English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nauzimali se liga toliko da kup nisu htjeli igrati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Oxlade je najbolja prodaja Arsenala u historiji.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Dva trofeja koja su bitna osvojena su.
Ispusili finale LP i izgubili titulu gdje smo osvojili 97 bodova. Da bi igrao 2 finala LP zaredom i imao 90+ bodova dvije sezone zaredom, negdje se moraš zrtvovati.
Ispusili finale LP i izgubili titulu gdje smo osvojili 97 bodova. Da bi igrao 2 finala LP zaredom i imao 90+ bodova dvije sezone zaredom, negdje se moraš zrtvovati.
Ide treća sezona u četiri da ćemo imati 95+ bodova. Chelsea nema kvalitet za takvo što i opet mogu osvojiti titulu kad bude potrebno 80 ak bodova za istu.
Cuuuj

Koliko prvenstava u zadnjih xy godina?
Kamara, jelte

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Koga boli k za bodove ako nista ne osvojis. Eto sad bi ti gore rekreirao onaj tvoj meme koji si postavio, al me mrzi

Ma sve to stoji, al se fakat iznenadih kad Visko rece da je to prvo cetvrtfinale otkad je Klopp dosao. Zvucalo je malo nerealno obzirom da je Liverpool odlican zadnjih godina, al i to sto kazes, morala se negdje kompenzovat sira klupa Sitija.
Liverpool je do unazad godinu-dvije imao užasno uzak roster, stoga i tanki rezultati u kupovima.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sta li ce tek evropski i svjetski klupski prvak uciniti Rejalu 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Hahah Auba jede malu djecu u Španiji.
Iako smo ga morali prodati jer izgledao kao mrtva krava, znao sam da postoji neki razlog zbog čega on tako izgleda. Sad je valjda i jasno da je odbijao igrati zbog Artete i njegovog kvaziautoriteta. Likovi su razapeli čovjeka na zvaničnoj stranici kluba kao da je ubio nekoga i onda očekivali da on nastavi igrati kao da ništa nije bilo hahah
Iako smo ga morali prodati jer izgledao kao mrtva krava, znao sam da postoji neki razlog zbog čega on tako izgleda. Sad je valjda i jasno da je odbijao igrati zbog Artete i njegovog kvaziautoriteta. Likovi su razapeli čovjeka na zvaničnoj stranici kluba kao da je ubio nekoga i onda očekivali da on nastavi igrati kao da ništa nije bilo hahah
41:34
Pa nije prozvan bez razloga.
Auba je kršio pravila kluba na mjesečnom nivou,isto je radio i u rep Gabona.
Auba je kršio pravila kluba na mjesečnom nivou,isto je radio i u rep Gabona.
Auba otisao Arsenal proigrao. Jako tesko je to skontati
Arsenal proigrao? Nema ga u Evropi, bori se za 4 mjesto i to treba biti nesto vrijedno pomena.
Prije ce biti da je barsa proigrala njegovim dolaskom.
Oslobodio se tereta i sjetio se da moze biti jako dobar.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.