NK Zvijezda Gradačac

wert86GG
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la wert86GG » 17 mar 2022, 19:18

zomir je napisao/la:
17 mar 2022, 18:30
wert86GG je napisao/la:
17 mar 2022, 17:47
SMR187 je napisao/la:
17 mar 2022, 16:42
Kad imas Dominkovica ne trebaju ti ni igraci. Izvedi 11 panjeva na teren
Druže ne moraš biti toliko ne korektan i vrijeđati igrače Orašja sadašnje i bivše jer ti dečki treniraju i igraju i hrpa dobrih igrača je tamo igralo. A ti njihov trud i rad omalovažavaš. A ti ko papagaj čuo netko reko prije 15 godina prezime Dominković pa sad do dan danas to ponavljaš i ono ti je objašnjenje za sve. To isto Orašje koje po tebi je tako zaštićeno ispalo je iz premijer lige , ispalo je iz 1. FBIH pa se vratilo tako da te priče od prije 15 godina ne piju vodu. Nemoj omalovažavati nečiji trud i rad jer ti dečki nisu zasluzili. Treba graditi korektne odnose sa klubovima iz okoline a ne širiti mržnju i vrijeđati.
Sta ba pises ti, jel momak sta reko za igrace? Orasje kako se vratilo u prvu ligu samo mesetari a u to svo sivilo su se ukljucili i igraci, slome protivniku nogu i bune se jos. Kad su Zvijezdu regularno dobili, sviraju penale na 25m od gola itd... Nemoj sranja bgt
11 panjeva znaci tih 11 igrača koji su na terenu. Budi malo realan znači po tebi nisu nikog dobili sve je namješteno sad ti vrijeđaš igrače koji trče 90 minuta i bore se. Nama je uvijek kriv sudija i svugdje urote mi nikad nismo loše odigrali i zasluženo izgubili. Narednih 20 godina vec ćemo kukati za svaki poraz da je namješteno. Ako možete pomozite Zvijezdu a tu tražiti krivce svi druge osim nas. Ovdje sve neki vidoviti ljudi sve znaju unaprijed. Onda ne treba ni igrati ovu ligu, pitaš ove sa foruma oni naprave tablicu i to je to.
Da ste barem takvi kad treba pomoći Zvijezdi aktivni a ne samo u pljuvanju svega.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 17 mar 2022, 19:39

wert86GG je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:
Druže ne moraš biti toliko ne korektan i vrijeđati igrače Orašja sadašnje i bivše jer ti dečki treniraju i igraju i hrpa dobrih igrača je tamo igralo. A ti njihov trud i rad omalovažavaš. A ti ko papagaj čuo netko reko prije 15 godina prezime Dominković pa sad do dan danas to ponavljaš i ono ti je objašnjenje za sve. To isto Orašje koje po tebi je tako zaštićeno ispalo je iz premijer lige , ispalo je iz 1. FBIH pa se vratilo tako da te priče od prije 15 godina ne piju vodu. Nemoj omalovažavati nečiji trud i rad jer ti dečki nisu zasluzili. Treba graditi korektne odnose sa klubovima iz okoline a ne širiti mržnju i vrijeđati.
Postujem sve. Dosta je igraca dolazilo iz Orasja u Zvijezdu i vice versa. Brckalic, Pejic, Zivkovic, Kurbasic, Vidovic, Lugavic, Facic.. Treneri Damjanovic, Neretljak. Pogotovo zadnju dvojicu, kao igracke velicine ih moras postovati.
Ali jarane ja od ispadanja Zvijezde u 1.FBiH do danas nisam propustio nijednu utakmicu izmedju ova dva kluba, ni prijateljsku, ni zvanicnu. Tako da vrlo dobro znam o cemu pricam i nema potrebe da mi u usta guras rijeci koje nisam izgovorio.
Orasje je i u PL i u 1.FBiH uvijek imalo sudijsku zastitu.
Protiv Zvijezde je uvijek bila lakrdija, ako nije totalna kradja, onda je bar blago navlacenje 60:40.
Za svo ovo vrijeme sam upamtio samo dvije utakmice gdje je sudjenje bilo korektno. Jedna u Gradaccu, jedna u Orasju i obje smo pobijedili (3:1, 0:1)
Mozda ces se slozit sa mnom, mozda neces, ali to je moje vidjenje stvari. Dovoljno je pogledati famozne izvjestaje sa utakmica Orasje-Zrinjski i Orasje-Sloboda da se vidi kakvo su sudjenje imali u PL.

Nemam nista protiv igraca Orasja, ni clanova strucnog staba. Ali protiv samog kluba itekako imam, jer nas imaju na piku jos od onda kad ih nismo htjeli pustit da pobijede u Gradaccu i izbore opstanak u PL (Iako im ta pobjeda ne bi znacila apsolutno nista zbog X-a Modrice i Veleza).
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

wert86GG
Kontakt:

Post Postao/la wert86GG » 17 mar 2022, 20:22

SMR187 je napisao/la:
17 mar 2022, 19:39
wert86GG je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:
Postujem sve. Dosta je igraca dolazilo iz Orasja u Zvijezdu i vice versa. Brckalic, Pejic, Zivkovic, Kurbasic, Vidovic, Lugavic, Facic.. Treneri Damjanovic, Neretljak. Pogotovo zadnju dvojicu, kao igracke velicine ih moras postovati.
Ali jarane ja od ispadanja Zvijezde u 1.FBiH do danas nisam propustio nijednu utakmicu izmedju ova dva kluba, ni prijateljsku, ni zvanicnu. Tako da vrlo dobro znam o cemu pricam i nema potrebe da mi u usta guras rijeci koje nisam izgovorio.
Orasje je i u PL i u 1.FBiH uvijek imalo sudijsku zastitu.
Protiv Zvijezde je uvijek bila lakrdija, ako nije totalna kradja, onda je bar blago navlacenje 60:40.
Za svo ovo vrijeme sam upamtio samo dvije utakmice gdje je sudjenje bilo korektno. Jedna u Gradaccu, jedna u Orasju i obje smo pobijedili (3:1, 0:1)
Mozda ces se slozit sa mnom, mozda neces, ali to je moje vidjenje stvari. Dovoljno je pogledati famozne izvjestaje sa utakmica Orasje-Zrinjski i Orasje-Sloboda da se vidi kakvo su sudjenje imali u PL.

Nemam nista protiv igraca Orasja, ni clanova strucnog staba. Ali protiv samog kluba itekako imam, jer nas imaju na piku jos od onda kad ih nismo htjeli pustit da pobijede u Gradaccu i izbore opstanak u PL (Iako im ta pobjeda ne bi znacila apsolutno nista zbog X-a Modrice i Veleza).
Naravno da treba poštovati sve. Slažem se da je Orašje imalo sudačku zaštitu u Premijer ligi i u 1.FBIH nakon ispadanja iz Premijer lige ali sad oni nemaju neku specijalnu zaštitu. Da je imaju ne bi ispali iz 1.FBIH. Oni isto životare ko svi klubovi u ovoj ligi. Opće je poznato da je ovo domaćinska liga i takvo suđenje. I mislim da takve izjave " Kad imas Dominkovica ne trebaju ti ni igraci. Izvedi 11 panjeva na teren " nisu korektne prema dečkima koji tamo igraju. To je moje mišljenje i možeš se složiti s njim ili ne.
Što nas imaju na piku to je poznato. ( premda sam mišljenja da treba sa komšijama uvijek imati dobre odnose, jer kad si u nevolji prvo će ti komšija doći pomoći ali Velež i Modriča su odigrali ono što je ostavilo oba kluba u premijer ligi)

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 17 mar 2022, 23:19

Klub je imao koliko mu je bilo dovoljno, problem je što kad 3 godine ne platiš ono što trebaš, a pare nestanu onda te stigne sad.

Klub sad mora platiti Matu trenera, a čovjek bio prošle godine, pitanje je što nije plaćen, jer su se rješavali valjda prošli dugovi.

Isto tako sad nema špica a plaća se najskuplji špic Mirnes koji je doveden radi prestiža, i isto tako nije više u klubu.

I kad se već priča o rješavanju starih dugova, svaki dug je pomalo načet i dogovorena otplata, rijetko koji iznae 5-10 hiljada da je uplaćen i saniran u potpunosti.

Sad opet nisi nigdje, tu je trebalo postaviti listu prioriteta i barem riješiti jedan ozbiljan dug a sa ostalima dogovoriti, ovako sa svakim dogovorili a rijetko ko je izmiren.

Sad ako se te ljude opet izlevate, ne gine im kamata koju je većina vjerovatno i otpisala.

atomcici
Kontakt:

Post Postao/la atomcici » 18 mar 2022, 20:49

Ako bude nešto čudno da znate da vam je trener poslije utakmice s Toškom viđen sa ljudima iz Kosove. Vjerovatno su tražili da im se pusti.

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 19 mar 2022, 19:36

atomcici je napisao/la:
18 mar 2022, 20:49
Ako bude nešto čudno da znate da vam je trener poslije utakmice s Toškom viđen sa ljudima iz Kosove. Vjerovatno su tražili da im se pusti.
Posro te trener danas

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 19 mar 2022, 19:47

atomcici je napisao/la:

Al te isproziva :mrgreen:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Deni19
Kontakt:

Post Postao/la Deni19 » 19 mar 2022, 20:36

Trener je odlican, statistika sve govori. I protiv Buducnosti je trebala biti pobjeda. Srcano vodi ekipu, pored aut linije predje pet kilometara u toku utakmice 😁
Ogroman motivator, bori se za ekipu. Samo se nadam da se ta sredina moze malo popraviti, nema neke ideje, vecinu utakmice stoperi se dodaju i lopta ide na krila, a cim se kreira dobra akcija kroz sredinu odma se stvara potencijalna prilika za gol. Danas veoma bitna i zasluzena pobjeda, borba odlicna, svi su ostavili srce na terenu, igra se moze jos malo popraviti. Drago mi je zbog mladih momaka koji su postigli golove. Zivkovic je odlican igrac, upratio sam ga jos dok je igrao u Orasju prije par godina. Momak ima muda na terenu, dobro radi presing i oduzima lopte, po meni jedan od najpozrtvovanijih igraca u ekipi. Pritom ove golove sto je do sada postigao svaki je bio golcina. Nadam se barem jednom bodu u Srebreniku, osim ako Gradina i sa nama nije igrala kao sto igra manje vise sa cijelom ligom.

atomcici
Kontakt:

Post Postao/la atomcici » 19 mar 2022, 21:02

Dragons007 je napisao/la:
19 mar 2022, 19:36
atomcici je napisao/la:
Posro te trener danas
A sto posro. Ja sam samo napisao sta ljudi iz Kosove govore. A nema potrebe da lazu. Izgleda da nisu uspjeli. Cestitke na karakteru

atomcici
Kontakt:

Post Postao/la atomcici » 19 mar 2022, 21:04

SMR187 je napisao/la:
19 mar 2022, 19:47
atomcici je napisao/la:

Al te isproziva :mrgreen:
Nema mene sta posrat. Nisam napisao da je zavrseno vec da je vidjen snjima. Ljudi iz kosove to pricaju kako je dolazio na dogovor. Ocito da ima karakter i da nisu uspjeli a na tome mu cestitam.

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 19 mar 2022, 22:35

wert86GG je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:

Nije problem u igračima nego u par primitivaca.Mislim da Orasje i Zvijezda može da bude samo dobar komsijski derbi a igrači prelaze iz kluba u klub danas igrac Iz Orašja postiže Euro gol za Zvijezdu

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 20 mar 2022, 22:19

Samo zvijezda je puno bolja ekipa nego u prvom dijelu svaka čast ko je sastavljao ekipu bez mega zvijezda a malim budžetom.zao mi je sto nisam gledao utakmicu u Tesnju kažu da su ih razbili.Jel sad jedna Plata dug ?

MANUTDTe
Kontakt:

Post Postao/la MANUTDTe » 20 mar 2022, 23:48

20 mar 2022, 22:19
Samo zvijezda je puno bolja ekipa nego u prvom dijelu svaka čast ko je sastavljao ekipu bez mega zvijezda a malim budžetom.zao mi je sto nisam gledao utakmicu u Tesnju kažu da su ih razbili.Jel sad jedna Plata dug ?
Zvijezda dobra, djeluje kao tim. U Tesnju bolji od nas, zasluzeno. Mada ostaje utisak “prijateljske” utakmice, sto uopste ne umanjuje kvalitet Zvijezde.
Trener vam je pravo dobar, pravi radnik.
UbTesnju je teren katastrofa, on je to znao. Postavio ekipu kako treba. TOSK-ova igra je takva da ce vise bodova donositi sa strane 💪

Deni19
Kontakt:

Post Postao/la Deni19 » 21 mar 2022, 16:37

Jel se malo stabilizirala situacija u klubu? Kakvo je stanje sa platama? Par dana prica o gasenju (po 100ti put), pa prica o istupanju i na kraju zatisje. Zasto se ne objave imena ljudi koji su doveli klub u trenutno stanje, kao sto je to bilo i obecano da ce se objaviti?
Je li se pronaslo kakvo rjesenje, ima li novih sponzora, i hocemo li istupati u drugu ligu ili cemo ipak uspjeti prezivit u ovoj?

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 21 mar 2022, 19:02

Pa o tome ce biti prica na kraju sezone i kad bude skupstina. Nije niko lud da istupi u pola sezone.
Po pravilniku saveza za neopravdano istupanje iz lige za vrijeme takmicarske sezone klubovima su namijenjene puno vece sankcije, nego ako istupis izmedju sezona.
Pored izbacivanja u zadnji rang, vjerovatno i novcana kazna.

Bar koliko ja znam.. Ko se bolje razumije neka potvrdi ili demantuje
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Deni19
Kontakt:

Post Postao/la Deni19 » 21 mar 2022, 19:53

Znam da se o tome raspravlja na kraju sezone, medjutim ja sam cuo od pojedinih ljudi da je upitno igranje utakmice cak i u Tesnju pretproslo kolo, i da su zbog tuzbi a i potencijalnih tuzbi nestale pare za nastavak takmicenja u ovoj ligi, znaci da nemamo vise izbora i nemamo sredstva cak ni da zavrsimo ovu sezonu. Mozda je to bila i dezinformacija. Nadat je se da ce se pronaci neko rjesenje da ostanemo ovdje.

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 21 mar 2022, 23:51

Čekaju se nove Tužbe priča se za Mileta i Segrta možda još par protjeranih igrača nakon Salihovica Rastoke Sarvana Milaka i kazne protiv Goražda!mislim da bi bez toga klub bio stabilan finansijski ali ne treba dozvoliti javasluk kakav je bio predhodnih mjeseci sa dobrim startom .Izgleda da je klub lakše disao dok je bio zablokiran sada sve stize na napltu

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 22 mar 2022, 07:22

21 mar 2022, 23:51
Čekaju se nove Tužbe priča se za Mileta i Segrta možda još par protjeranih igrača nakon Salihovica Rastoke Sarvana Milaka i kazne protiv Goražda!mislim da bi bez toga klub bio stabilan finansijski ali ne treba dozvoliti javasluk kakav je bio predhodnih mjeseci sa dobrim startom .Izgleda da je klub lakše disao dok je bio zablokiran sada sve stize na napltu
Istina za Mileta kojem je Moca napravio ugovor kao da mu je sin da se ocvjeku ne moze dati otkaz mada mislim da je presjednik vec dogovorio sa njim nesto vidjet cemo koliko ce mile biti korektan kojeg kuju u Zvijezde pojedinci. Sto se tice Segrta to je prica iz 2015 mislim da je oko 25-30.000 km, a ove igrace koje spominjete to su igraci koji su trenirali i zasluzili plate svoje a nisu protjerani kao Ilic, Jusufbasic i Kadric za koje smo prosle godine radi tjeranja platili 11,900 km iste je Mile Lazarevic otjerao u pola sezone. A ova gledam ekipu mislim da je ovaj trener vise samo energije u ekipu unio i da mahom prevagu cine igraci iz prvog dijela, Zivkovic i Brzi kao preporodjeni, mada meni je najjaci nas kapiten koji nosi sve. Od novih igraca Imamovic i Dedic ova dvojica u sredi se gube mozda ce nadoci kako bude vrijeme odmicalo tesko je se uklopit u Zvijezdi puno teze nego u drugim sredinama. Vjerujem da cemo i u Srebreniku ostati ne porazeni, jer Gradina ima slabiju ekipu i trenutno su u krizi koliko vidim. Uglavnom na kraju sezone vjerovastno ce biti skupstina i iznjeti ce se gdje sta je placeno koji su propusti bili sta je snaslo upravu i ko je koliko napravio. Mada ispucali smo i Sakica steta jos jednog u nizu, bit ce opet novi izbori mada mislim da se i struktura skupstine treba izmjeniti i statut kluba.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 22 mar 2022, 08:00

SMR187 je napisao/la:
21 mar 2022, 19:02
Pa o tome ce biti prica na kraju sezone i kad bude skupstina. Nije niko lud da istupi u pola sezone.
Po pravilniku saveza za neopravdano istupanje iz lige za vrijeme takmicarske sezone klubovima su namijenjene puno vece sankcije, nego ako istupis izmedju sezona.
Pored izbacivanja u zadnji rang, vjerovatno i novcana kazna.

Bar koliko ja znam.. Ko se bolje razumije neka potvrdi ili demantuje
Ukoliko istupiš a odigrao 16. kolo ista ti je kazna kao da si istupio i između sezona. Od trenutka kada si istupio dotadašnji rezultati ostaju kakvi jesu a nadalje se protivnicima računa pobjeda rezultatom 3:0. Tim se spušta rang niže, novčana kazna i krećeš u novu sezonu sa par bodova minusa. Ukoliko istupiš a nisi odigrao više od pola utakmica prvenstva dotadašnji rezultati se brišu kao da nisi ni počinjao sezonu a ekipa se spušta u najniži rang natjecanja. Dobije se uz to i novčana kazna i počinješ sezonu sa par bodova minusa.

Deni19
Kontakt:

Post Postao/la Deni19 » 22 mar 2022, 23:07

Ma nema nama spasa dok ne ustanemo svi zajedno da spasimo klub. Cijenim rad uprave, vracaju oni dugove, isto tako ih i prave. Na ovaj nacin vracanja duga, necemo biti cisti jos 15 godina. Ko ce to docekati. Ali razumijem i upravu, nisu ljudi madjionicari da iz svemira naprave toliku cifru. Mislim da bi najlaksi nacin vracanja bio pl i profesionalni ugovori. Treba nam od opstine 300 hiljada, od sponzora 100 hiljada i treba pronaci nacin kako da navijaci donesu 300 hiljada. To se najbolje moze napraviti kroz clanske karte. 6000 prodanih clanskih karti po 50km i eto 300 hiljada. S tim parama + 300 hiljada od opstine + 100 hiljada od sponzora + 50 hiljada od ulaznica mozemo uci u pl, igrati u modrici, i u pl napraviti tri transfera po 200 hiljada eura i od toga vratiti kompletan dug za jednu ili dvije godine. Mozete sad pisati na cemu si ti momak daj i meni malo, meni je to najlogicnije. U Gradaccu imamo 10 hiljada radno prijavljenih i osiguranih stanovnika. Nek se u svaku firmu uvede da se svima odbije od plate po 25km dva mjeseca i eto clanske karte, nabrat ce se 6 hiljada od 10 mogucih. Tako ce bezbolnije platit. Ovako na ovaj nacin samo prezivljavamo od danas do sutra, napravimo neke pare odma stizu nove tuzbe, dobijemo neku naknadu od transfera odma ide nova tuzba. I tako cemo igrat ovdje jos 20 godina. A niko od privrednika, ni jedan milioner ne zeli da preuzme klub. Mi sami sebe mozemo spasiti i to je po meni najlogicnije rjesenje.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.