Samo da nastavi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Samo da nastavi
Iskreno se nadam da će odbiti produženje ugovora i potražiti novi izazov.Valencia are pushing to extend José Gayà contract in the coming weeks. Talks ongoing and new proposal on the table, up to the player now - as current agreement expires in June 2023.
Gayà has been on Barça list for months but it's complicated deal.
Barcelona are looking to sign a left-back for next season.
José Gayà was the priority but his signing is getting very complicated. The alternative options are:
- Alejandro Grimaldo
- Angeliño
- Javi Galán
- Sergio Reguilón
Transfermarkt je objavio grafiku na kojoj se nalazi deset timova sa najboljom formom u domaćem prvenstvu u poslednjih 10 kola, računajući samo na ekipe iz liga petice. Barcelona se nalazi na drugoj poziciji sa 24 osvojena boda u prethodnih 10 duela u La Ligi, četiri manje od prvoplasiranog Liverpoola i bodom više od najvećeg rivala Real Madrida, protiv kojeg ga očekuje El Clásico sutra od 21 sat.
Puno realnije opcije su Grimaldo i Galán.The Barcelona coaches do not contemplate signing Sergio Reguilón.
Pričao je o tome kako se svašta može desiti i da Real bez obzira na ogromnh prednost može ostati bez titule prvaka.Ancelotti prije par mjeseci - Budimo realni, trenutno su nam glavni konkurenti Sevilla i Atletico Madrid.
Ancelotti na današnjem pressu - Ukoliko pobijedimo sutra, tri boda smo bliže osvajanju La Lige. Međutim, nipošto ne treba otpisati Barcelonu. Oni će se boriti do kraja.
Novinar - Kako možete izgubiti naslov La Lige ako imate 10 bodova prednosti u odnosu na prvog pratitelja, 10 kola prije kraja.
Ancelotti - Ma dajte molim vas, pa ja sam izgubio finale Lige Prvaka u kojem sam imao 3:0 na poluvremenu. Trebam li dodati još nešto na to?
Eto te ko Emir, raspucao se Ferran. Znamo kako se to zavrsilo
Najlakši raspored im Madrid nakon ove utakmice, to je gotovo.1921boy je napisao/la: ↑19 mar 2022, 16:52Pričao je o tome kako se svašta može desiti i da Real bez obzira na ogromnh prednost može ostati bez titule prvaka.Ancelotti prije par mjeseci - Budimo realni, trenutno su nam glavni konkurenti Sevilla i Atletico Madrid.
Ancelotti na današnjem pressu - Ukoliko pobijedimo sutra, tri boda smo bliže osvajanju La Lige. Međutim, nipošto ne treba otpisati Barcelonu. Oni će se boriti do kraja.Novinar - Kako možete izgubiti naslov La Lige ako imate 10 bodova prednosti u odnosu na prvog pratitelja, 10 kola prije kraja.
Ancelotti - Ma dajte molim vas, pa ja sam izgubio finale Lige Prvaka u kojem sam imao 3:0 na poluvremenu. Trebam li dodati još nešto na to?
Laksi raspored ima Barcelona. Sevilla i Villarreal kuci. Od tezih gostovanja Betis i Sociedad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.