La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Rejal dakle nije ni za Konferencijske.
Nacho kapetan Madrida u klasiku
Kako je talav poluigrac jos na tom nivou
Kako je talav poluigrac jos na tom nivou
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 20 mar 2022, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ali potez Viniciusa lik ide sam na golmana i umjesto da ide na šut ili dribling on pada ko klada 2m od golmana kakva panjina upm.
Kako će ih Cheslea odučiti od fudbala nisu svjesni.
Alaba u svom elementu.
Kako će ih Cheslea odučiti od fudbala nisu svjesni.
Alaba u svom elementu.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Treba napomenuti da je prošao bez kartona za onakvo dajvanje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- branimir85
- Kontakt:
Zato i nikad nisam gleda puno brazilsku ligu(općenito nogomet puno manje gledam nego prije)previše cirkusa za moj ukus.Uvijek sam više cijenio argentince iako mi oni ponekad znaju biti previše divlji ,ali gaučose moraš voljeti zbog njihove strasti i predanosti da idu do krajni granica.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 21:44ako pogledas nekad brazilsku ligu u fudbalu vidjet ces da se navijaci kod njih jednako loze na dajv, klizece startove, kradju vremena kao na golove, to je njima sastavni dio fudbala, dok npr. trcanje manje-visebranimir85 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 21:42Ali kakav dajv brazilskog cirkusanta,ima nešto magično u Brazilu da vole padati bez razloga.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Zaslužio je karton bez dileme ali i Pedri je trebao dobiti žuti.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 21:55Treba napomenuti da je prošao bez kartona za onakvo dajvanje.
Nažalost, Mendy je veoma bitan igrač za ovu našu odbranu. Nacho se okreće ko traktor dok ga Dembele voza. Ne pomaže ni to što Carvajal nije uputio tačnog dodavanja. I šlag na tortu dvije amaterske reakcije Alabe.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Brazilci iako igraju najkvalitetniji fudbal u J. Americi najmanje su zabavni za gledati, npr. Cileanska ili Ekvadorska liga djeluje zabavnijebranimir85 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 21:56Zato i nikad nisam gleda puno brazilsku ligu(općenito nogomet puno manje gledam nego prije)previše cirkusa za moj ukus.Uvijek sam više cijenio argentince iako mi oni ponekad znaju biti previše divlji ,ali gaučose moraš voljeti zbog njihove strasti i predanosti da idu do krajni granica.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 21:44ako pogledas nekad brazilsku ligu u fudbalu vidjet ces da se navijaci kod njih jednako loze na dajv, klizece startove, kradju vremena kao na golove, to je njima sastavni dio fudbala, dok npr. trcanje manje-visebranimir85 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 21:42Ali kakav dajv brazilskog cirkusanta,ima nešto magično u Brazilu da vole padati bez razloga.
I ja najvise u posljednje vrijeme gledam hokej (NHL), ekipni sport koji najvise pruza kad se uzme u obzir vrijeme provedeno pred ekranom, dok pracenje fudbala se podrazumijeva

Don't believe the hype.
Davno sam rekao šta je Vinicius trkaća kokoš bez mozga.Ovdje su pisali budući Balon i vjerujem da će dobiti balon ali onaj sa mitinga SDA u Banovićima.
- legenda reala
- Kontakt:
Carvajal i Kroos su bivsi igrači realno, prva opcija ne smiju biti u ozbiljnoj ekipi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Izašao je dizelaš ali kasnolegenda reala je napisao/la: ↑20 mar 2022, 22:04Carvajal i Kroos su bivsi igrači realno, prva opcija ne smiju biti u ozbiljnoj ekipi
Ispravi se feran
Razbijanje sada
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Sta je ovo Barca siluje Reala 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Barca 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Bayern@heart
- Kontakt:
Alaba

- akisarajevo92
- Kontakt:
gledaj zadnje linije kod Reala 

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 25 mar 2022, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- branimir85
- Kontakt:
Prije 15-20 god . to bi sigurno gledao da se moglo pratiti kao danas ,ali sad nema šanse.A hokeju i NHL ćemo na drugoj temi jer se događaju jako zanimljivi trejdoviakisarajevo92 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 22:00Brazilci iako igraju najkvalitetniji fudbal u J. Americi najmanje su zabavni za gledati, npr. Cileanska ili Ekvadorska liga djeluje zabavnijebranimir85 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 21:56Zato i nikad nisam gleda puno brazilsku ligu(općenito nogomet puno manje gledam nego prije)previše cirkusa za moj ukus.Uvijek sam više cijenio argentince iako mi oni ponekad znaju biti previše divlji ,ali gaučose moraš voljeti zbog njihove strasti i predanosti da idu do krajni granica.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 21:44
ako pogledas nekad brazilsku ligu u fudbalu vidjet ces da se navijaci kod njih jednako loze na dajv, klizece startove, kradju vremena kao na golove, to je njima sastavni dio fudbala, dok npr. trcanje manje-vise
I ja najvise u posljednje vrijeme gledam hokej (NHL), ekipni sport koji najvise pruza kad se uzme u obzir vrijeme provedeno pred ekranom, dok pracenje fudbala se podrazumijeva![]()

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Najgori šampion Španije u zadnjih 57 godina
-
- Moderator
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.