vidim...Centre forward je napisao/la:Redovnost je na mojoj strani
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
imal´ gdje onog geronima

el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
- Centre forward
- Kontakt:
popravicu se, 
Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 06 jan 2013, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Kako bi bilo gotivno da Robbery zajedno uđu u igru protiv Kelna u 65. minuti
Da konačno malo zaigraju zajedno ove sezone... 
Sent from my Philips Smart TV.
Seceru, sta treba?
U subotu sljedece gostovanje, protiv, u zadnje vrijeme, neugodnog protivnika.
Protiv jarceva, Bayern vec 4 utakmice nije pobjedio. Mec iz prvog dijela sezone je zavrsen bez golova.
Traba istaci da Köln ne zna za pobjedu vec 16 godina. Zadnji put im je to uspjelo pod komandnom palicom danskog trenera Olsena. Najzasluzniji za pobjedu (3:1) bio je Austrijanac Toni Polster (pogodio 2x).
Posto vec kradem posao od doktora
da nastavim u istom stilu.
Bayo je protiv Kölna postigao samo jedan gol u posljednja 4 susreta.
Statistika dosadasnjih duela: 79/22/22/35
I kao domacin Köln ima negativan skor: 39/13/9/17
Protiv jarceva, Bayern vec 4 utakmice nije pobjedio. Mec iz prvog dijela sezone je zavrsen bez golova.
Traba istaci da Köln ne zna za pobjedu vec 16 godina. Zadnji put im je to uspjelo pod komandnom palicom danskog trenera Olsena. Najzasluzniji za pobjedu (3:1) bio je Austrijanac Toni Polster (pogodio 2x).
Posto vec kradem posao od doktora
Vom Jäger zum Gejagten
Uskoro doki, uskoro....dr.adnan je napisao/la:Kako bi bilo gotivno da Robbery zajedno uđu u igru protiv Kelna u 65. minuti![]()
![]()
Da konačno malo zaigraju zajedno ove sezone...
Mislim da ce protiv Kölna obojica biti na klupi i zavisno od rezultata (i mozda gaalovog ceifa) mozda ubiljeze neku minutu (zajedno).
Vom Jäger zum Gejagten
- schweinsteiger
- Kontakt:
geronimo je napisao/la:Seceru, sta treba?![]()
Posto vec kradem posao od doktorada nastavim u istom stilu.
Ali u prvom dijelu sezone smo se posteno namasali protiv njih...i treba napomenut da igramo protiv dvojice igraca koji se sigurno ne sjecaju Baye po najboljem,Rensing i Podolski...kad se sjetim kakav nam je gol samo Podolski zavalio prosle sezone
I Rensing Boga mi dosta dobro branio proslu utakmicu,iako je primio 3 komada
#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma mi smo se zaletili, u seriji smo dobrih rezultata i ne bi smjeli izgubiti bodove kod jarceva.
Iako oni u svojim redovima imaju nekolicinu dobrih igraca, nisu nesto previse uigrani. Protiv St. Paulija su pokazali sve svoje slabosti i iste bi trebalo iskoristiti u subotu.
Inace, ovaj mec ce prenositi ES2.
Iako oni u svojim redovima imaju nekolicinu dobrih igraca, nisu nesto previse uigrani. Protiv St. Paulija su pokazali sve svoje slabosti i iste bi trebalo iskoristiti u subotu.
Inace, ovaj mec ce prenositi ES2.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
e jes poranio, svaka castgeronimo je napisao/la:Seceru, sta treba?![]()
el ima ko zivi???
Sto
mora da si bio raspolozen za caskanje.
P.S. Vidio sam na temi repke do kad si bio aktivan
P.S. Vidio sam na temi repke do kad si bio aktivan
Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la:mora da si bio raspolozen za caskanje

imao sam zarku zelju da progovorim o edinu dzeki i nj. avanturi zvanoj ´big city life´.
naravno da to nisam mog´o na njegovoj temi zbog silnih ***** koji me podsjecaju na one pticurine iz ajs ejdza koje se mlate oko onih lubenica i na kraju zavrse u provaliji

el ima ko zivi???
@gero: ovo ti karta za BANoviće (ovo sam oduvijek htio da kažem) ako nastaviš da kradeš moj pos'o - eto šta znam, ništa ne znaaaaaaaaaaam
Dobro si me podsjetio, večeras ću postaviti svoje istraživačke podatke, pošto sutra neću stići.
Robben će sjediti na klupi i LvG će njemu prepustiti odluku za tekmu
I jedan naputak za sve one koji streamaju tekme: nema više streama na atdhe.net i rojadirecta.com stranici. Amerikancima je zasmetalo što nemaju para od toga i ukinuše nam te stranice...
Više možete pročitati ovdje
http://www.bnet.com/blog/technology-bus ... sites/8308
Dobro si me podsjetio, večeras ću postaviti svoje istraživačke podatke, pošto sutra neću stići.
Robben će sjediti na klupi i LvG će njemu prepustiti odluku za tekmu
I jedan naputak za sve one koji streamaju tekme: nema više streama na atdhe.net i rojadirecta.com stranici. Amerikancima je zasmetalo što nemaju para od toga i ukinuše nam te stranice...
Više možete pročitati ovdje
http://www.bnet.com/blog/technology-bus ... sites/8308
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nazalost, ostaje u Minhenu.dr.adnan je napisao/la: Robben će sjediti na klupi i LvG će njemu prepustiti odluku za tekmu
Onaj koji ce sjediti na klupi je Ribery. Olandez je opasno fasov'o neku gripicu, pa valja mirovati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- roy_makaay
- Kontakt:
Neuer je večeras pokazao da ga na ljeto jednostavno moramo dovesti,na stranu što dižete pojedini Krafta u nebesa.Budući da će Schalke vjerovatno ostati bez Evrope iduće sezone,pare će im bit itekako potrebne,a Neuer je pokazao da je fenomenalan u onim kako bi Gaal reko "tod oder gladiolen" utakmicama,sada je već među 3 najbolja golmana u svijetu.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Centre forward
- Kontakt:
Schalke je odradio dobar pos'o za nas koliko-toliko u ovom momentu, mada su nam sanse za titulu jos uvijek na minimumu,a takodje msm da bi dovodjenje Neuera napravili pos'o stoljecaroy_makaay je napisao/la:Neuer je večeras pokazao da ga na ljeto jednostavno moramo dovesti,na stranu što dižete pojedini Krafta u nebesa.Budući da će Schalke vjerovatno ostati bez Evrope iduće sezone,pare će im bit itekako potrebne,a Neuer je pokazao da je fenomenalan u onim kako bi Gaal reko "tod oder gladiolen" utakmicama,sada je već među 3 najbolja golmana u svijetu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eh sta reci poslije ovog gubitka bodova milionera? Mnogi ce pomisliti, evo sanse za titulu a neki ce Bgm mozda i tvrditi da polako kriza hvala BvB.
Ja i dalje stojim iza toga da je drugo mjesto primarni cilj i da je titula samo san, jer ogromna prednost je u rukama protivnika koja je apsolutno nedostizna. Da se ne zavaravamo, titulu smo halalili, barem ja.
Sutra bez Robbena, sto smo vec apsolvirali, kao i to da je Bilal spreman za jedan dio drugog poluvremena, pa barem od neke 60-e minute. Bice dovoljno za jedan ludi prodor, pa mozda cak i jedan gol, vidjecemo.
Sto se tice povrede Kroosa, njegov povratak na teren je prolongiran za onu sedmicu kada budemo igrali protiv Intera. Izgleda da nema nista od brzo najavljivanog povratka na teren.
I jos hocu da kazem, svi koji su veceras gledali Neuera vidjeli su o kakvoj se kvaliteti radi.
Rodjen za Bavarske.
Ja i dalje stojim iza toga da je drugo mjesto primarni cilj i da je titula samo san, jer ogromna prednost je u rukama protivnika koja je apsolutno nedostizna. Da se ne zavaravamo, titulu smo halalili, barem ja.
Sutra bez Robbena, sto smo vec apsolvirali, kao i to da je Bilal spreman za jedan dio drugog poluvremena, pa barem od neke 60-e minute. Bice dovoljno za jedan ludi prodor, pa mozda cak i jedan gol, vidjecemo.
Sto se tice povrede Kroosa, njegov povratak na teren je prolongiran za onu sedmicu kada budemo igrali protiv Intera. Izgleda da nema nista od brzo najavljivanog povratka na teren.
I jos hocu da kazem, svi koji su veceras gledali Neuera vidjeli su o kakvoj se kvaliteti radi.
Rodjen za Bavarske.
CujtorrenteS je napisao/la:imao sam zarku zelju da progovorim o edinu dzeki i nj. avanturi zvanoj ´big city life´.
Osim ako te ne bude prosao ceif, jer kako mogu primjetiti, postao si muhanat.
Uvijek bio i ostaoa ti si mi trebao biti idealan sagovornik
Nemoj se bojati, ja te necu nazvati bivsim
Hajmo dalje...
Ja cekam, ja cekam....cekam........dr.adnan je napisao/la:@Dobro si me podsjetio, večeras ću postaviti svoje istraživačke podatke, pošto sutra neću stići.
Ma nemas sta novo reci, osim da se slazemo da cemo jarcevima rogove slomiti.
Tako i Uli kaze, hmm, to isto kaze i Kaiser....nisam nesto cuo Chrisovo misljenje po pitanju Manuelaroy_makaay je napisao/la:Neuer je večeras pokazao da ga na ljeto jednostavno moramo dovesti
Kalle istoooooo tako haje Neuera, vec smislja plan kako ce ovaj transfer privesti kraju.
A Ludwig, sta kaze on? Valjda ce popustiti pod ovim strasnim pritiskom.
Sipljive prirode ovaj nas celo - tulipanacOmerbavarac je napisao/la: Olandez je opasno fasov'o neku gripicu, pa valja mirovati.
Dvoumili se dok nisu stigli nalazi krvi...i namah curik, ti ostajes doma. Sta su pronasli?
Nebitno (?) Kolle (tu) moramo zadati poraz. Nije bitno kako.
Vom Jäger zum Gejagten
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Skrti su u pm 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa mi(Bayern)geronimo je napisao/la:Ko bolan?NYKnicks Fan je napisao/la:Skrti su u pm
Hmmm ! Titulu ne halalim bar ja dok ona ne bude i teoretski nemoguca za nas , a dalje mi samo treba da se koncentrisemo na svoju igru da ona napreduje stalno kao i prosle sezone , i da akobogda prodzemo u 1/4 Finale LP i da uzmemo to 2 Mjesto BL koje vodi u LP slijedece sezone sve ostalo bi bilo Blam !
Nadam se i ja da ce akobogda Robben i Riba proraditi ono bas bas , pa da zaigraju skupa i da odbrana bude normalna i da funkcionise bar na srednjem nivou , golamana imamo i da Gomes uspije zabiti svaku tekmu 1-2 gola a ne svaku trecu 4 !
I poslije sezone da na prijelazno roku popunimo rupe u ekipi i dovedemo prvoklasnog napadaca , stopera i beka !
Al rano je jos o tome pa eto sretno nam danas

Nadam se i ja da ce akobogda Robben i Riba proraditi ono bas bas , pa da zaigraju skupa i da odbrana bude normalna i da funkcionise bar na srednjem nivou , golamana imamo i da Gomes uspije zabiti svaku tekmu 1-2 gola a ne svaku trecu 4 !
I poslije sezone da na prijelazno roku popunimo rupe u ekipi i dovedemo prvoklasnog napadaca , stopera i beka !
Al rano je jos o tome pa eto sretno nam danas
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.