AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Benacera nisam spomenuo jer je zasluzio da ga posebno u postu spomenem. I veceras WC partija, jede sredinu terena, cas u napadu, cas u fazi odbrane. Posljednjih nekoliko tekmi igra u zivotnoj formi, sa ovakvim Benacerom i Tonalijem nema zime za nasu ekipu.
Nisam ni ja vidio taj rasisticki ispad, prekinuo mi link cim je sudija svirao kraj.
Nisam ni ja vidio taj rasisticki ispad, prekinuo mi link cim je sudija svirao kraj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Osam mečeva braćo, osam. Vjerujem da bi 18-20 bilo dovoljno za skudeto. Ali još uvijek se ne usudim razmišljati punom snagom o tome. Kao da mi je 14 godina a ne više od dvaput toliko. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I ja sam odbijao razmišljati o skudetu, ali teško je ignorisati kad imaš ovako malo do kraja.
Nama je sad do kraja svaka utakmica pod moranjem da se dobije, neovisno o drugima. Zadnjih pet utakmica će biti haos, prilično težak raspored i gomila pritiska.
Šupci su vrijeđali i Maignana, a nije im prvi put da imaju ovakve ispade. Što južnije, to tužnije. Ali u svemu tome je žalosno da savez opet ništa neće uraditi.
Nama je sad do kraja svaka utakmica pod moranjem da se dobije, neovisno o drugima. Zadnjih pet utakmica će biti haos, prilično težak raspored i gomila pritiska.
Šupci su vrijeđali i Maignana, a nije im prvi put da imaju ovakve ispade. Što južnije, to tužnije. Ali u svemu tome je žalosno da savez opet ništa neće uraditi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja sam od pocetka vjerovao da se moze do Scudetta , mada mene je najvise strah Piolia. Naredne 4 utakmice ako se dobiju to je to.
Koji cigani ispali dabogda 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Neka ih u ligi, vazda ih rokamo!
Nego, da je nekako da se Monza prebaci kod velikih momaka
Nego, da je nekako da se Monza prebaci kod velikih momaka
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Theo, Tomori, Kalulu, Calabria i Maignan. Odbrana za makar pola decenije. Ne tražim puno
Ispred njih dva lava Bennacer i Tonali.
Ispred njih dva lava Bennacer i Tonali.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
celikmilan
- Kontakt:
Veoma važna pobjeda. I to opet uz užasnu igru ali sa dobrom odbranom a i dozom sreće. Još kad se zna da moramo mijenjati Diaza, Messiasa i Saelemaekersa. Bez obzira kako se sezona završi pravu desetku i desno krilo moramo dovesti. Adli mislim da može igrati sve role u sredini ali to nije dovoljno.
Nadam se da niko od naših neće biti kažnjen zbog one gužve. Cagliari svakako neće biti kažnjen zbog rasizma a i gađanja Maignana. Ne ide mi u glavu kako mogu vrijeđati Milanove crnce a imaju ih i oni. Čak im je crnac i kapiten. Još više mi nije jasno ih njihovi igrači čak i štite.
Idemo dalje. Forza Milan. Još 8.
Nadam se da niko od naših neće biti kažnjen zbog one gužve. Cagliari svakako neće biti kažnjen zbog rasizma a i gađanja Maignana. Ne ide mi u glavu kako mogu vrijeđati Milanove crnce a imaju ih i oni. Čak im je crnac i kapiten. Još više mi nije jasno ih njihovi igrači čak i štite.
Ne kontam po čemu loše odigrana utakmica? Jedino je realizacija nedostajala a šansi je bilo na pretek. S druge strane oni jedinu šansu imali pred kraj utakmice.
Il Club più titolato al mondo!
-
celikmilan
- Kontakt:
Užasna jer je falila baš ta realizacija jer nas ova sreća neće uvijek služiti.
- Beduin
- Kontakt:
Ne sjecam se da neki tim u Italiji ima vece navijace rasiste od Cagliarija. Vazda oni neke ispade prave, i Lukakua su vrijedjali, cini mi se i protiv Juveta su prije koju godinu pravili probleme dal Keanu ili nekome drugom. Samo je vrijeme da se ozbiljnije kazni Cagliari jer ne moze ili ne zeli se uhvatiti u kostas sa svojom retardiranom publikom.celikmilan je napisao/la: ↑19 mar 2022, 23:44Veoma važna pobjeda. I to opet uz užasnu igru ali sa dobrom odbranom a i dozom sreće. Još kad se zna da moramo mijenjati Diaza, Messiasa i Saelemaekersa. Bez obzira kako se sezona završi pravu desetku i desno krilo moramo dovesti. Adli mislim da može igrati sve role u sredini ali to nije dovoljno.
075 ❤
075 ❤
Tri pobjede zaredom, i to sve tri sa 1-0, u ovom periodu sezone se kaže da se takvim pobjedama uzimaju titule, makar u Italiji.
Stvari nisu idealne, realizacija šteka, ali dok se pobjeđuje ok je, pogotovo ovi manji timovi.
Sljedeće kolo Bologna, opet jedna od utakmica koje moraš dobiti, a konkurenti igraju u gostima protiv Juventusa i Atalante, znači uz neke moguće njihove kikseve i našu pobjedu idemo na 5+ bodova razlike što bi bilo odlično u ovoj fazi prvenstva.
Ali, ne smijem ništa prognozirati
Stvari nisu idealne, realizacija šteka, ali dok se pobjeđuje ok je, pogotovo ovi manji timovi.
Sljedeće kolo Bologna, opet jedna od utakmica koje moraš dobiti, a konkurenti igraju u gostima protiv Juventusa i Atalante, znači uz neke moguće njihove kikseve i našu pobjedu idemo na 5+ bodova razlike što bi bilo odlično u ovoj fazi prvenstva.
Ali, ne smijem ništa prognozirati
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma dobro tu smo svi složni, al generalno nije bila losa utakmica kao neke druge gdje nismo imali ideje i nismo šanse stvorili za cijelu utakmicu. Sinoć se bas puno šansi napravilo i samo je falila realizacija. S druge strane u odbrani nisu dozvolili da domaćin stvori šansu osim one pred kraj utakmice,a radi se o ekipi koja se bori za opstanak i kojoj su bodovi prijeko potrebni. Znamo kako takve utakmice znaju biti teške.celikmilan je napisao/la: ↑19 mar 2022, 23:51Užasna jer je falila baš ta realizacija jer nas ova sreća neće uvijek služiti.
- Beduin
- Kontakt:
Jeste, daleko ozbiljniji pristup i koncentracija, veci pressing i napad na protovnicki gol za razliku od npr. prosle utakmice gdje je to izgledalo dosta ocajnije i bezidejnije.
Samo, opet ljudi stvorise sansu (a mislim da je bila jos barem jedna opasna situacija u nasih 16m) iz skok igre. Sve me vise strah cim ide visoka lopta u nas sesnaesterac.
Samo, opet ljudi stvorise sansu (a mislim da je bila jos barem jedna opasna situacija u nasih 16m) iz skok igre. Sve me vise strah cim ide visoka lopta u nas sesnaesterac.
075 ❤
075 ❤
Isti sam, svaki prekid pod strahom
Vidi nije realno očekivati da ti protivnik ne stvori nijednu šansu tokom utakmice, al činjenica da smo mi morali još koji gol zabiti.
Strašno bitna pobjeda sinoć.
Mogao bi Scudo sletjeti podno San Sira
Mogao bi Scudo sletjeti podno San Sira
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kad neko sa strane gleda tvoju djecu, hvali ih kako su lijepo odgojena, ali ti opet znas malo kritikovati. To je zbog ljubavi.
Isto je sa nasim Milanom. Mi ga volimo!!! Nekad kritikujemo ali to je samo zato sto bismo voljeli da je bolji. A dobar je. Realno...
Isto je sa nasim Milanom. Mi ga volimo!!! Nekad kritikujemo ali to je samo zato sto bismo voljeli da je bolji. A dobar je. Realno...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Bolje podno San Sira nego podno Giuseppe Meazze
Ja znam da i ti slično razmišljaš
Vazda ste mi bili "draži neprijatelj"
Bilo je tu svega ali namazani donovi nisu prelazili crvene linije i granice ukusa. Što rekoše u onoj o sedam sestara
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.