Jeste vi sta platili za njega ili poklon iz Londona?
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
bravo Atletico, strašna akcija kod gola
Obrukasmo ligu ispadanjem u grupi 

Kakav comeback. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Opasan Emery, oba puta protiv Madrida odigrali vrh ne čudi ovo ništa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zato ga je Xavi pregazio i to na domaćem terenu. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Tezak zrijeb za Spance realno u LP.
Mislim da samo Real moze proci , cak im i dajem prednost protiv CSKA.
Villareal , nema sta traziti protiv Bayerna.Jednostavno nemaju kvalitet.
Atletico jedino nekom divljom nakakom moze nesto uraditi.Jesu jaki igracki ali ovo sto igraju bas je smijurija.City davi rivale, ako prime prvi go , bit ce napunjeni.
Mislim da samo Real moze proci , cak im i dajem prednost protiv CSKA.
Villareal , nema sta traziti protiv Bayerna.Jednostavno nemaju kvalitet.
Atletico jedino nekom divljom nakakom moze nesto uraditi.Jesu jaki igracki ali ovo sto igraju bas je smijurija.City davi rivale, ako prime prvi go , bit ce napunjeni.
Villareal ako uzme Bayern, to ce biti ponajvece iznenadjenje u LP.
Atletico ima neke sanse, a za Real samo da ne bude povreda ko prosle sezone kad je Vini igrao desnog wingbeka u uzvratu i slicno. Al ako budu igrali Kroos Casemiro Modric, nema tu hajra. Mora igrati Valverde za malo dinamike u vezi. Mada svakako tek od sljedece sezone opet ocekujem finala u LP, kad dodje Kylian i rijesi se pitanje desnog beka.
Atletico ima neke sanse, a za Real samo da ne bude povreda ko prosle sezone kad je Vini igrao desnog wingbeka u uzvratu i slicno. Al ako budu igrali Kroos Casemiro Modric, nema tu hajra. Mora igrati Valverde za malo dinamike u vezi. Mada svakako tek od sljedece sezone opet ocekujem finala u LP, kad dodje Kylian i rijesi se pitanje desnog beka.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ma nemaju šanse protiv Bayerna.
Nego sutra El Clasico, sve osim pobjede je veliki neuspjeh.
Nego sutra El Clasico, sve osim pobjede je veliki neuspjeh.
Fizicki i tehnicki Villareal moze parirati 30 min Bayernu.Ako se prva igra na Alianzu , primit ce 3-4 komada vec tamo.
Fina su ekipa ali Bayern je bas jak i ekipa koja ih fizicki moze slomiti.
Fina su ekipa ali Bayern je bas jak i ekipa koja ih fizicki moze slomiti.
- Felixians4
- Kontakt:
Villarreal i Emery kad su dobri,onda su baš dobri i tvrd orah svima,ne sumnjam da će u najmanju ruku ostaviti solidan dojam bez blamiranja,a vrlo vjerojatno će biti kompetitivni kući pa stići u Bavarsku s lijepom nadom.
Villareal ce primiti minimalno pet komada u dva meca.
- Felixians4
- Kontakt:
Uozbilji se, pricas o prosjecnoj ekipi spanske propale lige i jednoj od najjacih ekipa evrope zadnjih godina, sve ispod pet komada u dva meca je iznenadjenje.
- Felixians4
- Kontakt:
ajde. masne pare uloži,još više od duplo zaradi da će bayern dati 5+komada za dvomeč. vrlo je izvjesno da se to dogodi i nekih 1-2 2-1 i očekujem.enobarca je napisao/la: ↑19 mar 2022, 12:21Uozbilji se, pricas o prosjecnoj ekipi spanske propale lige i jednoj od najjacih ekipa evrope zadnjih godina, sve ispod pet komada u dva meca je iznenadjenje.
la liga je opala nakon najjače ere ikada,no uskoro će ponovno dignuti level vjerojatno
I ja mislin da ce ih Bayern nabit.
I protiv Juventusa su imali vise srece nego pameti.
Nije to bio nikakav masterclas Emerija.
I protiv Juventusa su imali vise srece nego pameti.
Nije to bio nikakav masterclas Emerija.
Bayern nema tim, Istvič će da ih ugazi sa Kengurom na golu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.