FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
SVI NA KOSEVO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
1:0
75 min Suljic.
75 min Suljic.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Znaci ide patnjaJavierBosnia je napisao/la: ↑20 mar 2022, 10:04Danas igramo protiv ekipe koja je najgora u ligi po pitanju gostovanja. Imaju samo 3 boda u 11 utakmica.
Ocekujem 3 gola, nista manje![]()
Samo da nas coach ne razočara sa prvih 11
Brate ja samo očekujem da svaki od njih ukliže minimum deset puta na utakmici. Jel puno?napoleon72 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 01:10Al fkt zamisli, imaju bogovske plate za BH uslove, vecina nema suprugu i djecu, vozaju se u autima vrijednim k'o desetogodisnja plata vecine navijaca koji ih gledaju, i jos treba razmisljat o tom da li ce se ko od njih uvrijedit zbog psovke. Msm okej, fudbal je sport i ne mozes sve pobijedit, ima uvijek boljih od tebe, al sigurno niko u drzavi nema ovakve uslove kakve oni imaju. Mislim, svi mi sigurno radimo u 100 puta tezim uslovima za 7-8 puta manje plate nego oni. Ko te pita da li ti sef psuje, maltretira te, jos imas kuci porodicu koju moras prehranjivat.
Te seljake sa tribina treba locirat i procesuirat prvenstveno radi njihovog ponasanja i radi toga sto potencijalno odbijaju druge navijace od tribine. Danas dovedes dijete od 7 god na tribinu, ono za 90 min nauci paket najsocnijih psovki koje ljudski mozak moze smislit.
🇵🇸
- napoleon72
- Kontakt:
Upravo to, nek pokazu zelju, nece im niko pola rijeci reci. Najmanje se psovalo u sezoni 16/17, jer je ta ekipa izgarala na terenu, davali su 150% svojih mogucnosti. Niko nije ni imao obraza da im ista kaze.Torino je napisao/la: ↑20 mar 2022, 11:07Brate ja samo očekujem da svaki od njih ukliže minimum deset puta na utakmici. Jel puno?napoleon72 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 01:10Al fkt zamisli, imaju bogovske plate za BH uslove, vecina nema suprugu i djecu, vozaju se u autima vrijednim k'o desetogodisnja plata vecine navijaca koji ih gledaju, i jos treba razmisljat o tom da li ce se ko od njih uvrijedit zbog psovke. Msm okej, fudbal je sport i ne mozes sve pobijedit, ima uvijek boljih od tebe, al sigurno niko u drzavi nema ovakve uslove kakve oni imaju. Mislim, svi mi sigurno radimo u 100 puta tezim uslovima za 7-8 puta manje plate nego oni. Ko te pita da li ti sef psuje, maltretira te, jos imas kuci porodicu koju moras prehranjivat.
Te seljake sa tribina treba locirat i procesuirat prvenstveno radi njihovog ponasanja i radi toga sto potencijalno odbijaju druge navijace od tribine. Danas dovedes dijete od 7 god na tribinu, ono za 90 min nauci paket najsocnijih psovki koje ljudski mozak moze smislit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Sad su protiv Borca dobili aplauz, trenirajte više, šta sad. Samo pokažite zube. Ne tražimo puno.napoleon72 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 11:20Upravo to, nek pokazu zelju, nece im niko pola rijeci reci. Najmanje se psovalo u sezoni 16/17, jer je ta ekipa izgarala na terenu, davali su 150% svojih mogucnosti. Niko nije ni imao obraza da im ista kaze.Torino je napisao/la: ↑20 mar 2022, 11:07Brate ja samo očekujem da svaki od njih ukliže minimum deset puta na utakmici. Jel puno?napoleon72 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 01:10Al fkt zamisli, imaju bogovske plate za BH uslove, vecina nema suprugu i djecu, vozaju se u autima vrijednim k'o desetogodisnja plata vecine navijaca koji ih gledaju, i jos treba razmisljat o tom da li ce se ko od njih uvrijedit zbog psovke. Msm okej, fudbal je sport i ne mozes sve pobijedit, ima uvijek boljih od tebe, al sigurno niko u drzavi nema ovakve uslove kakve oni imaju. Mislim, svi mi sigurno radimo u 100 puta tezim uslovima za 7-8 puta manje plate nego oni. Ko te pita da li ti sef psuje, maltretira te, jos imas kuci porodicu koju moras prehranjivat.
🇵🇸
Red je nekome ove sezone i tricu ubacit. Uci ce sto nije uslo protiv borca vazda nayebe neko ni kriv ni duzan 
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
1-0 je dosta za mene.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Fercera li onaj Džeko11 stream? Pitam za druga 
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sarajevo: Dizdarević; Hebibović, Mujakić, Dupovac, Pidro; Đokanović, Kapić, Avramovski, Suljić, Varešanović; Bagarić
Dupovac,Hebibovic,Varesanovic,Bagaric...
Dupovac,Hebibovic,Varesanovic,Bagaric...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 20 mar 2022, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Radilo je uvijek, trebalo bi i sad
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sarajevo: Dizdarević; Hebibović, Mujakić, Dupovac, Pidro; Đokanović, Kapić, Avramovski, Suljić, Varešanović; Bagarić.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.