nako ba ima i jos jedan klip gdje sjedi pored prosjaka u metrou i objasnjava im al ipak je ovaj klip oku ljepsi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
BIHpatriota je napisao/la: ↑21 mar 2022, 22:25Razumijem da se neki stariji konji u pravednom gnjevu Ukrajinca vežu, ali nikako ne mogu opravdati da se djeca maltretiraju i vežu. Iako nisam ljubitelj domacih Djikana i prezirem ih, i spreman na mnoge stvari protiv njih, ali bih se teško na ovaj potez odlučio.
![]()
Cuj nije dijeteOmerbavarac je napisao/la: ↑21 mar 2022, 22:40Mislim da vezu osobe koje uhvate u razbojništvu i pljačkanju.
Samo neka ih vezu, nije to dijete cim zna ukrasti.
Zato je i opjevana inteligencija dotičnih.Drape je napisao/la: ↑21 mar 2022, 23:15Dok druge države imaju ozbiljan problem sa ruskim botovima na internetu, naš problem je nešto drugačiji. Potkapacitirani Bosanci će zapitkivati o tome je li Azov nacistički, pušta li ukrajinska vojska civile da izađu humanitarnim koridorima i koga Ukrajinci vežu za bandere, i time skretati pažnju sa toga da je 200 000 ruskih vojnika u Ukrajini, opsjedaju gradove i ubija Ukrajince, bez da ih je iko angažirao da to rade.
Radili su nasi i mnogo gore stvari. Ti ako nisi cuo ili dozivio, ne mora znacit da se nije dogadjalo. U svakom zitu ima kukolja. Meni stari kad je pricao sta je par puta dozivio(kod nasih), odjednom sam imao razumijevanja za njegov mnogo razvijeni PTSP.BIHpatriota je napisao/la: ↑21 mar 2022, 22:49Itekako su ovo djeca, ovo je kao u Njemačkoj. Ne može se ovo opravdati prema djeci.
Ja se ne sjecam da smo mi vezivali ovako ljude, kad smo se branili.
The Ukrainian military has claimed Russian forces have stockpiles of ammunition and food that will last for “no more than three days” in its operational report this morning. Officials said the situation is similar with fuel, adding: “Mobilisation is carried out chaotically ... most of them have no military specialty, because they have never served in the military.” Ukraine also claimed its forces have retaken the town of Makariv, just 50km west of Kyiv.
Možda brojevi koje Ukrajinci objavljuju u vezi ruskih žrtava ipak nisu toliko netačni, koliko sam smatrao da jesu.Almost 10,000 Russian soldiers may have already been killed in the war in Ukraine since Russia invaded almost four weeks ago, and more than 16,000 wounded, according to reports of previously-undisclosed figures from the defence ministry in Moscow revealed in a pro-Kremlin tabloid newspaper, Komsomolskaya Pravda. The paper later released a statement claiming it had been hacked.
In its daily update, Ukraine's ministry of defence said that Russian forces have stockpiles of ammunition and food that will last "no more than three days".
Here is what else their statement says:
Russian forces have three days worth of fuel supplies, which are replenished by tank trucks. They have been unable to meet the needs of gathering troops.
Over the past 24 hours, the Ukrainian Air Force has struck nine Russian air targets - one aircraft, six unmanned aerial vehicles (UAV) and two helicopters.
In Okhtyrka, a small city in Sumy Oblast in central Ukraine, 300 Russian servicemen refused to carry out hostilities on Ukraine, and have left the area of the operation.
Ukrainian forces defended 13 attacks and destroyed 14 tanks, eight infantry fighting vehicles, two multi-purpose towing vehicles, three artillery systems and four other vehicles.
The BBC could not independently verify these claims.
a ako tebe napadnu sa Lukavice ili Pala?!mma_hz je napisao/la: ↑22 mar 2022, 08:41Deri Azove, brani svoje ognjiste,svoj narod,svoju drzavu..
Deri Kadirove pse rata i placenike..
SELLAM IZ BOSNE.
Znas kad cu ja napast Lukavicu il Pale..kad pored mene u kamionu budu sjedili redom Baketov zetika sa zoljom,Dino Gavrilo Konakovic jurisnik,od Keme Ademovica sin uhljeb,Pedja Kojovic na snajperu,Zahiragic na teskom mitraljezu,Sasa Magazinovic i Damir Masic ko zivi stit itd tako redom.Mamicu vam svima vasu.
I da ne zaboravim malog sto je onu zenu zgazio Havu Dovadziju Omar Radoncic(fahrin mali) ili kako vec,on ce nositi lahki bacac.
Logicno da cu se braniti ali ja pricam kad bi nake barikade postavili boli me k.urac nek Konakovic ide svakako ide na skijanje na Bjelasnicuxavi26 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 10:17a ako tebe napadnu sa Lukavice ili Pala?!mma_hz je napisao/la: ↑22 mar 2022, 08:41Deri Azove, brani svoje ognjiste,svoj narod,svoju drzavu..
Deri Kadirove pse rata i placenike..
SELLAM IZ BOSNE.
Znas kad cu ja napast Lukavicu il Pale..kad pored mene u kamionu budu sjedili redom Baketov zetika sa zoljom,Dino Gavrilo Konakovic jurisnik,od Keme Ademovica sin uhljeb,Pedja Kojovic na snajperu,Zahiragic na teskom mitraljezu,Sasa Magazinovic i Damir Masic ko zivi stit itd tako redom.Mamicu vam svima vasu.
I da ne zaboravim malog sto je onu zenu zgazio Havu Dovadziju Omar Radoncic(fahrin mali) ili kako vec,on ce nositi lahki bacac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.