Ako bude takav scenario, a najvjerovatnije je da hoće jer svi su argumenti na "našoj" strani, kad možemo očekivati uplatu? Za očekivat je da će uplatu razdužiti što više jer jer debil i to je ono što treba očekivat od pshiopate kao što je on. Btw. da li će uplatiti samo sredstva koja nije uplatio do mjeseca kada je tužba podignuta ili će morati uplatiti čitav iznos do današnjeg dana, ili će budala ponovo nastaviti kršiti sporazum i ne proslijeđivati sredstva iz sporazuma...PonosniSmogovci je napisao/la: ↑17 mar 2022, 16:19Ako Sud kaže da se može uplatiti na račun Škole, a reći će, nema se on tu šta više tu vaditi.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ove pare ce leci kad tad, mene vise zanima kalve su sanse da vasarski prevarant bude osudjen u vezi sa Zenicatransom?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
U to ne trebamo puno ni ulaziti ( makar ne na ovaj temi, ima ona tschimburland tema). Mada neka ga i neko drugi zamijeni, ne bi rekao da ce doci do nekih znacajnih poboljsanja odnosa prema Celiku, jer svi pricaju jedno dok nisu na vlasti, pa kad postanu drugo. Sda pogotovo, svi ono zele svoje ljude gdje god se pare daju. Uostalom to su oni i dokazali periodom prije 2016-te.
Bravo UO! Nadam se da ce duvnjak unjeti zivosti u prvi tim. Bez obzira na finansije, mora biti zara, borbe i dobrog fudbala. Ne govorim da se treba uloziti vise, nego vise entuzijazma. Sretno duvnjak 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Za prvu godinu u trecoj ligi je OK. Tesko da se neki pehovi ponove sto se tice rezultata.
Svi mi trebamo biti za financijsku stabilizaciju ali kao sto mnogi kazu treba se boriti i na zelenom terenu. Treba pokazati zelju da se bude najbolji na stranu jesmo li mi spremni da idemo u visi rang. Neka jos jedna godina da se korona smiri, ratovi politika, nadam se i ove pare od grada itd.
Mozda se mogne zaganjati federalka sljedecu sezonu ako ne nije kraj svijeta. Kamo srece da i nas guraju kanton, grad, elektroprivrede itd.
Mi smo najspecificniji u BiH sto se tice toga zato je ova borba i sladja a mi cemo pobijediti na kraju.
Samo likce
Svi mi trebamo biti za financijsku stabilizaciju ali kao sto mnogi kazu treba se boriti i na zelenom terenu. Treba pokazati zelju da se bude najbolji na stranu jesmo li mi spremni da idemo u visi rang. Neka jos jedna godina da se korona smiri, ratovi politika, nadam se i ove pare od grada itd.
Mozda se mogne zaganjati federalka sljedecu sezonu ako ne nije kraj svijeta. Kamo srece da i nas guraju kanton, grad, elektroprivrede itd.
Mi smo najspecificniji u BiH sto se tice toga zato je ova borba i sladja a mi cemo pobijediti na kraju.
Samo likce
Zaboravio sam tacno ali mislim da su opstine/gradovi zakonski zasticeni i da za sudske presude/dugove mogu da odvajaju do nekih 1% od budjeta. U to spadaju ja mislim sve presude, sto opet znaci ako se dobro ili priblizno sjecam da grad to moze rastegnuti podugo. Ukoliko postoji zelja (a ne postoji) nikad do ovog nebi doslo. Tako da trebamo biti na sve spremni i nastaviti raditi i gurati naprijed pa polahko. Vazno je da sve dodje na naplatu kad tad. Bas kako su nas svi ovi dugovi tokom godina sustigli tako ce i ono sto mi potrazujemo sustici druge.laudrop je napisao/la: ↑17 mar 2022, 17:33Ako bude takav scenario, a najvjerovatnije je da hoće jer svi su argumenti na "našoj" strani, kad možemo očekivati uplatu? Za očekivat je da će uplatu razdužiti što više jer jer debil i to je ono što treba očekivat od pshiopate kao što je on. Btw. da li će uplatiti samo sredstva koja nije uplatio do mjeseca kada je tužba podignuta ili će morati uplatiti čitav iznos do današnjeg dana, ili će budala ponovo nastaviti kršiti sporazum i ne proslijeđivati sredstva iz sporazuma...PonosniSmogovci je napisao/la: ↑17 mar 2022, 16:19Ako Sud kaže da se može uplatiti na račun Škole, a reći će, nema se on tu šta više tu vaditi.
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Konačno neka reakcija uprave za sportski dio, kakav god da je Armin voli Čelik sigurno će dat sve od sebe. Trenirali su ga dobri treneri kroz njegovu preskromnu karijeru, bio je i kod Akrapovića na Gibraltaru koliko se sjećam. Aidin isto treba biti igrač i trener, nek ovo bude promjena koja će nas uvesti u viši rang.
Samo Čelik
Samo Čelik
Sretno Dufiju
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Vrhunski potez uprave. Sretno
Sta sam pisao za Pavleta lik je nigdje veze moraju se dovesti mladi igraci koji znaju igrat a ne koji moraju igrat jer su im roditelji umislili da trebaju bit fudbaleri
Samo da se citiram!!! 21.08.2021.god.zamorano je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:27Pa jel teško pobjediti i ici na pobjedu u svakoj tekmi! Čelik treba u Zenici sve tekme dobiti a u gostima 80% tekmi samo zato što se zove ČELIK! Onda če sve iči svojim željenim tokom i karte,rekviziti,12ti igrac itd itd. I dalje mislim da treba trenera pod hitno promjeniti i onda da nebi bilo problema za Čelik u igri...Čestitke na pobjedi,et proigrase malo ko fol i ovi s Babinskim prezimenima![]()
![]()
![]()

::::SAMO ČELIK::::
Vidjecemo kakve ce novitete uvesti Duvnjak, danas prvi ispit. Sretno momci!!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Po cemu to vidis? Proces za clanske karte traje cijelu godinu i nije bas da nece stici broj od prosle godine. Nedostaje jos nekih 200 clanova da dodje do tog broja. Ima preko 8 mjeseci da uspije napraviti i poboljsanje. 12. igrac fali 10ak donatora/sponzora da se ispuni broj do sredine septembra kad ce vjerovatno slijediti nova obnova programa. Najbolja ti je opaska koliko se karti za utakmicu proda, a klub od pocetka polusezone bez prava na publiku 3 utakmice tako da tu trenutno ne mozes imati nikakvo mjerilo. Naravno, moze i mora bolje, ali po tvom rekao bi covjek da ne ide nikako.zamorano je napisao/la: ↑19 mar 2022, 01:27Koliko članova imamo manje? Koliko ulaznica se po tekmi prodaje manje nego prošle godine?? Koliko 12tih igrača imamo više nego lani ili nemamo?zamorano je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:27Pa jel teško pobjediti i ici na pobjedu u svakoj tekmi! Čelik treba u Zenici sve tekme dobiti a u gostima 80% tekmi samo zato što se zove ČELIK! Onda če sve iči svojim željenim tokom i karte,rekviziti,12ti igrac itd itd. I dalje mislim da treba trenera pod hitno promjeniti i onda da nebi bilo problema za Čelik u igri...Čestitke na pobjedi,et proigrase malo ko fol i ovi s Babinskim prezimenima![]()
![]()
![]()
Ono sto bi bilo bolje reci je to da je upitan veci pomak u odnosu na proslu godinu. Nadam se da ce u svakom segmentu ici nesto preko i da se osjeti odredjen napredak. Sva srz je da navijaci i simpatizeri u ovoj i dalje teskoj situaciji podrzavaju klub prvenstveno jer vraca dugove i tezi svom ozdravljenju. Od sportskog segmenta uvijek treba zahtijevati da se maksimalno bore za dres i grb, ali rezultati opet zavise i od ambicija kluba. Na kraju godine moze se donositi zakljucak koliko je godina bila uspjesna ili neuspjesna.
moSa likČe!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
A zašto nije napravljen veči pomak več na prošlu godinu? Zašto? Zato što nema dobrih rezultata! Raja hoce rezultate ma u kojoj ligi se takmicis! Samo vi pišite nije prioritet sportski segment,pa če ovako biti godinama! Da je Čelik sad prvi kao što je i trebo biti imao bi sad u ovom trenutku više članova i 12 igrača več prošle godine,al nije! Moraš biti prvi ili u vrhu,pa ne udjes u veci rang ako nemas pare! Al boli koga kita za rezultate,misli se privuci vise raje bez razultata a to ne ide! I evo vidi se da ne ide,ostaje se na nivou od prošle godine! Jel i iduca godina bit ce kao ova i prošla???Moraju igrat još uvijek BABINI SINOVI!!! Trener debil od prvog dana to se odmah vidjelo,al jok nema niko drugi licencu u BIH,samo Pavle! Tri utakmice bez gledalaca su omogučili uletači u teren i kaznu od 2000 i 3 boda! Tako se napiše a ne Čelik igra 3 tekme bez publike,a što igra bez publike kako ostali igraju pred publikom? Vazda se nešto izvrče a ne kaže se kako jest! Ako je cilj ove godine ostvarit prihode na nivou od prošle tako se napiše i to je to! Onda znamo da ulaska u federalnu nema prije 2052 godine! I to je sva priča!
::::SAMO ČELIK::::
Tebi ocito ne dopire. Napisao sam da je upitno hoce li biti veci pomak, a tu mislim bar na 50% bolje u odnosu na proslu godinu, ali na kraju sezone se moze donositi zakljucak. Ti vec sad pitas zasto nije, malo se prekontaj sta pises. Da li ce ti trebati 3 puta isto pisati?zamorano je napisao/la: ↑19 mar 2022, 11:18A zašto nije napravljen veči pomak več na prošlu godinu? Zašto? Zato što nema dobrih rezultata! Raja hoce rezultate ma u kojoj ligi se takmicis! Samo vi pišite nije prioritet sportski segment,pa če ovako biti godinama! Da je Čelik sad prvi kao što je i trebo biti imao bi sad u ovom trenutku više članova i 12 igrača več prošle godine,al nije! Moraš biti prvi ili u vrhu,pa ne udjes u veci rang ako nemas pare! Al boli koga kita za rezultate,misli se privuci vise raje bez razultata a to ne ide! I evo vidi se da ne ide,ostaje se na nivou od prošle godine! Jel i iduca godina bit ce kao ova i prošla???Moraju igrat još uvijek BABINI SINOVI!!! Trener debil od prvog dana to se odmah vidjelo,al jok nema niko drugi licencu u BIH,samo Pavle! Tri utakmice bez gledalaca su omogučili uletači u teren i kaznu od 2000 i 3 boda! Tako se napiše a ne Čelik igra 3 tekme bez publike,a što igra bez publike kako ostali igraju pred publikom? Vazda se nešto izvrče a ne kaže se kako jest! Ako je cilj ove godine ostvarit prihode na nivou od prošle tako se napiše i to je to! Onda znamo da ulaska u federalnu nema prije 2052 godine! I to je sva priča!
Taj dio bez publike se slazem s tobom. Ne zelim sad potencirati tu pricu, jer nista korisno od toga za klub nema, a i vec sam ranije cim se desilo dao svoje misljenje na tu temu, pa i dalje stojim iza toga. Ne pricaj gluposti, ako iko ovdje govori kako jest onda od mene to mozes cuti, pa bilo da je dobro ili lose. Pogledaj postove na tu temu od ranije i mozda ti pocne dopirati. Ipak, klub se mora voditi po prioritetima. Ljudi sad traze i jare i pare, a klub ispao u najnizu ligu da smanji troskove i na taj nacin pozitivno posluje odredjeno vrijeme. Na taj nacin kako zelis, samo mozes postici da stalno gledas Stupcanice, Krivaje, Unise itd.
Konstantno se covjek treba nadjebavati ovdje da ljudi shvate da se klub mora pokriti koliko je jorgan dugacak, da se ljudi moraju strpiti odredjen period, ali i konkretno podrzati kako bi se klub uspio vratiti tamo gdje mu je mjesto i kad ce ulagati u sportski segment, jer ce imati ambicije ili mu slijedi i dalje zivo blato i neizvjesna buducnost. Meni ne ide u glavu kako mnogi nakon dvije decenije kluba bez ambicija, koji je doveden pred gasenje i dalje zele ici istim putem bez cilja? Meni je takav Čelik sa jedinim ciljem opstanka u ligi bilo patnja gledati i onda traziti da se gura nesto gdje postoji rizik da se opet nastavi na taj nacin je suludo. Treba otvoriti oci i vidjeti u kakvoj je finansijskoj situaciji klub i kakve prepreke ima da bi se mogao donijeti objektivan zakljucak. Ovo sto se trazi daj bolje igrace, trenere, bolje rezultate, daj vise rangove cim prije, pa i ja bih je.bavo Monicu Bellucci u najboljim danima, ali nije moguce. Isto kao sto trenutno u ovim okolnostima nije moguce ulagati u sportski segment kao sto bi se to sigurno radilo u normalnim okolnostima.
Ono sto je vec odavno momenat je da navijaci i simpatizeri shvate da ljudi u klubu rade na oporavku kluba sto se vidi jasno u sklopu pozitivnog poslovanja i vracanja dugova, a da to bude glavni razlog da se daje podrska i konkretno pomaze rad kluba uclanjenjem i kupovinom karata. Kod nas je neminovno sto vise buditi svijest kod ljudi ako zelimo bolji Čelik. Kad zamorano shvatis da je klubu potrebna podrska u ovim i dalje teskim trenucima dok se trudi izaci na zelenu granu onda je postignut neki napredak. Sto vise ljudi bude podrzavalo Čelik i u ovoj nevolji, to ce napredak biti brzi!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
-
- Kontakt:
Bravo Čelik, drugo poluvrijeme beton !!
Robijaši
Robijaši

Bravo likCe, puno bolje nego kod Skocibusica. Puno vise zelje i volje, a takodjer i postavka igraca smislenija.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.