Isti problem sam imao.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Vozaci Ferrarija nezadovoljni, obojica misle da nisu odvezli najcistije krugove 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Zar nije dosta od Pereza kako je ustopao Lewisa u najvaznijoj utrci i tako mu itekako pomogao do naslova?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑19 mar 2022, 17:05Napokon bolid da valja![]()
Opet sam mišljenja da će Goatštapen pobijediti sutra
Bravo za Sainca, to je što Maksmilijan nema u Perezu
Ozbiljan zaostatak Mercedesa
Bit ce ovo paklena sezona, za RedBul znamo da ce biti top, vidimo da je i Ferrari napravio strasan posao, a Mercedes iako danas nisu bili konkurentni, vijerujem da ce i oni se barem jos malo pribliziti ovima. Sezona obecava, vidjet cemo hoce li i biti tako..
⚽FK Garaže⚽
to kaze svaki vozač nakon top 3
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma tako je, idemo Scuderia.
Meni se ovo ne svidja nikako.Ne sto je Ferrari prvi , naprotiv, uzivam.Medjutim razlika od petog do desetog je preko 1 sekunde.Previse , vidjet cemo trku
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Mislim da je i krajnje vrijeme da neko pored RB i Merca osvoji, dosta je njihove dominacije zadnjih 13 godina.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nije dosta, pomogao mu je u Turskoj najviše realno i u Abu Dabiju ali to nije odlucilo utrko nego Latifi.FCB1986 je napisao/la: ↑19 mar 2022, 17:15Zar nije dosta od Pereza kako je ustopao Lewisa u najvaznijoj utrci i tako mu itekako pomogao do naslova?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑19 mar 2022, 17:05Napokon bolid da valja![]()
Opet sam mišljenja da će Goatštapen pobijediti sutra
Bravo za Sainca, to je što Maksmilijan nema u Perezu
Ozbiljan zaostatak Mercedesa
Bit ce ovo paklena sezona, za RedBul znamo da ce biti top, vidimo da je i Ferrari napravio strasan posao, a Mercedes iako danas nisu bili konkurentni, vijerujem da ce i oni se barem jos malo pribliziti ovima. Sezona obecava, vidjet cemo hoce li i biti tako..
Goatštapen je prošle zezone realno sam bio protiv Mercedesa, sreća pa Botas nije neki otpor pružao.
Drugačija je priča sa Leklerom i Saincom, nije tu status kao u Mercedesu da se Botaz sklanja plačipički.
Zato Perez mora stalno biti u top tri, ima bolid za takvo nešto samo su mu malo veća muda potrebna
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Prvi put sam bio u pravu. Kasnije sam mislio da Verstappen ima dosta u rezervi ali ipak je Ferrari imao više. Verstappen je jučer imao strašan race pace, jedini je vozio 7-8 krugova na 1.37:1 konstantno. Vidjet ćemo da li to ima Ferrari.Bundesliga je napisao/la: ↑18 mar 2022, 15:33Pol poziciju treba tražiti između Leclerca ili Verstappena. Rekao bih 1. Leclerc, 2. Verstappen.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mene je najvise strah za Ferrari od samog Ferraria ...jel oni jedini nemaju prvog vozaca ...dva ista vozaca moze biti itekako opasno ...pogotovo ako sezona bude blizu bodovno ...bez glavnog vozaca i vodonose ce tesko ista uzeti osim koje pobjede
Budu li Leclerc i Sainz nastavili ovako, bas me zanima hoce li Ferrari dati naredbu ko je vozac broj 1 i broj 2. Ili ce ih pustiti do pola sezone i ko bude ispred, toga ce forsirati do kraja.
Ma Charles je prvi vozač, tu je starosjedilac nema se šta tu razmišljati.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
A nije te strah mastermindova koji sjede u pitwallu?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma kakvi ...ti mislis da ce mu se Sainz sklanjati ...Vettel se borio za sampionat pa Kimija pustali da se trka koji je bio 3-4 u sampionatu ...znamo ostalo sta se desavalo ...Ferrari je to
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nema teorije da će se Sainz staviti u podredjen položaj kao Perez ili Bottas u Mercu.
Kao prvo, prošle godine je dobio Leclerca i bilo bi to izričito nepoštovanje što bi možda dovelo do nedostatka motivacije kod jjeg.
Drugo i bitnije, nije on vodonoša ko Bottas 2020-2021 pa da su mu jedine opcije biti kučkica Hamiltonu, u nekoj ekipi sa začelja (Alfa je ti bila kad je potpisao za njih) ili van formule 1. Sainz je neko ko itekako vrijedi na tržištu, ako mu Ferrari ne bude dao uvjete koje želi ima ko hoće. Siguran sam da bi Red Bull i Mercedes kad Hamilton ode u penziju za par godina bili itekako zainteresovani za njegove usluge kad bude slobodan vozač.
Kao prvo, prošle godine je dobio Leclerca i bilo bi to izričito nepoštovanje što bi možda dovelo do nedostatka motivacije kod jjeg.
Drugo i bitnije, nije on vodonoša ko Bottas 2020-2021 pa da su mu jedine opcije biti kučkica Hamiltonu, u nekoj ekipi sa začelja (Alfa je ti bila kad je potpisao za njih) ili van formule 1. Sainz je neko ko itekako vrijedi na tržištu, ako mu Ferrari ne bude dao uvjete koje želi ima ko hoće. Siguran sam da bi Red Bull i Mercedes kad Hamilton ode u penziju za par godina bili itekako zainteresovani za njegove usluge kad bude slobodan vozač.
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 19 mar 2022, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne mislim da će mu se sklanjati, ali ako već mora biti prvi vozač, onda je to Lec, jer je zaslužio, dugo je tu.
Zbog njegove životne priče volio bih da osvoji.
Ja sam više mislio u smislu race taktike, boksa i ostalog, a ne ko će biti prvi vozač
Jedva čekam sutra
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dje evander jel zivi ...tesko razdoblje za njega haman