Plus otisao vani

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma nista. I jesmo nivo Vrbanjuse.
Svake druge sedmice utakmica na Grbavici, a ti u kuci sjedis i pametujes,zar nije istoMojaMalenkost je napisao/la: ↑19 mar 2022, 21:58Ma nista. I jesmo nivo Vrbanjuse.
Cestitke Stili zbog nagrade koja je puno bitnija od zeljine utakmice. Utakmica svake hefte, a nagrada jednom u zivotu. Ha ja..
Hvala mu jedino za oprost duga ali nikad nije bio ni među top 5 u ekipi, niti je nekih asistencija, prodora imao.
Bolju karijeru napravio?
Volio bih ja da je to isto, ali na zalost nije.. Ja kao jedinka sam nebitan za klub taman i da ne idem na tekme, a Stila je najbolji igrac kluba na kojeg, po svemu sudeci, ne mozemo racunati u jednom od bh derbija koji na kraju moze odluciti cak i putnika u evropu.. Klubu ne zamjeram nista jer se vjerovatno i ne moze suprostaviti zeljama i prohtjevima nekih igraca.. Da sam na Stilinom mjestu ukljucio bih se na tu dodjelu nagrade putem video linka, a utakmica bi mi bila prioritet broj jedan.. Los momenat i po meni losa poruka..Hulahopka je napisao/la: ↑19 mar 2022, 23:41Svake druge sedmice utakmica na Grbavici, a ti u kuci sjedis i pametujes,zar nije istoMojaMalenkost je napisao/la: ↑19 mar 2022, 21:58Ma nista. I jesmo nivo Vrbanjuse.
Cestitke Stili zbog nagrade koja je puno bitnija od zeljine utakmice. Utakmica svake hefte, a nagrada jednom u zivotu. Ha ja..
Vidim da gunďas,ljepse bi bilo da si i ti malo bio trener,pa napisao svojih 11,te tako nas dvojicu ostavio u adrenalinu do sutra,do zvanicne objave spikera 11 magicnih imena za mene i tebe,pa da vidimo ko je bolji trener kad vec to tako nazivas i naravno da se cestita onom ko je blizu tih jedanaest imena.StrikeWarzone je napisao/la: ↑19 mar 2022, 11:56Trener koji je ostao u 2016.OdbrambeniOP je napisao/la: ↑19 mar 2022, 09:28Bender
Galic,Cocalic,Kosoric,Malic
Mekic,Hajdarevic
Bekric
Subasic,Vucenovic
Hodzic
![]()
![]()
A za koliko je Stana igrao klubova van Bosne?jointunija je napisao/la: ↑20 mar 2022, 10:01Bolju karijeru napravio?
Ja se nadam da hoće,ali on trenutno igra za ubjedljivo zadnju ekipu u Češkoj.
Zaista se nadam da će uspijeti al bar za sad ga porediti s likom koji je osvojio 4 prvenstva i 3 kupa je malo neukusno.
Za ovaj gdje on igra smo Bayern,od istorije do uspjeha.Mamba21 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 10:57A za koliko je Stana igrao klubova van Bosne?jointunija je napisao/la: ↑20 mar 2022, 10:01Bolju karijeru napravio?
Ja se nadam da hoće,ali on trenutno igra za ubjedljivo zadnju ekipu u Češkoj.
Zaista se nadam da će uspijeti al bar za sad ga porediti s likom koji je osvojio 4 prvenstva i 3 kupa je malo neukusno.
Vrhunac karijere povratak iz Zrinjskog u Želju
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic i 34 gosta.