Steta Mick 11 pozicija…
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Fucking GaslyAshburtonG je napisao/la: ↑20 mar 2022, 17:48Svaka cast Charles.![]()
![]()
Crystappen mi manje bodova donio od Guanyua...![]()
175 bodova...
Ferrari ekstra, dominacija na svim frontovima, Red Bull u problemu i to velikom. Tri od četiri bolida sa problemom u zadnjih 10 krugova. Nimalo dobro.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Haahaha 1-2, yeesss baby!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Valja izdurat ovu forumsku sezonu, sam protiv svih.
Čestitke navijačima Ferrarija, fenomenalna i besprijekorna utrk. Skakutajući konj se ne šali.
Čestitke navijačima Ferrarija, fenomenalna i besprijekorna utrk. Skakutajući konj se ne šali.
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 20 mar 2022, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Neka se navikne, koja pobjeda i to mi je vrhunac ove sezone.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Gospodin Lewis 
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pa nemaju isti motor Mercedes i ekipe kojima prodaju motorultrasstyle_tz je napisao/la: ↑20 mar 2022, 17:48ma to samo dokazuje kvalitet njega i Russela, pogledaj gdje su ostale Mercedes PU zavrsile i koliko gube po krugu.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 17:47Šta ga je dovukao, srećom lik treći, bio bi peti da Bulovci nisu kataklizmu doživjeli
ne moze sve to samo do areodinamike bit, nisu ni Aston Martin, McLaren i Williams toliki indijanci. Nesto je i do vozacke postave
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
Bundesliga
- Kontakt:
RB se treba rjesavati raspale Honde. Koji ce im oni. Ferrari ponovo tamo gdje i pripada.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 20 mar 2022, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
cemu toliki hejt za Lewisa? :/
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
sta tacno ti pokusavas ovdje dokazatiultrasstyle_tz je napisao/la: ↑20 mar 2022, 17:48ma to samo dokazuje kvalitet njega i Russela, pogledaj gdje su ostale Mercedes PU zavrsile i koliko gube po krugu.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 17:47Šta ga je dovukao, srećom lik treći, bio bi peti da Bulovci nisu kataklizmu doživjeli
ne moze sve to samo do areodinamike bit, nisu ni Aston Martin, McLaren i Williams toliki indijanci. Nesto je i do vozacke postave
Mercedes je treci bolid na gridu za sad to kazu i jedan i drugi vozac, nisu 7-8 po snazi pa da se cudis ovom rezultatu
sve sto ovo pokazuje je da nisu lagali po prvi put u zadnjih 5-6 godina i da su stvarno iza RBR i Ferrarija
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
5 Ferrari motora u top 5, 3 u top5 .
Dominacija.
Brzo će to RB ispraviti, očekuje nas velika borba Charles-Max za titulu.
Dominacija.
Brzo će to RB ispraviti, očekuje nas velika borba Charles-Max za titulu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Nadam se da ce mercedes sto prije pojacati tempo i da ce rb popraviti sve ove probleme pa da gledamo jos bolju sezonu
Hamiltona jos samo da je prestigao Magnusen u Hassu ahahhahaha ova Mercova danasnja baraka je formula 1
za ferarijeve barake zadnjih par godina
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Koliko je los Merc, da je na “domacoj” stazi gdje je Lewis dominirao, zaostaju uveliko za rb i fer.
Sljedeca utrka vec za sedam dana, opet 5-6, ali sta se moze.
Sljedeca utrka vec za sedam dana, opet 5-6, ali sta se moze.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Top 10'
Ovo je RBu veliki uzvičnik za ostatak sezone, nešto nije ok - bila je ona slika kako se nešto topi na strani bolida na treninzima i predsezonskim vožnjama, tako da je durability problem izgleda.
Bitno je da RB ima brzinu i najboljeg vozača na gridu, a bolid će doći na svoje nadam se.
Mercedes se prosuo danas kao nikad, bez SC-a ih ne bi bilo nigdje, ali i oni imaju puno toga da odrade.
Dobra sezona nas čeka
Bitno je da RB ima brzinu i najboljeg vozača na gridu, a bolid će doći na svoje nadam se.
Mercedes se prosuo danas kao nikad, bez SC-a ih ne bi bilo nigdje, ali i oni imaju puno toga da odrade.
Dobra sezona nas čeka
Ferrari odlican
, RB takoder ( ovo ce lako popraviti) mercedes za sada nije konkurentan… hass i alfa 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.