FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za Vucenovica se znalo kad je tek dosao, tako nas nije ni razocarao.
Kakva golcina Bece
Onaj Vucenovic vise ne smije igrati na krilu. Tamo je izgubljen i igrac manje na terenu.

Onaj Vucenovic vise ne smije igrati na krilu. Tamo je izgubljen i igrac manje na terenu.
Iskreno po meni je Velez bio dosta blizi golu nego mi...s tim da sam propustio trecinu utakmice radi us.ranog streama...medjutim vratilo nam se za promasaje protiv leotara i plus vratilo nam se i za Mostar..gdje smo izgubili a realno makar bod smo trebali uzeti
Prebitna pobjeda kako bilo da bilo..joj da je sad mlatnut ove u kamenjaru
Nego ima li vas jos sto cekate Vucenovica...pitam za jarana
salu na stranu, kako sam i pisao totalno nepotreban igrac al haj
Prebitna pobjeda kako bilo da bilo..joj da je sad mlatnut ove u kamenjaru

Nego ima li vas jos sto cekate Vucenovica...pitam za jarana

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Slatka pobjeda nema sta.
Imam osjećaja da ekipa igra puno teže na Grbavici,da li je u pitanju pritisak domaćeg terena ili šta već ne znam.
Prvo poluvrijeme logicno loše jer puno igrača nije igralo prirodne pozicije. Tako da od špica ne možeš očekivati nešto posebno na krilu,niti od veznog na špicu.
Osim gola od Hodzica nikakve koristi.
Pozitivna stvar sto je Edis odmah na poluvremenu poslozio kako Bog zapovjedna i odmah je bila priča. Krila brza,odigralo se par akcija,čak smo gol trebali dati dosta ranije.
Vidjelo se drugo pol da je Velez umoran, i šteta bi bilo da je ostalo X.
Skupljati bodove,pa nas možda sreća pogleda nakon svih godina sranja.
Imam osjećaja da ekipa igra puno teže na Grbavici,da li je u pitanju pritisak domaćeg terena ili šta već ne znam.
Prvo poluvrijeme logicno loše jer puno igrača nije igralo prirodne pozicije. Tako da od špica ne možeš očekivati nešto posebno na krilu,niti od veznog na špicu.
Osim gola od Hodzica nikakve koristi.
Pozitivna stvar sto je Edis odmah na poluvremenu poslozio kako Bog zapovjedna i odmah je bila priča. Krila brza,odigralo se par akcija,čak smo gol trebali dati dosta ranije.
Vidjelo se drugo pol da je Velez umoran, i šteta bi bilo da je ostalo X.
Skupljati bodove,pa nas možda sreća pogleda nakon svih godina sranja.
Kakva je situacija sa Cocalicem? Treba opet podvuci da je odigrao jako jako dobro, nivo iznad ove lige. Osjecaj za loptu, postavljanje, razmislja jednostavno brze.
Vratilo nam se za Mostar.
Po meni najlošija utakmica u ovoj polusezoni, stvorili smo par prilika ali smo zato dosta "plivali" u odbrani. Ali svejedno momcima svaka čast, i da je završilo neriješeno ne bih im puno toga zamjerio.
Po meni najlošija utakmica u ovoj polusezoni, stvorili smo par prilika ali smo zato dosta "plivali" u odbrani. Ali svejedno momcima svaka čast, i da je završilo neriješeno ne bih im puno toga zamjerio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Objektivno ti je falio Stilic za nesto vise jer on stvara igru. Ovako smo i u prvoj polusezoni imali bezbroj utakmica bez igre. Meni je jako smetao odnos igraca pri izvodjenju auta, ono se mora popraviti. Ali jako jako slatka pobjeda sa eurogolom u 92 min.
Ma samo da smo Mulalica od početka sezone imali umjesto ona dva ublehasa imali bi puno više bodova
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Utakmica puna dinamike i tempa, nešto što se rijetko viđa kod nas
Sve pohvale za pristup,volju i samu pripremu utakmice.
Iako je Velež bio bliži pobjedi mi smo imali danas malo više sportske sreće.
Za mene Bender definitivno igrač utakmice.
Mogu da ti poflautaju raznorazni “stručnjaci”, botovi i poltroni.
Povedi nas Sablja!
VOLIM TE ŽELJO!

Sve pohvale za pristup,volju i samu pripremu utakmice.
Iako je Velež bio bliži pobjedi mi smo imali danas malo više sportske sreće.
Za mene Bender definitivno igrač utakmice.
Mogu da ti poflautaju raznorazni “stručnjaci”, botovi i poltroni.
Povedi nas Sablja!
VOLIM TE ŽELJO!
OGROMNA POBJEDA!
Svaka čast momcima i Sablji!
Ekipa dobrim pristupom polako stvara i dobar karakter, nadam se da nije ništa ozbiljno sa Cocom.
Svaka čast momcima i Sablji!
Ekipa dobrim pristupom polako stvara i dobar karakter, nadam se da nije ništa ozbiljno sa Cocom.
Stara poslovica kaže; Pobjednici pišu istoriju. Naravno da sam i ja sretan nakon Bećinog lijepog gola. Ali realno sve prije gola je pogrešno odigrao, tako da ako zaista ima potencijala za više od naše lige to mora konstantno na terenu pokazivati.Tristan10 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 21:19Da smo imali Stilica vjerujem da bi i imali vise igre u prvom poluvremenu. Ovako je izgledalo na hrkljusa, ali zasluzili smo pobjedu, jer smo rizikirali do kraja utakmice, svjesno smo isli na 3 boda, pa ako izgubis izgubis. Izuzetno mi je drago zbog Bece, mislim onako spustiti loptu povuci i zavrsnica. Lako je reci odbrana Veleza pogrijesila, ali onako uraditi zahtjeva odredjeni talenat, i vec sam ranije pisao da momak ima potencijal za vise od nase lige. Bravo!
Inače večeras je uz Bendera najbolji bio Galić i ne samo večeras, do sada po meni najkonstantniji. Defanzivno stabilan, šteta što po desnoj strani nema boljeg saigrača mislim da bi i ofanzivno bio dosta opasniji.
Istina.
Beca najgori bio na terenu. Sve lopte na sredini izgubio,napravio dva faula oko šesnaest bez razloga. Nije odigrao dva pasa kako treba,Al zabi ga i to se nekad desi.
Na stranu ovaj gol,ako nastavi ovako federalna liga mu ne gine,ne njemu nego sve ijednom mladom igraču.
Vidi se samo razlika odbrane s Cocom i bez,a isto tako vezni red bez Stile.
Beca najgori bio na terenu. Sve lopte na sredini izgubio,napravio dva faula oko šesnaest bez razloga. Nije odigrao dva pasa kako treba,Al zabi ga i to se nekad desi.
Na stranu ovaj gol,ako nastavi ovako federalna liga mu ne gine,ne njemu nego sve ijednom mladom igraču.
Vidi se samo razlika odbrane s Cocom i bez,a isto tako vezni red bez Stile.
Drina je fajterski odigrao svoje minute, fina šansa i oduzimanje ili presjecanje lopte u ključnim momentima, što je za svaku pohvalu.
Izmjene u pravo vrijeme, Bekrić iskreno najgori pojedinac na terenu. Nikakve koristi nismo imali od njega.
Jedva, ali pobjeda je pobjeda
Izmjene u pravo vrijeme, Bekrić iskreno najgori pojedinac na terenu. Nikakve koristi nismo imali od njega.
Jedva, ali pobjeda je pobjeda
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ma nema niko od ovih omladinaca potencijal za više od naše lige, neki ni za Želju nisu vala, a kamoli šta više.
Pisali smo još jesenas o omladincima u prvom timu i tad sam govorio da Gasal, Subašić, Beća, Drina (i ako ima još koji da je igrao) nemaju potencijal za bilo šta više.
Svakome od njih fali nekoliko fudbalskih stvari bez kojih ne mogu napraviti ništa značajno.
Pisali smo još jesenas o omladincima u prvom timu i tad sam govorio da Gasal, Subašić, Beća, Drina (i ako ima još koji da je igrao) nemaju potencijal za bilo šta više.
Svakome od njih fali nekoliko fudbalskih stvari bez kojih ne mogu napraviti ništa značajno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Mozes viditi po karakteristikama igraca. Jedini igrac od ovih mladi koji moze igrati i naprijed i nazad. I to nema veze sa golom.Valter je napisao/la: ↑20 mar 2022, 22:31Stara poslovica kaže; Pobjednici pišu istoriju. Naravno da sam i ja sretan nakon Bećinog lijepog gola. Ali realno sve prije gola je pogrešno odigrao, tako da ako zaista ima potencijala za više od naše lige to mora konstantno na terenu pokazivati.Tristan10 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 21:19Da smo imali Stilica vjerujem da bi i imali vise igre u prvom poluvremenu. Ovako je izgledalo na hrkljusa, ali zasluzili smo pobjedu, jer smo rizikirali do kraja utakmice, svjesno smo isli na 3 boda, pa ako izgubis izgubis. Izuzetno mi je drago zbog Bece, mislim onako spustiti loptu povuci i zavrsnica. Lako je reci odbrana Veleza pogrijesila, ali onako uraditi zahtjeva odredjeni talenat, i vec sam ranije pisao da momak ima potencijal za vise od nase lige. Bravo!
Inače večeras je uz Bendera najbolji bio Galić i ne samo večeras, do sada po meni najkonstantniji. Defanzivno stabilan, šteta što po desnoj strani nema boljeg saigrača mislim da bi i ofanzivno bio dosta opasniji.
-
- Kontakt:
BRAVO MOMCI,VELIKA POBJEDA! Vratilo nam se za promašeno protiv Leotara, i hvala Bogu.
Bender igrač utakmice
Galic odličan
Vucenovic katastrofa sto prije se čovjeku zahvaliti i riješiti se problema
Gasal ne znam iskreno koliko mu je vise potrebno vremena da pokaže sta zna
Štila nam je falio i to bas, po meni iz opravdanih razloga i svaka mu cast na toj nagradi!!!
MANIJACI DALEKO NAJJAČI U DRŽAVI!!!
VOLIM TE ŽELJO!
U Posušje po prvu pobjedu u gostima ovoj sezoni!
Bender igrač utakmice
Galic odličan
Vucenovic katastrofa sto prije se čovjeku zahvaliti i riješiti se problema
Gasal ne znam iskreno koliko mu je vise potrebno vremena da pokaže sta zna
Štila nam je falio i to bas, po meni iz opravdanih razloga i svaka mu cast na toj nagradi!!!
MANIJACI DALEKO NAJJAČI U DRŽAVI!!!
VOLIM TE ŽELJO!
U Posušje po prvu pobjedu u gostima ovoj sezoni!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
-
- Kontakt:
Na klipu slavlja kod gola objavljenoj na stranici 1921tv se jasno vidi kako pojedini igraci (Beca i Resic) udaraju nogama u LED banere i nakon udarca iduce sto vidimo jesu pocrkani pikseli na istim. Ok, super slavi se, slavi se dobar gol, slavi se slatka pobjeda, ali ovakvo ponasanje u kome NASI IGRACI nanose direktnu stetu klubu je KRAJNJE NEDOPUSTIVO. Te LED panele, koji jos uvijek nisu ni otplaceni, nisu kupili oni vec MI NAVIJACI kroz clanarine. Ja licno se prema Grbavici ophodim kao i prema svojoj kuci! Nadam se da ce igraci biti upozoreni, poneki i sankcionisani!
Ponizan u pobjedi, ponosan u porazu!
Volim te Zeljo!
Ponizan u pobjedi, ponosan u porazu!
Volim te Zeljo!
Radnička klasa since 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.