La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Drago mi je što Dembele igra dobro, ekstremno talentovan i ekstremno glup lik. To vrlo često ide skupa.
Ako Barca potpiše Kessia i Kristensena to je već ozbiljna ekipa za ovu ligu u kojoj ti je Sevilja faktor.
Xavi očito zna ponešto. Onaj krš od igre je uspio znatno unaprijediti.
Real je i dalje jaka ekipa, bez ikakve dileme. Ono sinoć je bilo promašeno u svakom smislu.
Ako Barca potpiše Kessia i Kristensena to je već ozbiljna ekipa za ovu ligu u kojoj ti je Sevilja faktor.
Real je i dalje jaka ekipa, bez ikakve dileme. Ono sinoć je bilo promašeno u svakom smislu.
41:34
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kažem trenutno. To što Barcelona ne igra četvrtfinale LP je posljedica one ekipe od prije 5-6 mjeseci.emir18 je napisao/la: ↑21 mar 2022, 01:442-1 je ove sezone, jedna utakmica ne mjenja sve.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 mar 2022, 01:13Pa ova Barcelona je bolja ekipa od Reala trenutno. Ne znam što je problem shvatiti to.
Ligu i minimalno četvrtfinale LP, bi uvijek mijenjao za pobjedu od 4-0 u klasiku i 0 titula.
Sa Benzemom i Mendyem bi to bila dosta bolja utakmica, Carla treba zadaviti za ovo večeras.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Barcin supertim, koji Bayernu nije mogao ni gol zabiti, razvaljuje prvaka La Lige. Football heritage 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Sljedeći El Clasico s Mbappeom,budite zdravi i spremni za osvetu na Camp Nou,pozz!
- Shategabri
- Kontakt:
Izveo tip ekipu koja ne bi mogla Čelika pobjediti.BenWhite je napisao/la: ↑21 mar 2022, 10:05Drago mi je što Dembele igra dobro, ekstremno talentovan i ekstremno glup lik. To vrlo često ide skupa.
Koševo Zapad
Ekipa igra a ne jedan igrač.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑21 mar 2022, 11:17Sljedeći El Clasico s Mbappeom,budite zdravi i spremni za osvetu na Camp Nou,pozz!
mosa lošmi stićko tit-ula!
Mboppi ako dođe u Real, uklopiće se u ovu piičkastu kontrašku igru Reala. Tako mu i PSG igra ho-ruk nabij na kontru, pa šta bude.
Ne umanjujući uspjeh Xavia, ali previše se dere po Koemanu.
Auba, Ferran i Traore su veliku upgrade nego što su bili De Jong, Depay i brajnwajt ili kako već, plus Pedri zdrav.
Naravno igra je bolja i sve.
Kod Reala samo Vini i Benzena u napadnu koji mogu ponuditi nešto, ostalo odron ( Bale, Hazard, Asensio), Mariano, Jović sve škart.
Barci sada treba remontada u odbrani i možda napadač top kvalitete, Realu u napadu plus neki veznjak
Opet će La Liga biti iznad Engleza nako ljeta.
Auba, Ferran i Traore su veliku upgrade nego što su bili De Jong, Depay i brajnwajt ili kako već, plus Pedri zdrav.
Naravno igra je bolja i sve.
Kod Reala samo Vini i Benzena u napadnu koji mogu ponuditi nešto, ostalo odron ( Bale, Hazard, Asensio), Mariano, Jović sve škart.
Barci sada treba remontada u odbrani i možda napadač top kvalitete, Realu u napadu plus neki veznjak
Opet će La Liga biti iznad Engleza nako ljeta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Naravno, zaboravio si dodati kako je Koeman imao u rosteru Messija, Suareza (kojeg se odrekao), Griezmanna, Coutinha, Dembela, De Jonga itd.
Pa se debil sa takvim igracima brukao, napravio toksicnu atmosferu unutar kluba, okrivljivao igrace za poraze i šta sve ne.
Eden Hazard je u Real Madridu od 2019. godine.
Još nije odigrao niti jednu minutu u El Clasicu! Šest derbija, nula minuta.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nije ni zaslužio
Meni je samo nejasno neigranje Asensia.
Nema vadjenja na neigranje Benzeme i Mendya.Barceloni takodjer nije igralo 2-3 igraca koja bi sigurno da su fit bili u prvih 11.
Jednostavno bolji i brzi u ovom momentu.Xavi je uradio paklene stvari , za Komana je naucnik.
Nema vadjenja na neigranje Benzeme i Mendya.Barceloni takodjer nije igralo 2-3 igraca koja bi sigurno da su fit bili u prvih 11.
Jednostavno bolji i brzi u ovom momentu.Xavi je uradio paklene stvari , za Komana je naucnik.
Mah Asensio ko Asensio, može oduševiti 1 utakmicu iduće 2-3 ako starta ga nema nigdje, previše vraća loptu nazad, u odbrani sve manje radi.JoeBleck je napisao/la: ↑21 mar 2022, 18:09Meni je samo nejasno neigranje Asensia.
Ma nema vadione za blamažu, ali ovo što je Carlo izveo i njegove zamisli je najgore vođenje jedne utakmice Madrid otkatko pratim, nije se znalo ko igra koju pozicijiu, Kroos i Modrić vrše presing na stopere kao da su napadači.
Jedino Fede je taj koji se nije obrukao, trudio se imao onu loptu za Vinia kod 0-0.
Pedri je jedan od igrača koji je digao nivo Barcine igre, zna podvaliti loptu, zna dirigovati tempo, igra tipa David Silva.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Malo statistike
Tako je, trebalo je biti 4.18-0 

Pa logicno, Barceloni je El Clasico najbitnija utakmica u kalendaru. Realu su utakmice Lige Prvaka. Svako ima svoje prioritete, što je pokazala i domicilna madridska publika prije desetak dana.
Doslovno cijela odbrana ovisi o njemu otkako je došao. Ne znam dal je izgubljeno 5 utakmica sveukupno od njegovog dolaska, koje je on igrao.
Doslovno cijela odbrana ovisi o njemu otkako je došao. Ne znam dal je izgubljeno 5 utakmica sveukupno od njegovog dolaska, koje je on igrao.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Jel vi stvarno vjerujete u LP nakon sto vam je sinoc vezni red, koji je imao dodatnu ispomoc u vidu Fedea, sazvakan i ispljuvan?
Isto je bilo i protiv PSGa u prvoj utakmici.
Isto je bilo i protiv PSGa u prvoj utakmici.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 21 mar 2022, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.