FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koji smo na tabeli? Hocemo li vidjeti Evrope ove godine? Znate li kakav nam je koeficijent u Evropi?
Nakon 2 godine mraka, ugledalo par debila dobar rezultat i misli osvojili smo ligu, ee moj debilcici jos pure za vas.
Yes al u qrcu.
Nakon 2 godine mraka, ugledalo par debila dobar rezultat i misli osvojili smo ligu, ee moj debilcici jos pure za vas.
Yes al u qrcu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
3600 protiv Posusja nije losa cifra i nadam se da ce rasti kako bude sve ljepse i ljepse vrijeme. Pucati marketing reklame akcije kao danas i raja ce dolaziti. Vjerujem da oni sto su se premisljali hoce li nece li danas i nisu otisli, sljedece kolo dolaze 100%. Jos kad Suljic i Bodul igraju ko da su iz onog Joga Bonito Brazil videa

I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Varešanović je danas obezbijedio i titulu i Evropu i sve. Možemo mirno spavati, boli nas rinaka.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kapić jednostavno mora igrati. Ja ne znam šta vi gledate, momak igra veoma dobro i sigurno. Na njegovom samom prijemu, vidiš koliko ima znanja i iskustva igranja vani, ne boji se zadržati je i nije alibi igrač. Desi se da pogriješi, to stoji, ali ako će davati samo sigurne pasove, onda bolje da ne igra. Evo neka narednu počne s klupe, tek će se onda vidjeti koliko on znači u sredini.
Odlična stvar je što se vratio Bodul, može se dosta kombinacija napraviti s njim.
Odlična stvar je što se vratio Bodul, može se dosta kombinacija napraviti s njim.
Hahaha yey, yesMaroonBjelave je napisao/la: ↑20 mar 2022, 16:06Varešanović je danas obezbijedio i titulu i Evropu i sve. Možemo mirno spavati, boli nas rinaka.
On i hebibovic raspali, iskalili se na mrtvom posušju
Mada dabogda im svaka ovakva bila
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Svi koji su mogli danas biti na tekmi a nisu nabijem na svaku pitarsku tuki prave raje koja jeste bila i podrzala svoj klub.
I ja tebe
Zamisli da svi razmišljaju k'o ti i da nas sve samo rezultati privlače. Samo bi na dva-tri stadiona publika dolazila. Ako si tu samo kad je dobro i kad meljemo, bolje nemoj nikad dolaziti. Niko danas nije plakao jer nema nekog ledesme na utakmici, vjeruj mi. Tvoja je sramota što si među onima koji za tastaturom sve znaju i što se busaju u prsa kako vole Sarajevo, a nema ih na mapi i otjeraju ih tri igrača koja loše igraju. Nema problema, ali ti si nikakav navijač i to je činjenica, samo se nemoj ljutiti kad ti se to i kaže. Ja lično sam najviše gazio za Sarajevom kad smo bili najlošiji i na istom mjestu na tribini "prebolovao" i viršle i proslavljao titule, kupove i duplu krunu.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
S obzirom koliko nam inace dodje protiv ovi ekipa,danas odlicna brojka.Da je termin bio oko 18-19h vjerujem da bi bilo 4000+(ima raje koja i nedeljom rade)
3500+ protiv Posusja,Rudara,Radnika,Leotara itd.je odlicno.Zrinjski,Siroki,Velez,Borac mora biti 5000+ uvijek.Derbi i Evropa 10000+.Ide sad i ljepse vrijeme,samo da nastavimo kao danas.Ko nije dosao zajebo se
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A interesantno mi je to kako dosta ljudi govori kako dugo gora ekipa od Posusja nije gostovala , a tako su i za Borac govorili proslo kolo
Dvije utakmice zaredom na Kosevu nam gostuju najgore ekipe ili smo mi jednostavno odlicni bili 
Kapić je meni danas medju tri najbolja igraca bio

Kad’ jednom prodje sve...
Nismo mi danas odigrali nista losije nego protiv Borca,cak mozda protiv Borca je bolja bila,ali danas je ušlo sto tad nije.A i pucalo se dosta vise uz vana dok smo protiv Borca zeljeli da se ušetamo u golpitartz je napisao/la: ↑20 mar 2022, 16:23A interesantno mi je to kako dosta ljudi govori kako dugo gora ekipa od Posusja nije gostovala , a tako su i za Borac govorili proslo koloDvije utakmice zaredom na Kosevu nam gostuju najgore ekipe ili smo mi jednostavno odlicni bili
Uglavnom bitno je da igre ima,da su pomaci evidentni ,a rezultat nekad isprati nekad ne , normalno je to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Moram pohvaliti teren, obzirom kakvo je vrijeme bilo, teren je u vrlo dobrom stanju. Takođe sve cestitke Mirvicu koji je bio sa nama na Istoku. Uopcenito, danas vrlo dobra organizacija utakmice. Ulazi, navijacki artikli, grickalice i klopa za odrasle. Vrlo dobro. Samo naprijed.
Nek nekog iznabadasmo da valja. Glupovac je samo zacementirao svoj status najglupljeg u ligi. Hebib i Dal zabili, valjda nas ne zadesi sad kakva nesreca.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Kockoglavi
- Kontakt:
Lede je malo nervozan. 

Samo ne urekao se Avramovski. A i Kapic i Djokan su bas puno pretrcali. Danas je vezni red donio pobjedu.
Bodul mora igrati u prvih 11
Bas bi volio da vidim neki podatak globalni,ali ja bar nikad nisam gledao utakmicu gdje ekipa daje 5 golova sa igracem manje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ja jedva cekam slijedecu utakmicu. Nekako mi se vraca ta pozitiva a bio sam se malo ohladio. Nadam se da ce i slijedeca biti nedjeljom ili ako bas ne moze onda subotom iza 16 sati zbog nas koji radimo subotom
Zabiti 5 golova u nasoj ligi sa igracem manje, svaka cast nasim igracima
Zabiti 5 golova u nasoj ligi sa igracem manje, svaka cast nasim igracima
Trenutno korisnika/ca: admir1946, bosnas_, Dave, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, Lavcina, makron, mire971, napoleon72, nedimmmm1337, plisek, Proximic, skoJaa i 102 gosta.