Daj Boze taj Igman

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Daj Boze taj Igman
Prepisana fora Borussije Dortmund za izbor dresova naredne sezone, ali neka, nek se prate moderni tokovi. Mada trebali su ostaviti prostor i za kreaciju navijača i nagraditi najbolji rad islspezial je napisao/la: ↑22 mar 2022, 14:05Kad su vec dali da mi biramo dizajn, trebali su otvoriti da svako salje svoj prijedlog. Vjerujem da bi Javier s foruma naprimjer triput bolje od ovoga, a ima sigurno jos raje koja nije na forumu. Mozda cak ponuditi i neku simbolicnu nagradu. Dobra ideja, ali moze se unaprijediti.
Pa da, tako i treba, nema potrebe izmisljati ista kad su sve ljudi pametni smisliliZeko87 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 17:21Prepisana fora Borussije Dortmund za izbor dresova naredne sezone, ali neka, nek se prate moderni tokovi. Mada trebali su ostaviti prostor i za kreaciju navijača i nagraditi najbolji rad islspezial je napisao/la: ↑22 mar 2022, 14:05Kad su vec dali da mi biramo dizajn, trebali su otvoriti da svako salje svoj prijedlog. Vjerujem da bi Javier s foruma naprimjer triput bolje od ovoga, a ima sigurno jos raje koja nije na forumu. Mozda cak ponuditi i neku simbolicnu nagradu. Dobra ideja, ali moze se unaprijediti.![]()
Pa da, tako i treba, nema potrebe izmisljati ista kad su sve ljudi pametni smisliliZeko87 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 17:21Prepisana fora Borussije Dortmund za izbor dresova naredne sezone, ali neka, nek se prate moderni tokovi. Mada trebali su ostaviti prostor i za kreaciju navijača i nagraditi najbolji rad islspezial je napisao/la: ↑22 mar 2022, 14:05Kad su vec dali da mi biramo dizajn, trebali su otvoriti da svako salje svoj prijedlog. Vjerujem da bi Javier s foruma naprimjer triput bolje od ovoga, a ima sigurno jos raje koja nije na forumu. Mozda cak ponuditi i neku simbolicnu nagradu. Dobra ideja, ali moze se unaprijediti.![]()
Lako mu je onoj Mazi zabijatiGalileoGalilei je napisao/la: ↑21 mar 2022, 22:25Pusti dijete, zabio penalti, drago mu.fera je napisao/la: ↑21 mar 2022, 19:41Nek si i ti uzivaoElCartel11 je napisao/la: ↑21 mar 2022, 17:55Ovaj Kids korner mi je vrh sto su dali. Pogotovo ono na poluvremenu kad su pucali penale i kad vidiš njihovu radost.![]()
![]()
Znas na sta me ovo podsjetilo? Na ovo nekakospezial je napisao/la: ↑22 mar 2022, 14:05Kad su vec dali da mi biramo dizajn, trebali su otvoriti da svako salje svoj prijedlog. Vjerujem da bi Javier s foruma naprimjer triput bolje od ovoga, a ima sigurno jos raje koja nije na forumu. Mozda cak ponuditi i neku simbolicnu nagradu. Dobra ideja, ali moze se unaprijediti.