manje turbulencija, manjeg otpora zraka sto bi trebalo omoguciti lakse pracenje/bolje utrkivanje, iz istog razloga sad postoje i poklopci na tockovima
Don't believe the hype.
Kakva je situacija sa TV prenosom za korisnike moja tv ? Gdje su kvalifikacije a gdje utrka ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
AshburtonG je napisao/la: ↑18 mar 2022, 15:37https://fantasy.formula1.com/app/#/league/330097
CODE : fc7e52c7de
Koliko si stavio?
- AshburtonG
- Kontakt:
@Blejzer10
Jedan sam ostavio, da se raja ne zajebava s tri ekipe.
Mercedes sredio porpoising.
Jedan sam ostavio, da se raja ne zajebava s tri ekipe.
Mercedes sredio porpoising.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 14 gostiju.