Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: Formula 1
Koje sranje od grafike.
Ferrari konačno konkurentan, očekuje nas vrhunska sezona.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
McLaren 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Vrh mi je što je neko stvarno bio plaćen da sjedne i napravi ovu grafiku, a još mi je zanimljivo da je to neko morao aminovati za prijenos 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Russell ce biti bolji od Hamiltona na kraju sezone sto se tice rezultata u kvalifikacijama, prognoziram 14-9
kakav su ovo filter koristili za slike vozaca, retro?
Don't believe the hype.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Meni je grafika dobra
Samo nije funkcionisala ovaj trening, popraviće to do kvalifikacija
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ma stvar navike ...za 2 utrke ce svima biti normalaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑19 mar 2022, 14:24Meni je grafika dobra![]()
Sta mislite je li Alpina napravila iskorak i mogu li uci u top4.
Njihova postava vozaca je vrhunska.
Koliko je bitna stavka da je Renault generalno uvijek znao profitirati na promjenama pravila ne znam.
Njihova postava vozaca je vrhunska.
Koliko je bitna stavka da je Renault generalno uvijek znao profitirati na promjenama pravila ne znam.
Njihova postava je dobra, vrhunska nikako.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Za sad ne izgleda obećavajuće na ovim treninzima, bolji su nego prošle godine to je sigurno, na zanjem treningu su dosta koristili Hard i Medium gume, pa nisu krugovi neko mjerilo, da vidimo danas kvalifikacije da imamo neku pravu sliku gdje je ko.
Vjerovatno borba sa Mclarenom za top4, Osim ako nešto nisu krili.
Volio bih da Nando ima bolid barem 0.5 sec unutar konkurencije da ponesu račune mnogina.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Meni je grafika top, volim jednostavne stvari 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Eh sad pocinje ozbiljno
Koji RTL nema ništa
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Pa uspjeh je top 4.Ne mislim da mogu vise , dovoljno je da budu u 0,5 sec da bi Alonso maznuo 3-4 postolja u sezoni.Isto vazi i za Ocona , dokazano pouzdan.emir18 je napisao/la: ↑19 mar 2022, 15:38Za sad ne izgleda obećavajuće na ovim treninzima, bolji su nego prošle godine to je sigurno, na zanjem treningu su dosta koristili Hard i Medium gume, pa nisu krugovi neko mjerilo, da vidimo danas kvalifikacije da imamo neku pravu sliku gdje je ko.
Vjerovatno borba sa Mclarenom za top4, Osim ako nešto nisu krili.
Volio bih da Nando ima bolid barem 0.5 sec unutar konkurencije da ponesu račune mnogina.
Nema tog kanala na moja tv mamu im sprcim
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Prejakoooo za sada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.