SelamEvander je napisao/la: ↑18 mar 2022, 16:02Pusti snoviBundesliga je napisao/la: ↑18 mar 2022, 15:33Pol poziciju treba tražiti između Leclerca ili Verstappena. Rekao bih 1. Leclerc, 2. Verstappen.![]()
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Formula 1
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Sta kazu kakav je pod u Mercedesa hahaha.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 mar 2022, 17:45SelamEvander je napisao/la: ↑18 mar 2022, 16:02Pusti snoviBundesliga je napisao/la: ↑18 mar 2022, 15:33Pol poziciju treba tražiti između Leclerca ili Verstappena. Rekao bih 1. Leclerc, 2. Verstappen.![]()
![]()
Max Allegri
zamisli ne gledaš F2
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kralj 
- AshburtonG
- Kontakt:
Navijaci Ferrarija docekali svojih 5 minuta, makar to bio i PP. Za WCC ce se ipak trebat ovo radit iz sedmice u sedmicu. RB je svakako brzi, a Mercedes ce vec na sljedecoj trci bit unutar 0.2.
Od ove sezone ocekujem da Sainz bude ispred Leclerca, te da Mag i Lewis skoluju svoje kolege i naravno da RB ne uzme nijednu titulu.
Od ove sezone ocekujem da Sainz bude ispred Leclerca, te da Mag i Lewis skoluju svoje kolege i naravno da RB ne uzme nijednu titulu.
Jbeno je kad kasnis za konkurencijom vise od pola sekunde na pocetku ...dok ih stignes oni opet odose na pola sekunde ...
Jasta će biti u 0.2 100%,
Prošlo je vrijeme Mercedesa, Max je iskopao rupu, kao i Mercedes RB 2014.
Ocekujem plač Hame do kraja sezone i prelazak u Ferrari.
Prošlo je vrijeme Mercedesa, Max je iskopao rupu, kao i Mercedes RB 2014.
Ocekujem plač Hame do kraja sezone i prelazak u Ferrari.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Gledaj miševa što izlaze iz rupica , Merc će vas poharati i ovu sezonu samo polahko vrati ćete se u te rupice
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- AshburtonG
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Titule se pamte, razlozi blijede. Svakako će Max imati još bar 5 trofeja uz ovaj proslogodisnji
#Punoljetstvo
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Svaka čast za Leclerca i za pp. Nadam se da sutra može izdržati Maxov pritisak na startu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- SuperPippo
- Kontakt:
Gledaj crymiltona bez zavjetrine od Rasela bi bio iza potrcka Botasa.
Je li kasno da se napravi fantasy, jesu vec kakvi bodovi dodijeljeni?
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sad samo za Saudiju mozes tipovati..koliko sam vidio. Odmah sam odustao, poslije cu namjestiti.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za kvalifikacije samo, za par utrka se može stici zaostatak
#Punoljetstvo
Ma za SA samo moze, logicno. Ne znam sta sam ocekivao.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 mar 2022, 21:27Za kvalifikacije samo, za par utrka se može stici zaostatak
Ten toes, I done laps in the trench