Misliš jedino krilo ubjedljivo *wadethegreat je napisao/la: ↑21 mar 2022, 22:15Cekaj jesil ozbiljan za Hakima?
Pa otkako nema povreda lik nam je najbolje krilo ubjedljivo.
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hebo te igrače, ipak bi možda trebalo dovesti onog Chelseavog rejecta, Abraham

Ljudi nisu ni osjetili odlazak klase.

Ali nije ni Toney loš, dovesti njega i Abrahama, i onog Matetu za klupe.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
18 mil + bonusi sto je normalno za nekog talenta. Od tih bonusa sumnjam da je ispunio ijedan
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- wadethegreat
- Kontakt:
Pulisic, Werner i Lukaku su na prodaju ako ima ko zaintwresovan. Jedan bolnica i dva psihicka problema
.

Treba ovoj mojoj Zvijezdi jedan drvosjeca poput Lukakua da kreci svlacionice 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Grealish zasad najveći flop lik plaćen 117 mil a sjedi na klupi.Ovakav tip igrača možeš naći po Španiji,Njemačkoj,Italiji za 20tak mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Porediš igrača koji je plaćen 15 mil i 117 mil.

Ovo drvo je jos gore od Sabitzera. O treneru ne treba ni govoriti. Strasan posao Leipziga proslo ljeto.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Fino sam napisao za siromasne. A sumnjam da Marcel igra za kikiriki.
A glede Grealisha...
Naravno da se sada nece o njemu pisati kao flopu. Prva sezona u klubu + tim igra odlicnu sezonu za sada.
Ako City ne osvoji EPL ili LP bit ce kritika.
Plus, igra u Cityju i Englez.
Wernera se toliko ne kritikuje jer je prosle sezone Chelsea osvojio LP, a on je sasvim dobro odigrao utakmice u LP.
Flopovima se proglasavaju oni koji igraju u klubu poput Uniteda. Zvucno ime kluba + susa sto se tice trofeja. Ovo drugo je vaznije.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
1:30
Francuski Christopher Samba, teski balvan.
edit: vidim i Samba je Francuz

⚜️~⚜️~⚜️
Mislim ovo i nije neka novost jer Englezi su poznati po preplaćivanju igrača.
Lukaku takođe koštao 117 mil i sad sjedi na klupi ali bar je igrao u Interu i tamo osvojio trofej.Dok je Grealish bio prosjek uz par blijeskova i to je dovoljno da te neko izlevati za 117 mil.
Lukaku takođe koštao 117 mil i sad sjedi na klupi ali bar je igrao u Interu i tamo osvojio trofej.Dok je Grealish bio prosjek uz par blijeskova i to je dovoljno da te neko izlevati za 117 mil.
Plaćen 117 mil ali mu je prva sezona u klubu mada nije u ligi i zato nije flop. 
Pepe koštao 80 mil lik propao kao kauč.Mislim liga je prepuna ovih primjera gdje su igrači od više desetina miliona propali.

Pepe koštao 80 mil lik propao kao kauč.Mislim liga je prepuna ovih primjera gdje su igrači od više desetina miliona propali.
- wadethegreat
- Kontakt:
Meni se cini kao klasican igrac za manje ekipe gdje je glavni kotac.
Mozda Pep nadje neko rjesenje za njega mimo klupe mozda tribine
.
Mozda Pep nadje neko rjesenje za njega mimo klupe mozda tribine

Pa sta sad Keita nije flop jer se naosvajao trofeja iako nije otplatio 15 od 60m placenih za njeg?TheChief je napisao/la: ↑22 mar 2022, 14:45Fino sam napisao za siromasne. A sumnjam da Marcel igra za kikiriki.
A glede Grealisha...
Naravno da se sada nece o njemu pisati kao flopu. Prva sezona u klubu + tim igra odlicnu sezonu za sada.
Wernera se toliko ne kritikuje jer je prosle sezone Chelsea osvojio LP, a on je sasvim dobro odigrao utakmice u LP.
Flopovima se proglasavaju oni koji igraju u klubu poput Uniteda. Zvucno ime kluba + susa sto se tice trofeja. Ovo drugo je vaznije.
Vrh.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Kod ćelavog su rijetki igrači koji su odmah prve sezone po dolasku opravdali status pojačanja i uloženu lovu, bez obzira koliko plaćeni. Treba vremena da se nauči filozofija i ovo što Gvardo igra, nije jednostavno. Isti ovakvi ko Grealish u svojim prvim sezonama su bili Cancelo, Rodri, i Silva pa su danas sva trojica nosioci igre te ponajbolji igrači na svojoj poziciji u ligi. Jedino za koga možeš reć da je odmah pokazao kvalitet i opravdao epitet pojačanja je Dias, ali on je vanzemaljac. Tako da ćemo i Grealishu suditi naredne sezone, nazivati ga trenutno flopom je budalaština, tim prije što je imao i nekoliko odličnih utakmica, nije da je sve loše bilo.TheChief je napisao/la: ↑22 mar 2022, 14:45Fino sam napisao za siromasne. A sumnjam da Marcel igra za kikiriki.
A glede Grealisha...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ko je platio Griezmanna, Dembelea i Coutinha skoro 400 miliona ?Saurman je napisao/la: ↑22 mar 2022, 14:51Mislim ovo i nije neka novost jer Englezi su poznati po preplaćivanju igrača.
Ko je platio Ronalda, Higuaina i De Ligta skoro 300 miliona ?
Ko je platio Felixa 130 miliona ?
Ko je platio Hernandeza 80 miliona ?
Jovice, Lemare, Arthure i sl. i da ne spominjem ?
Englezi ?
U Engleza samo United redovno/cesto grijesi prilikom transfera.
I City i Chelsea i Pool naravno imaju igrace koji se nisu isplatili 100% ali zahvaljujuci trofejima to se zanemari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.