Taj Le Bureau des legendes nisam nasao na torentima nikako a odavno planiram gledat...
ako imas kakav link za torent pošalji pp

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Taj Le Bureau des legendes nisam nasao na torentima nikako a odavno planiram gledat...
evo imas ovdje po sezonama
thx brudaRoninX je napisao/la: ↑14 mar 2022, 20:30evo imas ovdje po sezonama
https://www.limetorrents.to/search/all/ ... -legendes/
ima dole pri dnu. ili samo kucas pored imena s02, s03, s04...izbacice cijelu sezonu. valjda ima dovoljno seedera za svaku.
meni su recimo Homeland i spominjani The Amerikans limunada naspram nje. da bi se pogledala epizoda u cugu koncentracija mora biti na maksimumu. ja sam pravio pauze od minut-dva.skoro sve razvikane agenture defiluju serijom. Sirija je samo pocetna kulisa. neke tehnike i metode nisam vidjao ni u jednom americkom filmu ili seriji, i zato izdvajam ovu seriju kao najbolju. sve realno i bez glazure nepotrebne romantike i popovanja da je jedna strana uvijek ispravna. u cetvrtoj ili petoj sezoni se doticu i ruske psiholoske propagande (u smislu da mogu utjecati na americke izbore targetovanjem populacije - sto i jesu pokusali u praksi). kuhanje sa FSB-om je centralna tema kako serija odmice. kao da su slutili sve ovo sto ce se desiti. Rusi su ipak najveci neprijatelj Zapada i svega onoga sto on predstavlja.
Brate izvini, ali nemoj vrijeđati BB
sta ce kaskat kad je bolja serija
Traži pod nazivom The Bureau
Šalio sam se za ono Senaid, vjerujem da si to skont'o, ono jbg kako god da je nisi ti bir'o.
Samo opušteno, nisi prva osoba koja me to pita, neobično imeCentre forward je napisao/la: ↑18 mar 2022, 19:08Šalio sam se za ono Senaid, vjerujem da si to skont'o, ono jbg kako god da je nisi ti bir'o.
Na bolovanju sam malo, daj kakav prijedlog na fazon Person of interest il' slično![]()
Meni ubjedljivo najbolja 4. sezona. Ova nije loša, samo je nekako sporija od prijašnjih. Zadnja epizoda mi je veoma dobra.