AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
celikmilan
- Kontakt:
Re: AC Milan
Kad se pogleda čitava akcija prije gola vidi se da je bila baš dobra akcija počevši od presinga i oduzete lopte na sredini.
Ostaje žal za one promašene zicere od Girouda i Diaza u prvom te Calabrie i Saelemaekersa u drugom poluvremenu.
Ostaje žal za one promašene zicere od Girouda i Diaza u prvom te Calabrie i Saelemaekersa u drugom poluvremenu.
Da i memaga stogod napise, nema se sinoc sta kritikovat, Pioli odradio tesko gostovanje po meni na doktorski nacin, nije tu neke ljepote bilo pogotovo u prvom poluvremenu al 3 bobe velike ko Kilimandzaro...Cagljari napravio jednu priliku, ocekivano svako igra fudbal i nista iznenadjujuce sansa , hvala Bogu nisu realizovali ( da bi siguran bio moraju se min.2 gola dati u ovakvim utakmicama, jer frljoka uvijek moze zalutat )....
Sve u svemu titula je blizu, sve je u nasim nogama ( ima tu i saveza / mafije )....
Uzivam ovaj vikend maksimalno, jer pogled na tabelu sklanja sve oblake....
Forza Milan
Sve u svemu titula je blizu, sve je u nasim nogama ( ima tu i saveza / mafije )....
Uzivam ovaj vikend maksimalno, jer pogled na tabelu sklanja sve oblake....
Forza Milan
Poslije sinocnjeg gola jutros dolazi vijest da je Benaser pristao na novi poboljsan ugovor do 2026 sa uklanjanjem klauzule od 50mil.
Sad se radi na ugovoru od Leao
Sad se radi na ugovoru od Leao
Nego gledam raspored iduca 3 kola i nama je to stvarno must win, napoli igra sa Atalantom pa viole pa roma, dakle ocekujem da negdje kiksnu a ako mi dobijemo iduce tri bice to fina prednost
- muha milanez
- Kontakt:
Mora tako biti, jer poslije toga idu baš nezgodne utakmice, dok rivali imaju nešto lakše.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Milan are very close to signing Origi on a free transfer. There is an agreement in principle and Milan will meet with intermediaries in the coming hours to find a definitive agreement. His salary should be €3.5-4M per season
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
Đ aba.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- muha milanez
- Kontakt:
Haman da će se u toku dana znati sve u vezi Origia. Fino, fino 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Zna li neko koje su zakonske regulative po pitanju domaćih i homegrown igrača?
Mi smo prilično tanki po tom pitanju, zato sam bio ubjeđen da će se prije ići na nekog italijana (bio to Belotti ili Scamacca), da se ispuni kvota u timu.
Ako se ne varam, treba imati minimum 3-4 italijana u timu, a mi ćemo imati dvojicu (tj. jednog dok se Florenzi ne otkupi). Homegrown igrači poput Pobege i Calabrie se ne računaju, oni su posebna kategorija.
Znači ako je moja računica tačna, moraju se izmisliti još bar dva italijana u rosteru, a jedina pozicija na kojoj će to biti izvodivo uraditi je rezervni lijevi bek. Eventualno krilo aka Berardi, ali mislim da se ne uklapa u planove uprave.
Mi smo prilično tanki po tom pitanju, zato sam bio ubjeđen da će se prije ići na nekog italijana (bio to Belotti ili Scamacca), da se ispuni kvota u timu.
Ako se ne varam, treba imati minimum 3-4 italijana u timu, a mi ćemo imati dvojicu (tj. jednog dok se Florenzi ne otkupi). Homegrown igrači poput Pobege i Calabrie se ne računaju, oni su posebna kategorija.
Znači ako je moja računica tačna, moraju se izmisliti još bar dva italijana u rosteru, a jedina pozicija na kojoj će to biti izvodivo uraditi je rezervni lijevi bek. Eventualno krilo aka Berardi, ali mislim da se ne uklapa u planove uprave.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Je li ovo onaj hajvan zovno De Sciglia umjesto Calabrie.
Bože baci ciglu !!!!
Bože baci ciglu !!!!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Pa bolje za Milan sto ga ne zove.OldFashioned je napisao/la: ↑21 mar 2022, 15:47Je li ovo onaj hajvan zovno De Sciglia umjesto Calabrie.
Bože baci ciglu !!!!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Odkud ti to. Nije zvao De Sciglia.OldFashioned je napisao/la: ↑21 mar 2022, 15:47Je li ovo onaj hajvan zovno De Sciglia umjesto Calabrie.
Bože baci ciglu !!!!
Defenders: Francesco Acerbi (Lazio), Alessandro Bastoni (Inter), Cristiano Biraghi (Fiorentina), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Giovanni Di Lorenzo (Napoli), Emerson Palmieri (Lyon), Alessandro Florenzi (Milan), Luiz Felipe (Lazio), Gianluca Mancini (Roma);
Valjda Di Lorenzo otpao, nisam siguranmeepo je napisao/la: ↑21 mar 2022, 17:23Odkud ti to. Nije zvao De Sciglia.OldFashioned je napisao/la: ↑21 mar 2022, 15:47Je li ovo onaj hajvan zovno De Sciglia umjesto Calabrie.
Bože baci ciglu !!!!
Defenders: Francesco Acerbi (Lazio), Alessandro Bastoni (Inter), Cristiano Biraghi (Fiorentina), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Giovanni Di Lorenzo (Napoli), Emerson Palmieri (Lyon), Alessandro Florenzi (Milan), Luiz Felipe (Lazio), Gianluca Mancini (Roma);
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
100%Padovan je napisao/la: ↑21 mar 2022, 16:18Pa bolje za Milan sto ga ne zove.OldFashioned je napisao/la: ↑21 mar 2022, 15:47Je li ovo onaj hajvan zovno De Sciglia umjesto Calabrie.
Bože baci ciglu !!!!
Il Club più titolato al mondo!
- OldFashioned
- Kontakt:
Pročitah jučer na forza Italia da jeste.
Ma da, bolje iz jednog razloga, iz drugog nije.
Utiče itekako na igrača kad takav panj umjesto njega uleti.
Ma da, bolje iz jednog razloga, iz drugog nije.
Utiče itekako na igrača kad takav panj umjesto njega uleti.
Kalulu, Tomori i Mike bedem 
Znaci bez primljenog gola u martu
a i zadnji sto nam je udine zabio je bio rukom 
Znaci bez primljenog gola u martu
Realno ne treba veliku lovu trošiti na stopera, treba forsirati Kalulua a dovesti možda stopera za klupe. Bolje pojačati ofanzivni dio tima.
Il Club più titolato al mondo!
- OldFashioned
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.