Hocu da kazem da je htio pomoci dao bi zuti. Pa sad baš da je čisti crveni dalo bi se raspravljati još 45 metara do gola i par igraca u blizini, ne kazem da nije crveni al...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma cist crveni, amaterski potez i nema nikakve dileme. Ispao je glup i tjt kao i na derbiju kao i protiv zrinjskog gdje vec gubimo 0-2.bordobijeli je napisao/la: ↑21 mar 2022, 13:05Hocu da kazem da je htio pomoci dao bi zuti. Pa sad baš da je čisti crveni dalo bi se raspravljati još 45 metara do gola i par igraca u blizini, ne kazem da nije crveni al...
-
- Kontakt:
Jest crveni ok, al ja sam se nadovezao na pricu neko spomenu pomagao nam Grbic pa sam napisao da je htio pomoci nebi dao crveni.keli je napisao/la: ↑21 mar 2022, 13:10Ma cist crveni, amaterski potez i nema nikakve dileme. Ispao je glup i tjt kao i na derbiju kao i protiv zrinjskog gdje vec gubimo 0-2.bordobijeli je napisao/la: ↑21 mar 2022, 13:05Hocu da kazem da je htio pomoci dao bi zuti. Pa sad baš da je čisti crveni dalo bi se raspravljati još 45 metara do gola i par igraca u blizini, ne kazem da nije crveni al...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Postavio sam ja jučer
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma Grbic je poceo normalno suditi kad smo poveli 3-0 pa bio u fazonu jbg gotova tekma nemam sad sta pokusavati. Ofirno do bola.bordobijeli je napisao/la: ↑21 mar 2022, 13:12Jest crveni ok, al ja sam se nadovezao na pricu neko spomenu pomagao nam Grbic pa sam napisao da je htio pomoci nebi dao crveni.keli je napisao/la: ↑21 mar 2022, 13:10Ma cist crveni, amaterski potez i nema nikakve dileme. Ispao je glup i tjt kao i na derbiju kao i protiv zrinjskog gdje vec gubimo 0-2.bordobijeli je napisao/la: ↑21 mar 2022, 13:05
Hocu da kazem da je htio pomoci dao bi zuti. Pa sad baš da je čisti crveni dalo bi se raspravljati još 45 metara do gola i par igraca u blizini, ne kazem da nije crveni al...
Ja sam primijetio generalno da mi uvijek medju zadnjim dobijamo pregled, bez obzira kad igrali. Juce 4 utakmice, za sve je bio pregled korz sat ili dva nakon utakmice a mi koji smo prvi igrali u 1 nismo dobili pregled. Kako je krenulo prije ce veceras objavit siroki-sloboda nego nas
90!
Bas tako.keli je napisao/la: ↑21 mar 2022, 13:15Ma Grbic je poceo normalno suditi kad smo poveli 3-0 pa bio u fazonu jbg gotova tekma nemam sad sta pokusavati. Ofirno do bola.bordobijeli je napisao/la: ↑21 mar 2022, 13:12Jest crveni ok, al ja sam se nadovezao na pricu neko spomenu pomagao nam Grbic pa sam napisao da je htio pomoci nebi dao crveni.
Crveni je cist u normalnim svjetskim ligama. Ali ovaj crveni nikad, ali bukvalno nikad, niti jedan sudija u nasoj ligi nece dati Borcu. Nece ga dati ni Zrinjskom, ali eto, od prosle sezone se qurac silji na Sarajevu i na Kosevu, pa ne cudi da ga je dao.
Skandalozniji je zuti karton Lazicu prije ulaska na teren koji mi jos nije jasno zasto je dobio?!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dobro je sve to. Ali Hebibović dok napravi jednu dobru odluku u napadu, fula jedno 20 i upropasti 3-4 tekme. A to da čovjek ima trku je smješno govoriti, zna on trčati i hoće ali samo kad je lopta u našem posjedu. Ne želi se vraćati u odbranu, u odbrani pravi lijep broj grešaka i loših procjena. Pa i stvar kod jučerašnjeg gola, gdje on stoji kao desni bek, između dva protivnička štopera pored Suljića, ostavio na svojoj poziciji rupetinu plus imaš igrača manje. Tu rupetinu koju Hebibović ostavlja će iskoristi i Zrinjski, Borac, Tuzla City, Željezničar, Široki, a tek neki klub u Europi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2022, 12:53Hebibović je upotrebljiv u ovom sistemu, ali smatram da u Europi bi imali problema s njim na beku. Ovčina bi nama legao pravo, on se ubio za ovog sistema, sad mi je jasno zašto su Kepčija i Vasoski bili zagrijani da dovedu Harisa.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 mar 2022, 12:26Ne bih ja baš rekao da će Vasoski ići s Halidom prije nego li s Hebibom. Koliko god osporavan bio i koliko god da ga se sprdalo, Hebib je dosad svaki meč u nastavku odradio sasvim dobro. Mislim da nema boljeg beka u ligi da tako dobro koristi prostor i da ima nos za prostor i utrrčavanje. Halid se dohavizao, dobar je, ali po pitanju ofanzive, Šaban je haman pa neupotrebljiv, osim tog dobrog centaršuta koji ima. Za ovaj stil koji njeguje Vasoski, Anel je bolja opcija.
U fudbalu nema više jednodimenzionalnih igrača. Danas golman mora igrati nogom podjednako dobro kao i veznjak. Bekovi moraju biti dobri u oba pravca, te biti vrsni trkači. Sve je manje veznjaka "sivonja", ala Gattuso. Fudbal je dosta evoluirao.
Nije ni Halid sjajan, ali činjenica je da je duplo bolji u odbrani i praktično isti u ofanzivi uz mnogo veću disciplinu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- GalileoGalilei
- Kontakt:
To mu jeste mana. Da ima dobar decision making, on bi igrao u mnogo jačoj ligi.keli je napisao/la: ↑21 mar 2022, 12:58Slazem se ali isto tako treba reci da Heba cesto udje predobro u prostor i cesto bude neodlucan da li osutati ili gurnut loptu na peterac i zayebe situaciju. Jucer da je bio neko na petercu on bi onaj treci gol uprsko garant. Ali se slazem da najbolje ulijece u prostor i da je velika pomoc krilu u napadu. S druge strane halid je dosta bolji u defanzivi i ima vise cvrstine u njemu. Neka se bore, pa ce biti obojica bolji jer su konkurencija.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 mar 2022, 12:26Ne bih ja baš rekao da će Vasoski ići s Halidom prije nego li s Hebibom. Koliko god osporavan bio i koliko god da ga se sprdalo, Hebib je dosad svaki meč u nastavku odradio sasvim dobro. Mislim da nema boljeg beka u ligi da tako dobro koristi prostor i da ima nos za prostor i utrrčavanje. Halid se dohavizao, dobar je, ali po pitanju ofanzive, Šaban je haman pa neupotrebljiv, osim tog dobrog centaršuta koji ima. Za ovaj stil koji njeguje Vasoski, Anel je bolja opcija.
U fudbalu nema više jednodimenzionalnih igrača. Danas golman mora igrati nogom podjednako dobro kao i veznjak. Bekovi moraju biti dobri u oba pravca, te biti vrsni trkači. Sve je manje veznjaka "sivonja", ala Gattuso. Fudbal je dosta evoluirao.
@GiS
Iskreno vala, meni Ovčina uopšte nije nešto maestralan.
Jos mu govori pomocnik onaj da udje? Ebe lud zbunjenogspezial je napisao/la: ↑21 mar 2022, 13:19Bas tako.keli je napisao/la: ↑21 mar 2022, 13:15Ma Grbic je poceo normalno suditi kad smo poveli 3-0 pa bio u fazonu jbg gotova tekma nemam sad sta pokusavati. Ofirno do bola.bordobijeli je napisao/la: ↑21 mar 2022, 13:12
Jest crveni ok, al ja sam se nadovezao na pricu neko spomenu pomagao nam Grbic pa sam napisao da je htio pomoci nebi dao crveni.
Crveni je cist u normalnim svjetskim ligama. Ali ovaj crveni nikad, ali bukvalno nikad, niti jedan sudija u nasoj ligi nece dati Borcu. Nece ga dati ni Zrinjskom, ali eto, od prosle sezone se qurac silji na Sarajevu i na Kosevu, pa ne cudi da ga je dao.
Skandalozniji je zuti karton Lazicu prije ulaska na teren koji mi jos nije jasno zasto je dobio?!
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
U ligi prvaka ono nije crveni, žuti jeste.spezial je napisao/la: ↑21 mar 2022, 13:19Bas tako.keli je napisao/la: ↑21 mar 2022, 13:15Ma Grbic je poceo normalno suditi kad smo poveli 3-0 pa bio u fazonu jbg gotova tekma nemam sad sta pokusavati. Ofirno do bola.bordobijeli je napisao/la: ↑21 mar 2022, 13:12
Jest crveni ok, al ja sam se nadovezao na pricu neko spomenu pomagao nam Grbic pa sam napisao da je htio pomoci nebi dao crveni.
Zadnji igrac jos rukama uhvatio njihovog napadaca koji je imao otvoren prostor za trk prema samom golmanu. Kako to nije crveni karton koji k branite lika.
Sto se tice vasoskog igra se dosta brze sa vise trke i ja bih njega istrpio kakav god ishod sezone bio. Neka samo ovako nastavi.
Sto se tice vasoskog igra se dosta brze sa vise trke i ja bih njega istrpio kakav god ishod sezone bio. Neka samo ovako nastavi.
Ma crveni karton sto posto, dupovac je glupan koji nas svojim potezima direktno ugrozava iz utakmice u utakmicu.
- f0rest1946
- Kontakt:
Vasoski nas odlicno vodi, jedino zamjeranje sto Catakovica ne stavlja u napad ali ok.
Ostalo sve top, preporodio nam ekipu.
Kad se sjetim sa sablicem onog mucenja jbt
Ostalo sve top, preporodio nam ekipu.
Kad se sjetim sa sablicem onog mucenja jbt
nema potrebe zalit se što glupovac crveni dobija, to je jedini način da ne igra
NEMA NAZAD
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ma dajte ba čist crveni karton da je bilo obrnuto i da je nekom igracu Posusja u onakvoj situaciji dao zuti pisalo bi se 15 dana o tome da je cist crveni. Dupovac jednostavno nema ni to malo agilnosti sto treba za nasu ligu, malo brzi nek je igrac pobjeci ce mu. Nek ostane ova odbrana Šabanović - Lazić - Mujakic - Pidro do kraja, realno je to najbolje sto imamo (s tim da ni Niho nije u idealnoj formi).fks74 je napisao/la: ↑21 mar 2022, 14:10U ligi prvaka ono nije crveni, žuti jeste.spezial je napisao/la: ↑21 mar 2022, 13:19Bas tako.
-
- Kontakt:
Možda je neko ranije pisao, nisam vidio, kad je izvlačenje parova polufinala Kupa?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Izgleda ko da ce Brandao biti slobodan igrac na ljeto
kako ono nije crveni. Pa zadnji igrac je bio, napravio faul i psrijecio izlazakigraca 1 na 1 sa golmanom.
Cuj to u ligi prvaka nije crveni.... e svasta
hebibovic nema pluca da igra bilo gdje sem u bosni, a i kvalitet. Da ima otisao bi kao sto svakakve ublehe odu makar u tursku drugu ligu i uzmu fine pare. Dalje, on defanzivno ne postoji a u ofanzivi cesto promasi titulu (par godina unazad). Suvisno je pricati o tome
Jucer lijepa igra, i sa igracem manje ekipa posusja nije naivna ni malo, igrali su 1.1 sa sirokim kolo prije ovoga ito cak trebali i dobiti. Sad je sve stvar kontinuiteta i da li ce ga biti. Jedna utakmica nista ne znaci, kao ni jedan poraz
Cuj to u ligi prvaka nije crveni.... e svasta
hebibovic nema pluca da igra bilo gdje sem u bosni, a i kvalitet. Da ima otisao bi kao sto svakakve ublehe odu makar u tursku drugu ligu i uzmu fine pare. Dalje, on defanzivno ne postoji a u ofanzivi cesto promasi titulu (par godina unazad). Suvisno je pricati o tome
Jucer lijepa igra, i sa igracem manje ekipa posusja nije naivna ni malo, igrali su 1.1 sa sirokim kolo prije ovoga ito cak trebali i dobiti. Sad je sve stvar kontinuiteta i da li ce ga biti. Jedna utakmica nista ne znaci, kao ni jedan poraz
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
U srijedu ja mislimumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑21 mar 2022, 15:07Možda je neko ranije pisao, nisam vidio, kad je izvlačenje parova polufinala Kupa?
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta i 53 gosta.