Ruska invazija na Ukrajinu

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Robust
Kontakt:

Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post Postao/la Robust » 21 mar 2022, 21:43

MortemHz je napisao/la:
21 mar 2022, 20:39
Gunner4 je napisao/la:
21 mar 2022, 20:21
MortemHz je napisao/la:
21 mar 2022, 19:56
Ma haj' to je ok ali koja je svrha ovih djevojaka? :urnebes:
Valjda kontas da je ovo montaza i to dobra :urnebes:
Znam, skontao sam to po tekstu ali nisam razumio je li ima neka pozadina iza ovoga ili je 'nako :mrgreen:
nako ba ima i jos jedan klip gdje sjedi pored prosjaka u metrou i objasnjava im al ipak je ovaj klip oku ljepsi :mrgreen:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 21 mar 2022, 21:50

bhpremijerliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremijerliga12 » 21 mar 2022, 22:12

FoSte95 je napisao/la:
21 mar 2022, 21:50
Koji strah u ocima, biranje svakog slova, kamoli rijeci sta ces reci, mislim da ljudi u Koreji opustenije pricaju :problem:

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 21 mar 2022, 22:25

Razumijem da se neki stariji konji u pravednom gnjevu Ukrajinca vežu, ali nikako ne mogu opravdati da se djeca maltretiraju i vežu. Iako nisam ljubitelj domacih Djikana i prezirem ih, i spreman na mnoge stvari protiv njih, ali bih se teško na ovaj potez odlučio.
slika

slika
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 21 mar 2022, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 mar 2022, 22:28

Od ovih hipersoničnih raketa nema odbrane brzina 12 000 kmph. :shock:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 21 mar 2022, 22:30

Saurman je napisao/la:
21 mar 2022, 22:28
Od ovih hipersoničnih raketa nema odbrane brzina 12 000 kmph. :shock:
Te rakete treba zabranit proizvoditi. To je bukvalno kraj planete ako se instaliraju bojeve glave.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 21 mar 2022, 22:36

BIHpatriota je napisao/la:
21 mar 2022, 22:25
Razumijem da se neki stariji konji u pravednom gnjevu Ukrajinca vežu, ali nikako ne mogu opravdati da se djeca maltretiraju i vežu. Iako nisam ljubitelj domacih Djikana i prezirem ih, i spreman na mnoge stvari protiv njih, ali bih se teško na ovaj potez odlučio.
slika

slika

Koja je fora sa ovim vezanjem?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 mar 2022, 22:40

Mislim da vezu osobe koje uhvate u razbojništvu i pljačkanju.

Samo neka ih vezu, nije to dijete cim zna ukrasti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 21 mar 2022, 22:47

Omerbavarac je napisao/la:
21 mar 2022, 22:40
Mislim da vezu osobe koje uhvate u razbojništvu i pljačkanju.

Samo neka ih vezu, nije to dijete cim zna ukrasti.
Cuj nije dijete :rol:

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 21 mar 2022, 22:49

Itekako su ovo djeca, ovo je kao u Njemačkoj. Ne može se ovo opravdati prema djeci.

Ja se ne sjecam da smo mi vezivali ovako ljude, kad smo se branili.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 21 mar 2022, 22:58

Nisu ih trebali vezati, trebali su im ruke sjeći. Daj ljudi uozbiljite se, kako možeš dijete maltretirati bez obzira što god ukralo.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 21 mar 2022, 23:15

Dok druge države imaju ozbiljan problem sa ruskim botovima na internetu, naš problem je nešto drugačiji. Potkapacitirani Bosanci će zapitkivati o tome je li Azov nacistički, pušta li ukrajinska vojska civile da izađu humanitarnim koridorima i koga Ukrajinci vežu za bandere, i time skretati pažnju sa toga da je 200 000 ruskih vojnika u Ukrajini, opsjedaju gradove i ubijaju Ukrajince, bez da ih je iko angažirao da to pišu.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 21 mar 2022, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 21 mar 2022, 23:17

Drape je napisao/la:
21 mar 2022, 23:15
Dok druge države imaju ozbiljan problem sa ruskim botovima na internetu, naš problem je nešto drugačiji. Potkapacitirani Bosanci će zapitkivati o tome je li Azov nacistički, pušta li ukrajinska vojska civile da izađu humanitarnim koridorima i koga Ukrajinci vežu za bandere, i time skretati pažnju sa toga da je 200 000 ruskih vojnika u Ukrajini, opsjedaju gradove i ubija Ukrajince, bez da ih je iko angažirao da to rade.
Zato je i opjevana inteligencija dotičnih.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 22 mar 2022, 00:03

BIHpatriota je napisao/la:
21 mar 2022, 22:49
Itekako su ovo djeca, ovo je kao u Njemačkoj. Ne može se ovo opravdati prema djeci.

Ja se ne sjecam da smo mi vezivali ovako ljude, kad smo se branili.
Radili su nasi i mnogo gore stvari. Ti ako nisi cuo ili dozivio, ne mora znacit da se nije dogadjalo. U svakom zitu ima kukolja. Meni stari kad je pricao sta je par puta dozivio(kod nasih), odjednom sam imao razumijevanja za njegov mnogo razvijeni PTSP.

U tom gnjevu i ludilu, defanzivne sile cak i (donekle) razumijem, jer sta god urade ne moze bit gore od ubijanja civila, genocida i agresije na suverenu teritoriju, medjutim zlocin je zlocin. S druge strane, ko god skrece paznju na vezanje i javnu sramotu yebenim tejpom i namjerno bombardiranje civila, ima ozbiljnih problema sa prioritetima.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 mar 2022, 08:36

The Ukrainian military has claimed Russian forces have stockpiles of ammunition and food that will last for “no more than three days” in its operational report this morning. Officials said the situation is similar with fuel, adding: “Mobilisation is carried out chaotically ... most of them have no military specialty, because they have never served in the military.” Ukraine also claimed its forces have retaken the town of Makariv, just 50km west of Kyiv.
Almost 10,000 Russian soldiers may have already been killed in the war in Ukraine since Russia invaded almost four weeks ago, and more than 16,000 wounded, according to reports of previously-undisclosed figures from the defence ministry in Moscow revealed in a pro-Kremlin tabloid newspaper, Komsomolskaya Pravda. The paper later released a statement claiming it had been hacked.
Možda brojevi koje Ukrajinci objavljuju u vezi ruskih žrtava ipak nisu toliko netačni, koliko sam smatrao da jesu.
In its daily update, Ukraine's ministry of defence said that Russian forces have stockpiles of ammunition and food that will last "no more than three days".

Here is what else their statement says:

Russian forces have three days worth of fuel supplies, which are replenished by tank trucks. They have been unable to meet the needs of gathering troops.
Over the past 24 hours, the Ukrainian Air Force has struck nine Russian air targets - one aircraft, six unmanned aerial vehicles (UAV) and two helicopters.
In Okhtyrka, a small city in Sumy Oblast in central Ukraine, 300 Russian servicemen refused to carry out hostilities on Ukraine, and have left the area of the operation.
Ukrainian forces defended 13 attacks and destroyed 14 tanks, eight infantry fighting vehicles, two multi-purpose towing vehicles, three artillery systems and four other vehicles.
The BBC could not independently verify these claims.

Stanje na terenu otprilike isto, minimalni napredak Rusa, ako i to, bombardiranja i granatiranja civila.

Moje neko mišljenje je da će nakon pada Mariupolja krenuti pregovori opet.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 mar 2022, 08:41

Deri Azove, brani svoje ognjiste,svoj narod,svoju drzavu..
Deri Kadirove pse rata i placenike..
SELLAM IZ BOSNE.

Znas kad cu ja napast Lukavicu il Pale..kad pored mene u kamionu budu sjedili redom Baketov zetika sa zoljom,Dino Gavrilo Konakovic jurisnik,od Keme Ademovica sin uhljeb,Pedja Kojovic na snajperu,Zahiragic na teskom mitraljezu,Sasa Magazinovic i Damir Masic ko zivi stit itd tako redom.Mamicu vam svima vasu.
I da ne zaboravim malog sto je onu zenu zgazio Havu Dovadziju Omar Radoncic(fahrin mali) ili kako vec,on ce nositi lahki bacac.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 22 mar 2022, 10:17

mma_hz je napisao/la:
22 mar 2022, 08:41
SELLAM IZ BOSNE.

Znas kad cu ja napast Lukavicu il Pale..kad pored mene u kamionu budu sjedili redom Baketov zetika sa zoljom,Dino Gavrilo Konakovic jurisnik,od Keme Ademovica sin uhljeb,Pedja Kojovic na snajperu,Zahiragic na teskom mitraljezu,Sasa Magazinovic i Damir Masic ko zivi stit itd tako redom.Mamicu vam svima vasu.
I da ne zaboravim malog sto je onu zenu zgazio Havu Dovadziju Omar Radoncic(fahrin mali) ili kako vec,on ce nositi lahki bacac.
a ako tebe napadnu sa Lukavice ili Pala?!
Volim te Bosno!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 mar 2022, 10:32

xavi26 je napisao/la:
22 mar 2022, 10:17
mma_hz je napisao/la:
22 mar 2022, 08:41
SELLAM IZ BOSNE.

a ako tebe napadnu sa Lukavice ili Pala?!
Logicno da cu se braniti ali ja pricam kad bi nake barikade postavili boli me k.urac nek Konakovic ide svakako ide na skijanje na Bjelasnicu
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 mar 2022, 10:56

Jedno je sigurno. Rusija je već odavno usporila sa napredovanjem.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 22 mar 2022, 11:02

nadam se da ce, ako je moguca neka protuofanziva tipa oluje itd, ne znam jel ukrajinci imaju kapacitet za tako nesto...

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.