FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Kako ocjenjujete Kompanyja

1) odličan
15
65%
2) prosječan
6
26%
3) loš
2
9%

Ukupno glasova: 23

ledar
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ledar » 21 mar 2022, 12:05

Pa nekako mi se čini da baš i nemate neku veliku konkurenciju oko Gravenbercha. Vi i Manu ste skloni takvim btb veznjacima, teško da bi npr. Barcelona ili City preferirali takav tip, i onda ispada da bi on bio zamjena za Goretzku/Pogbu. Kad se uzme u obzir ovo kaotično stanje u Manu logično je da ste vi zapravo prvi izbor.

Mada, za ovih 15+10 mogo bi ga potpisat neko drugi samo da ga skloni (Liverpool, Real), ali je onda i njemu samom jasno da tu za njega ne bi bilo perspektive.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 21 mar 2022, 13:46

Pozdrav drugovi kako novi tako i stari.Sta reci za zrijeb nego da je i vise nego fantastican pogodan s obzirom na cjelokupno stanje izostanka nekih kljucnih igraca,koji bi ako sve bude uredu trebali biti ko zapete puske u polufinalu aBd protiv poola.Malo prije citam kako nas mnogi stavljaju u inferiorno polje u slucaju evnetualnog sudara sa poolom u polufinalu.Ne razumijem po kojim segmentima izuzev kateg.trenera.Jedina a mozda i odlucujuca stvar bi mogaao biti Klop jer jednostavno covjek je prekaljen naspram nagelmansa koji je jos uvijek neizbruseni trenerski dijamant.Ali ne mora znaciti ako budemo imali svoj momentum zasto da ne izbacimo pool.Ako smo mogli igrati remi pod kormilom Kovaca na Anfildu zasto ne bi sa Nagelmansom i pobjedili kojeg smatram boljim trenereom.Sve je moguce ali ako budemo u fulu na okupu idemo do kraja uz da nagelmans malo smiri dozivljaj i malo vise poradi na odbrani idemo do finala po meni protiv madriske prcije Reala.
Pravda za Tyson Furya

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 21 mar 2022, 14:47

Dybala u Bayern? Da ili ne?
Vidim spreman je napustitiJuve kao free agent, ne mogu se dogovoriti, nude mu neke sirotinjske plate 8+2, pa to kod nas i Sabitzer ima.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 21 mar 2022, 14:59

coelho41 je napisao/la:
21 mar 2022, 14:47
Dybala u Bayern? Da ili ne?
Vidim spreman je napustitiJuve kao free agent, ne mogu se dogovoriti, nude mu neke sirotinjske plate 8+2, pa to kod nas i Sabitzer ima.
zasto da ne mozda posttane neki novi robben u igrackom smislu kao onda kada je dosao iz reala kod nas mozda mu legne njemacki stil igre vise nego italijanski :)
Pravda za Tyson Furya

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 21 mar 2022, 15:05

I ja sam za Dybalu, samo eto sad smo na toj poziciji dobro popunjeni; Sane, Coman, Muller, Gnabry, Musiala.
A plate su isto pozamašne redom: 17, 15, 15, 8, 5 + bonusi. S tim da će Gnabry i Muller dobiti novi ugovor.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 mar 2022, 15:13

Ne treba nam Dybala, pored ovoliko defanzivnih problema i tanke klupe gomilati ofanzivce nema smisla, pogotovo ofanzivca sa jakom platom. To se moze zaboraviti. Fali veznjak, startni desni bek/ wingback, pojacati klupu, uskoro zamjena za Lewu… tu jednostavno nema nikakvog mjesta za Dybalu koji je klasicni cener, krilo ne moze igrati nikako. Imamo Musialu, zasto oduzimati njemu minute bezveze, za osmice nije to igra silom prilika i to su i u klubu vidjeli pa hoce malca iz Ajaxa.

Da sta valja dao bi mu Juve ono sto trazi, trebao je do sad biti nosioc igre tamo i glavni igrac sezonama unazad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 21 mar 2022, 16:20

harden je napisao/la:
21 mar 2022, 15:13
Ne treba nam Dybala, pored ovoliko defanzivnih problema i tanke klupe gomilati ofanzivce nema smisla, pogotovo ofanzivca sa jakom platom. To se moze zaboraviti. Fali veznjak, startni desni bek/ wingback, pojacati klupu, uskoro zamjena za Lewu… tu jednostavno nema nikakvog mjesta za Dybalu koji je klasicni cener, krilo ne moze igrati nikako. Imamo Musialu, zasto oduzimati njemu minute bezveze, za osmice nije to igra silom prilika i to su i u klubu vidjeli pa hoce malca iz Ajaxa.

Da sta valja dao bi mu Juve ono sto trazi, trebao je do sad biti nosioc igre tamo i glavni igrac sezonama unazad.
ima istine i u tome sto si kazao sigurno ;) ali eto mozda covjek konta posto bi onono mozda sto je se od njega ocekivalo u juventusu veliki je talenat bio mozdaa nije samo dobio pravu priliku ili sredinu gdje bi sve svoje vjestine ispoljio.
Nego momci mozda jeste preuranjeno da o tome pocenemo na neki nacin diskutovati interesuje me vase misljenje u slucaju sudara sa poolom u polufinalu kako vi vidite taj potencijalni duel imamo li sanse.Ja licno da itekako imamo i da igracicki nismo sporedni u odnosu na pool kazem mozda je klop samo ta jedna ali zaista znacajna kvaka koja bi mogla presuditi eventualno . :? :roll:
Pravda za Tyson Furya

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 mar 2022, 17:15

Imamo li sanse protiv Pool ili nas ceka nova sramota, po meni, zavisi najvise od Nagelsmanna i kako ce postaviti to. Pod uvjetom da svi budu spremni.

Al daj da se prvo Zutalji rijese.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 mar 2022, 19:42

Sad je jasno - ispadamo od Viljareala. :lolno:
Vom Jäger zum Gejagten

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 21 mar 2022, 19:49

harden je napisao/la:
21 mar 2022, 17:15
Imamo li sanse protiv Pool ili nas ceka nova sramota, po meni, zavisi najvise od Nagelsmanna i kako ce postaviti to. Pod uvjetom da svi budu spremni.

Al daj da se prvo Zutalji rijese.
Ne volim te citirati, jer navijaš za City, ali ovaj sastava:

Neuer
Pavard-Sule-Hernandez-Davies
Kimmich-Goretzka
Sane-Muller-Coman
Lewa

Prolazi Liverpool s dvije pobjede.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 21 mar 2022, 20:03

Ne znam stvarno zašto žurite. Kao prvo treba riješiti Freiburg, bit će teška utakmica poslije reprezentativne pauze a dolazi par dana prije meča sa Villarealom.

Ne bih se iznenadio da se tu okliznemo, i da automatski poraste pritisak na igrače i trenera.

A Dybala bi bio potpuni višak, zašto uzimati minute jednom dijamantu kakav je Musiala, i ovako će bit problem kad se Goretzka vrati gdje i kad će igrati.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 mar 2022, 20:06

coelho41 je napisao/la:
21 mar 2022, 19:49
Ne volim te citirati
Ni nemoj me citirati vise :mrgreen:

Nema nijednog razloga da se tvrdi da Bayern prolazi Liverpool sa dvije pobjede kakav god sastav da navedes, nazalost. Daleko su bolje sistemski poslozeni.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 mar 2022, 20:07

Rekordanzahl! 32 Bayern-Talente auf Nationalmannschaftsreise
:salut:

Da se ne ponavljam, ovo je ono sto je ocito prioritet u budućnosti a to je proizvodnja vlastitih igraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 21 mar 2022, 20:08

harden je napisao/la:
21 mar 2022, 20:06
coelho41 je napisao/la:
21 mar 2022, 19:49
Ne volim te citirati
Ni nemoj me citirati vise :mrgreen:

Nema nijednog razloga da se tvrdi da Bayern prolazi Liverpool sa dvije pobjede kakav god sastav da navedes, nazalost. Daleko su bolje sistemski poslozeni.
Kad krenem na finale Lige prvaka :cool:

slika

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 mar 2022, 20:11

Nisi ti možda dobro razumio. Šaljivdžija je rekao da prolazi Livepul sa dvije pobjede.
Ipak je on veći pesimista od tebe.
Vom Jäger zum Gejagten

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 mar 2022, 20:12

geronimo je napisao/la:
21 mar 2022, 20:11
Nisi ti možda dobro razumio. Šaljivdžija je rekao da prolazi Livepul sa dvije pobjede.
Ipak je on veći pesimista od tebe.
Tek sad vidim kako je ovo mucki napisao, u svakom slucaju ce na kraju doci i reci: 'Jesam vam rekao' :mrgreen:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 21 mar 2022, 20:16

Šta god se dogodi citirajte me 4. maja i biću upravu.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 mar 2022, 20:16

coelho41 je napisao/la:
21 mar 2022, 20:08
Kad krenem na finale ....
E sad nam postavi onu sliku gdje se smije iz profila na tom istom oldtajmeru.
Jbmu miša, zna se da je unsere loddar vječiti ženskaroš sa bezbroj brakova i žena niskog morala.....
DNK podhitno :D
Ista labrnja, zubalo
Vom Jäger zum Gejagten

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 21 mar 2022, 21:06

Jup je napisao/la:
21 mar 2022, 13:46
Pozdrav drugovi kako novi tako i stari
Pozdrav za tebe, covece sa bezbroj lica. Da ne nabrajam sad :)
Čim je Viljareal izbacio mrtvi JuBe znaci da ima kuveta u njima. Treba naši da se dohavizaju.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 22 mar 2022, 12:46

farinelli123 je napisao/la:
21 mar 2022, 21:06
Jup je napisao/la:
21 mar 2022, 13:46
Pozdrav drugovi kako novi tako i stari
Pozdrav za tebe, covece sa bezbroj lica. Da ne nabrajam sad :)
Čim je Viljareal izbacio mrtvi JuBe znaci da ima kuveta u njima. Treba naši da se dohavizaju.
Pozdrav legendo :D :salut: hahahaha :urnebes: bas me nasmijah :lol: juBe :urnebes: od kada to nije napisano i da je se culo.Ma Juventus je odavno zavrsena prica ,realno ma sta god da su radili u proslosti,imaju neku historiju naspram plastike iz engleske u prvom redu na celu sa Chelsea koji ih stize po titulama LP.Helem ,ja se nadam da ce se desiti ono sto se decenijama ceka a to je da se u finalu sastanu Crna bestija i Madridski Real.Finale svih finala :ljepota:
Pravda za Tyson Furya

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.