Moto GP
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Moto GP
Je li Markez na sto posto?
Nije ovo isto bez GOAT-a VR46
Nije ovo isto bez GOAT-a VR46
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
zasto nije, svakako nije bio nikakav faktor trkački u zadnjih par sezona nego kao PR ambasador
Bestija i Binder 1-2, dvojac koji je prosle sezone najvise pozicija nadoknadio
Suzuki podbacio debelo s obzirom kakav su pace imali tokom treninga, Yamaha smijesna
Bestija i Binder 1-2, dvojac koji je prosle sezone najvise pozicija nadoknadio
Suzuki podbacio debelo s obzirom kakav su pace imali tokom treninga, Yamaha smijesna
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- SuperPippo
- Kontakt:
Auuu kakav raspad Dukatija sa ovim novim hibridnim motorima, cak je i Bezeki kojem je prva trka bio bolji od Marinija koji ima novu verziju.
Bestija strasan sa starim Dukatijem. Markez ili nije na sto posto ili je grohno bas jer ga je pojeo Espargaro.
Bestija strasan sa starim Dukatijem. Markez ili nije na sto posto ili je grohno bas jer ga je pojeo Espargaro.
fizički je spreman jednostavno nije imao paceSuperPippo je napisao/la: ↑06 mar 2022, 19:48Auuu kakav raspad Dukatija sa ovim novim hibridnim motorima, cak je i Bezeki kojem je prva trka bio bolji od Marinija koji ima novu verziju.

- SuperPippo
- Kontakt:
Ako nista dobro je zbog sezone da su ostali ovako konkurentni.miki_92 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 23:14fizički je spreman jednostavno nije imao paceSuperPippo je napisao/la: ↑06 mar 2022, 19:48Auuu kakav raspad Dukatija sa ovim novim hibridnim motorima, cak je i Bezeki kojem je prva trka bio bolji od Marinija koji ima novu verziju.
![]()
Koliko su dizali Akostu u nebesa mislio sam da ce se prosetati juce lagano kad ono Vietti pobijedi u prvoj trci u Moto 2.
Acosta je imao jako dobru trku kad uzmes u obzir da je imao je incident u prvom zavoju te jedva ostao na motoru i pao na samo začelje
na kraju je nadoknadio 12-13 pozicija i imao pace za top 5-6 sigurno
bio je brz citav vikend, jednostavno nije imao srece u prvom krugu
Moto2 trka je opet bila najdosadnija, generalno sezonama je tako, proslu su izvukli Remy i Raul svojim dvobojom ali ostatak grida nije bio ni blizu
Moto2 trka je opet bila najdosadnija, generalno sezonama je tako, proslu su izvukli Remy i Raul svojim dvobojom ali ostatak grida nije bio ni blizu
- SuperPippo
- Kontakt:
Ne kazem da nije imao dobru trku samo koliko se pricalo o njemu zaboravio sam da je i Vietti-u prva. Ocekivao sam puno vise od Akoste.miki_92 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 14:57Acosta je imao jako dobru trku kad uzmes u obzir da je imao je incident u prvom zavoju te jedva ostao na motoru i pao na samo začelje
Mislim da ce ove sezone moto 2 biti najzanimljiva puno je novih momaka iskreno ne vidim ko je glavni konkurent trenutno.
- akisarajevo92
- Kontakt:
sad gledam nesto ponovo ove Moto2 poredak kad ono Lorenzo Dalla Porta i dalje tu
kako se taj lik pogubio nakon Moto3 titule u stilu Mike di Meglia
zanimljivo da skoro pola grida ove sezone u GP klasi su momci iz Moto2 generacije 2017-18, vjerovatno jedna od najjačih kad je u pitanju srednja klasa, jedina bolja koja mi pada na pamet je ona iz sezona 2005-06 D. Pedrosa, C. Stoner, Lorenzo, Dovi, Simoncelli, A. Espargaro.
Pecco(4), Quartararo(8)*, Mir(1)*, Olivera(3), Binder(2), Morbidelli(3), A. Marquez(0), Marini(0), Nakagami(0), Gardner(0) - u zagradi broj pobjeda, Mir i Fabio vec osvojili titulu SP
kako se taj lik pogubio nakon Moto3 titule u stilu Mike di Meglia
zanimljivo da skoro pola grida ove sezone u GP klasi su momci iz Moto2 generacije 2017-18, vjerovatno jedna od najjačih kad je u pitanju srednja klasa, jedina bolja koja mi pada na pamet je ona iz sezona 2005-06 D. Pedrosa, C. Stoner, Lorenzo, Dovi, Simoncelli, A. Espargaro.
Pecco(4), Quartararo(8)*, Mir(1)*, Olivera(3), Binder(2), Morbidelli(3), A. Marquez(0), Marini(0), Nakagami(0), Gardner(0) - u zagradi broj pobjeda, Mir i Fabio vec osvojili titulu SP
- akisarajevo92
- Kontakt:
u Moto3 se svako malo desi takva sezona, gdje nema bas izrazenih talenata pa neko takav uzme titulu
npr. ako se sjecas Kenta, on je cak djelovao kao dobar vozac, tipa nesto kao Mir, a propao nakon titule kao zeton
i ja sam razmisljao o tome gledajuci proslu trku, skoro sve ove momke znam jos iz Moto3, Dovija se sjecam kroz maglu iz 250cc, a ni A. Espargara ne pamtim u nizim kategorijama, potpuno nova generacija
i dalje je cudno bez Rossija, kao da gledam Superbike, nijedan vozac mi ne izaziva nekakve emocije, ni da mi je gotivan ni da nekoga ne podnosim, nemam koga traziti na grafici lijevo i gledati na kojoj je poziciji
npr. ako se sjecas Kenta, on je cak djelovao kao dobar vozac, tipa nesto kao Mir, a propao nakon titule kao zeton
i ja sam razmisljao o tome gledajuci proslu trku, skoro sve ove momke znam jos iz Moto3, Dovija se sjecam kroz maglu iz 250cc, a ni A. Espargara ne pamtim u nizim kategorijama, potpuno nova generacija
i dalje je cudno bez Rossija, kao da gledam Superbike, nijedan vozac mi ne izaziva nekakve emocije, ni da mi je gotivan ni da nekoga ne podnosim, nemam koga traziti na grafici lijevo i gledati na kojoj je poziciji
Don't believe the hype.
Bestija je lik koji ti treba 
Opet MM najebo
odlično odrađena drenaža, voda kako stoji stoji
a prije toga se asfalt raspada na vrućini
svako može dobiti zeleno svjetlo da je staza dovoljno dobra za trkanje, bravo Dorna
a prije toga se asfalt raspada na vrućini
svako može dobiti zeleno svjetlo da je staza dovoljno dobra za trkanje, bravo Dorna
bezmudi Zarco nikad nece pobijediti u Moto GP, Fabio mu pokaza kako se to radi, rijesi i njega i Millera u jednom krugu
Miguel
Miguel
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Mene je Miller više razočarao ,osta bez postolja samo tako ..
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Miller nije ni imao pace, na pola trke Zarco je bio brzi od svih i onda dodje do Millera i ne zna kako ga obici po obicaju i uvede Fabia u bitkubombaysaphire je napisao/la: ↑20 mar 2022, 10:02Mene je Miller više razočarao ,osta bez postolja samo tako ..
Fabio ne pita 2x, to je taj killer instinct koji imaju šampioni a ovim bezmudasima treba 5 krugova da skontaju kako proci a do tad trka izgubljena
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovoliki padovi i povrede debelo će skratiti karijeru Markeza.
Šteta, mora se čuvati, lik je krhke građe 168cm, 59 kila, znači realno kao prosječna žena građen.
Mora se čuvati malo bolje, mora malo pamtnije voziti, jeste da je bila ogromna kiša i nevjerovatni uslovi, ali pamet uglavu, nije vrijedno života.
I dalje čudno bez GOAT-a, ono gledam i boli me racku ko će pobijediti.
Možda kada Akosta pređe u MotoGP za njega ću navijati, podsjeća dosta na Rosija po stilu vožnje
Šteta, mora se čuvati, lik je krhke građe 168cm, 59 kila, znači realno kao prosječna žena građen.
Mora se čuvati malo bolje, mora malo pamtnije voziti, jeste da je bila ogromna kiša i nevjerovatni uslovi, ali pamet uglavu, nije vrijedno života.
I dalje čudno bez GOAT-a, ono gledam i boli me racku ko će pobijediti.
Možda kada Akosta pređe u MotoGP za njega ću navijati, podsjeća dosta na Rosija po stilu vožnje
MANIJACI JUG 1987
- AshburtonG
- Kontakt:
Ovaj treba stat na vrijeme, dok nije poginuo. Ima vise ozbiljnih padova, nego pobjeda u zadnje 2 godine.
Bagnaia 2 trke 1 bod, cijela jedna trka zaostatka za Quartararom
ovo je stvar koja je odlucila titulu prosle godine, prva trecina sezone gdje se Pecco trazio Fabio je pravio prednost i opet se ponavlja

ovo je stvar koja je odlucila titulu prosle godine, prva trecina sezone gdje se Pecco trazio Fabio je pravio prednost i opet se ponavlja

-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nema stajanja , to je MM93 i njegov stil vožnje . Taj stil mu je omogućio 8 titula prvakaAshburtonG je napisao/la: ↑20 mar 2022, 12:34Ovaj treba stat na vrijeme, dok nije poginuo. Ima vise ozbiljnih padova, nego pobjeda u zadnje 2 godine.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.