Ma ne vjeruju ni oni u LP, al se fino tješe sa njom nakon sinošnjeg potopa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ma ne vjeruju ni oni u LP, al se fino tješe sa njom nakon sinošnjeg potopa
Ma ja opet mislim da u ovakvim utakmicama bolje imati Asensia koji umije sacuvati loptu i odigrati ledjima bego Rodrygo koji zna samo utrcati u brisan prostor.U ovakvim utakmicama odbranu igraju svi , igrao bi je i Asensio.emir18 je napisao/la: ↑21 mar 2022, 18:16Mah Asensio ko Asensio, može oduševiti 1 utakmicu iduće 2-3 ako starta ga nema nigdje, previše vraća loptu nazad, u odbrani sve manje radi.JoeBleck je napisao/la: ↑21 mar 2022, 18:09Meni je samo nejasno neigranje Asensia.
Nema vadjenja na neigranje Benzeme i Mendya.Barceloni takodjer nije igralo 2-3 igraca koja bi sigurno da su fit bili u prvih 11.
Jednostavno bolji i brzi u ovom momentu.Xavi je uradio paklene stvari , za Komana je naucnik.
Ma nema vadione za blamažu, ali ovo što je Carlo izveo i njegove zamisli je najgore vođenje jedne utakmice Madrid otkatko pratim, nije se znalo ko igra koju pozicijiu, Kroos i Modrić vrše presing na stopere kao da su napadači.
Jedino Fede je taj koji se nije obrukao, trudio se imao onu loptu za Vinia kod 0-0.
Pedri je jedan od igrača koji je digao nivo Barcine igre, zna podvaliti loptu, zna dirigovati tempo, igra tipa David Silva.
Diego Simeone is still the highest paid manager in Europe with a gross monthly salary of €3.33 million
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.