Gasal ,kvalitetno glup igrač
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Imamo li još kakvog poput ovog Gasala. Šta je ovo i ko ovo gura ??? Fuuuuj !!
Becasssssssaaa.
Pobjedaaaa
Bas bas teska utakmica, drugo poluvrijeme bolje.
Majke mi, nakon zutpg kartona i jos jedne lose situacije Bece blizu naseg gola imao sam osjecaj da ce ga zabit.
Bravo momci, bitna pobjeda. Volim te Zeljo
Bas bas teska utakmica, drugo poluvrijeme bolje.
Majke mi, nakon zutpg kartona i jos jedne lose situacije Bece blizu naseg gola imao sam osjecaj da ce ga zabit.
Bravo momci, bitna pobjeda. Volim te Zeljo
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- NerminFatic
- Kontakt:
Lose prvo i vrlo solidno drugo poluvrijeme. Zasluzili pobjedu, iako je mogla biti i nula. Idemo kamenjarima po prvu pobjedu u gostima!!!
Vucenovic je zalutao u nas klub. Ocajno kretanje a s loptom redovno na vi. Gasal? Sta je ono? Hoce li se momak ikad dohavizati?

Vucenovic je zalutao u nas klub. Ocajno kretanje a s loptom redovno na vi. Gasal? Sta je ono? Hoce li se momak ikad dohavizati?

-
- Kontakt:
Osjetio sam ga majke mi
Vjerovatno najslabija naša utakmica od ove 4 ali kad god smo povezali smislena dodavanja lako smo im stvorili šanse.
Idemo dalje Željo!!!!
Vjerovatno najslabija naša utakmica od ove 4 ali kad god smo povezali smislena dodavanja lako smo im stvorili šanse.
Idemo dalje Željo!!!!
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Ocekivao sam negdje ovo. Nisu nas zasluzeno pobijedili u Mostaru, nismo pobijedili u Trebinju, a trebali smo. Sto bi se reklo "vratilo" nam se. Nisam ocekivao neku predobru igru jer nemamo tu sirinu ni kvalitet da ih u mjesec dva puta nadigramo. Sve u svemu, TOP!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da smo imali Stilica vjerujem da bi i imali vise igre u prvom poluvremenu. Ovako je izgledalo na hrkljusa, ali zasluzili smo pobjedu, jer smo rizikirali do kraja utakmice, svjesno smo isli na 3 boda, pa ako izgubis izgubis. Izuzetno mi je drago zbog Bece, mislim onako spustiti loptu povuci i zavrsnica. Lako je reci odbrana Veleza pogrijesila, ali onako uraditi zahtjeva odredjeni talenat, i vec sam ranije pisao da momak ima potencijal za vise od nase lige. Bravo!
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 20 mar 2022, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Prvo poluvrijeme ocajno mislim Edisovom krivicom u odabiru sastava. U drugo ipak bolja igra kad su usla normalna krila
Pobjeda vazna vise psiholoski nego zbog samih bodova al tu smo i treba se boriti
Pobjeda vazna vise psiholoski nego zbog samih bodova al tu smo i treba se boriti
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
- Kontakt:
Gazi vrapcicku nejac
Trebali smo im u drugom jos minimum dva zabiti..
Kakvo spustanje Zeca glavom i realizacija Bece
Ne moze sladja pobjeda..

Trebali smo im u drugom jos minimum dva zabiti..
Kakvo spustanje Zeca glavom i realizacija Bece

Ne moze sladja pobjeda..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Losa postavka Mulalica u prvom poluvremenu ali uvidio gresku i ispravio se, na kraju pobijedili iako nismo imali sanse u 45 minuta. Volim te Željo!
- dubioza144
- Kontakt:
Gol razlika 19 21 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Mislim da je Mulalic svjesno isao na ovu varijantu igre u prvom poluvremenu, jer da si odma stavio Gasala i Resica imao bi Velez vise prilike na kontre, sto je fakticki i bilo tako. Samo nam je falio Stilic u prvom.
Lose prvo, pocetkom drugom se provukli, nagradjeni smo za promasaje protiv Leotara!!
A evo i nove kazne, koju ce naravno klub platiti. Prosli put 10 hiljada i sad ce biti 5 sigurno. Savez se smije kako smo glupi.
Nasi su sa jedne strane istoka dosli na kraj i krenuli napraviti belaj, pokusavajuci napasti RA. Jedan momak je i prosao cak do njih. Primitivizam.
Obezbjedjenje kao i sa Sarajevom, ne postoji, a klub ih placa. Nepotrebno ovo sve.
A evo i nove kazne, koju ce naravno klub platiti. Prosli put 10 hiljada i sad ce biti 5 sigurno. Savez se smije kako smo glupi.
Nasi su sa jedne strane istoka dosli na kraj i krenuli napraviti belaj, pokusavajuci napasti RA. Jedan momak je i prosao cak do njih. Primitivizam.
Obezbjedjenje kao i sa Sarajevom, ne postoji, a klub ih placa. Nepotrebno ovo sve.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Ma onaj Vucenovic je nidje veze.. I Subasic bio pravo los.. Njihovim izlaskom smo postali puno konkretniji prema naprijed.. Velez dosta tvrda ekipa i u prvom poluvremenu dosta brzi.. U drugom smo bili puno bolji protivnik..
Pročepit će negdje.
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Firebase, Paromlinac i 31 gost.