Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- CROtorious
- Kontakt:
Re: Formula 1
Ako je problem hlađenje motora u nocnoj utrci sta ce bit kad sunce udari?
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Kad su zadnji put Ferrari bili 1,2 ima li podatak?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pa logicno da ce se i mercedes popraviti
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Baš to razmišljam. Bahrein jest topal, al je noćna utrka ne može bit toliko toplo da ga ****.CROtorious je napisao/la: ↑20 mar 2022, 17:57Ako je problem hlađenje motora u nocnoj utrci sta ce bit kad sunce udari?
Sigurno nije ni blizu, ni blizu toplo kao u europi ljeti kad sunce ucicvari, tipa Mađarska ili Austrija.
Zadnji put kad su i pobijedili. 2019. Singapur.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 20 mar 2022, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kakvo hladjenje. Honda k.arina 100%.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Svaka čast za Ferrari i 1-2, neka sam i ovo dočekao. Neka se samo ovako nastavi u sezoni. Već za tjedan dana nova utrka
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ma vidi do Jula Honda ce taj problem riješiti barem 77puta. Ja bi postavio pitanje koliko je RB dozirao obrtaje da se ovo ne desi ranije?! Mozda imaju prednost kad rijese ovaj problem.Donnie Darko je napisao/la: ↑20 mar 2022, 18:00Baš to razmišljam. Bahrein jest topal, al je noćna utrka ne može bit toliko toplo da ga ****.CROtorious je napisao/la: ↑20 mar 2022, 17:57Ako je problem hlađenje motora u nocnoj utrci sta ce bit kad sunce udari?
Sigurno nije ni blizu, ni blizu toplo kao u europi ljeti kad sunce ucicvari, tipa Mađarska ili Austrija.
Zadnji put kad su i pobijedili. 2019.
Max Allegri
Može se dosta toga promjeniti u idućih mjesec dana, ali Charles je danas fino odolio Maxu, na njemu je da bude pouzdan vozač, a na mehaničarima da dan i noć vježbaju zamjene da ne zaseru.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Pa lupao je Perez 143 kruga na testiranju čini mi se, još su vozili u Barceloni ja mislim prije i ništa od ovoga nije bilo.Mig_Mig je napisao/la: ↑20 mar 2022, 18:03Ma vidi do Jula Honda ce taj problem riješiti barem 77puta. Ja bi postavio pitanje koliko je RB dozirao obrtaje da se ovo ne desi ranije?! Mozda imaju prednost kad rijese ovaj problem.Donnie Darko je napisao/la: ↑20 mar 2022, 18:00Baš to razmišljam. Bahrein jest topal, al je noćna utrka ne može bit toliko toplo da ga ****.CROtorious je napisao/la: ↑20 mar 2022, 17:57Ako je problem hlađenje motora u nocnoj utrci sta ce bit kad sunce udari?
Zadnji put kad su i pobijedili. 2019.
Problem leži u izdržljivosti nekog dijela koji očigledno race weekend ne može da izdrži, izgubiti power motora i jedan i drugi bolid tek tako, nije im se desilo ima dosta vremena.
Sad ćemo tek vidjeti da li je RB šampionskog kova, zaostaju za Ferrarijem takodjer ali može se nadoknaditi, u zavojima dobri, u pravcu su gori od Ferrarija, a i od Merca jer će se i oni srediti.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Zadnja izmjena: BocaJuniors1905, dana/u 20 mar 2022, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Popravit će to Red Bull, ali šta im vrijedi kad će Mercedes već za tri trke biti 20 sekundi ispred svih
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Biće ovo seksualna sezona, pogotovo kad se uzme u obzir da je ovo prvi pravi test za nove bolide, i da će svi biti nekoliko sekundi po krugu brži na kraju sezone. Onaj koji najbolje i najpametnije rasporedi upgrejde će i uzet. Ne bih uopšte Mercedesa izbacio iz kalkulacija, pogotovo ako nastave ovako minimizirati štetu i grabiti bodove dok su osjetno sporiji.
Mercedesovi problemi nisu sa motorom, aerodinamika je u pitanju i mislim da će vrlo brzo riješiti problem i priključit se Ferrariju i Red Bullu. Vjv tipa Barcelona.
Mercedesovi problemi nisu sa motorom, aerodinamika je u pitanju i mislim da će vrlo brzo riješiti problem i priključit se Ferrariju i Red Bullu. Vjv tipa Barcelona.
Alpina solidna, ali opet su ti veliki zaostaci.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Saudija je isto kretenska staza, sada kad su bolidi veći i teži biće teško preticati
MANIJACI JUG 1987
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašan Ferrari. Napokon su u vrhu, Leclerc pokazuje da je vrhunski vozač. A i Sainz je, po običaju, ispoštovao i odradio ono što treba. Sainz možda nije rang najboljih ali je vozač kojeg bi svaka TOP ekipa htjela imati jer je tu i stvara pritisak na ostale. RB užasnu trku na kraju imao, mada popravit će do sljedeće trke.
Mick me razočarao, očekivao sam da će se moći boriti za TOP 10 ali nije imao šanse, moguće da je imao neki sitni problem nakon što ga je Ocon okrenuo s početka. Sviđa mi se što će biti više stajana a ne kao do sad samo jedno. Mečka će se vrlo brzo uključiti u borbu za pobjede, ne bih se iznenadio da to već ne bude u sljedećoj utrci. Očekuje nas strašna sezona.
Mick me razočarao, očekivao sam da će se moći boriti za TOP 10 ali nije imao šanse, moguće da je imao neki sitni problem nakon što ga je Ocon okrenuo s početka. Sviđa mi se što će biti više stajana a ne kao do sad samo jedno. Mečka će se vrlo brzo uključiti u borbu za pobjede, ne bih se iznenadio da to već ne bude u sljedećoj utrci. Očekuje nas strašna sezona.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pa svi koji imaju mercedesove motore su slabi, manja je vjerovatnoca da svi imaju problem sa aerodinamikom. Kako god vjerujem da ce mercedes biti bolji, sto bi za sezonu bilo super.Donnie Darko je napisao/la: ↑20 mar 2022, 18:10Biće ovo seksualna sezona, pogotovo kad se uzme u obzir da je ovo prvi pravi test za nove bolide, i da će svi biti nekoliko sekundi po krugu brži na kraju sezone. Onaj koji najbolje i najpametnije rasporedi upgrejde će i uzet. Ne bih uopšte Mercedesa izbacio iz kalkulacija, pogotovo ako nastave ovako minimizirati štetu i grabiti bodove dok su osjetno sporiji.
-
RAGIBIZSTRMINA
- Kontakt:
Potrosih 2 sata da oba budu DNF 
Hass i Ferrari odlični
McLaren katastrofa
Hass i Ferrari odlični
McLaren katastrofa
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Sta je sa Goatmiltona nije valjda da ne zna vozit slabiji bolid?
- CROtorious
- Kontakt:
Jel bi se od pumpe onako zablokirali kotači u zavoju kao sto se Perezu dogodilo?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 18:09Izgleda je pumpa za gorivo
https://twitter.com/redbullracing/statu ... 9410579460
Zadnja Klupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.