Nadam se da se šališ da Instgram profile koristiš kao parametar za nečiju ljepotu ...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ne znam sta me vise sokiralo: Skeniranje dokumenata za 28 maraka ili što mi je slanje istih na Mail naplatila dvije marke 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bilježim se s izvinjenjem, nisam znao da je od ove godine 01.04. Jbg, dosad je bilo do 15.04.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma nelos guz
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Al zato su joj guzovi ko dva šporeta.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Smeta mi sto nijedna nasa televizija nema neki kviz. U srbiji ima slagalica, totalni obrt.. u hrv ima potjera, milijunas, a kod nas nista.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Poslije ovog, svaki je suvišan ionako...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Cazinu
Morao prevedenu diplomu iz srednje škole skenirati i u pdf prebaciti. Nakupilo se dosta strana, ali opet mi previše

Dobio sam fiskalni račun, ako ništa drugo

Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 22 mar 2022, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Puno je to, to je posao od minutu vremena.Otelo je napisao/la: ↑22 mar 2022, 18:53U Cazinu
Morao prevedenu diplomu iz srednje škole skenirati i u pdf prebaciti. Nakupilo se dosta strana, ali opet mi previše
Dobio sam fiskalni račun, ako ništa drugo![]()
Mi u firmi iznajmljujemo kopir 57 KM mjeseco, deri ga koliko hoces i servis i tinta besplatni.
Bilo je tačno 35 papira, 25 komada od diplome i 10 od ugovora. Ali mi je 28 maraka puno za skeniranje i pretvaranje u PDF i plus mi je naplatila dvije marke što mi je onda PDF poslala na mailtuzlak1987 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 19:01
Puno je to, to je posao od minutu vremena.
Mi u firmi iznajmljujemo kopir 57 KM mjeseco, deri ga koliko hoces i servis i tinta besplatni.

A u kopirnicu pored jednom otišao da skeniram neke papire i pošaljem, čovjek telefonom skenirao. To sam i ja mogao...
-
- Kontakt:
Taj kviz bi bio 5 put bolji da naprave neka javljanja iz studija,kao sto radi N1 npr.jolicnikola je napisao/la: ↑22 mar 2022, 19:17ima kviz Rizik ili oprez na SK, biće uskoro sa pobjednicima i finalistima iz prethodnih sezona
Ovako preko skypa ili sl je stvarno loše,pogotovo audio
- BosniaBoston
- Kontakt:
Totalni obrt je najlosiji kviz koji sam imao priliku pogledati, em su niske svote em je raspodjela novca totalno nefer. Bolje nista nego to
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sjeca li se neko kviza na federalnoj sto je bio, onaj ognjej vodio. 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Billboardi na Otoci i u Zenici. Svaka nam čast.
Kulturni ponedjeljak.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], chily-rz, drzgemboadislic, Giuseppe1, Google [Bot], napoleon72, nerkolfc, rio_Ferdy88 i 18 gostiju.