AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Grande Paolo, a pojedini su ga tjerali ovjde 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
Da jbt, kad se sjetim nekih komentara, pihhh!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Milan had a meeting with Empoli for Kristjan Asllani and are moving in anticipation as Inter, Juventus and Man City are also pursuing the player. Milan would be willing to sign him for around €10M and are also willing to leave him at Empoli on loan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Fikayo Tomori has not been dispossessed of possession in Serie A this season. He has racked up 2,011 minutes of playing time...
- OldFashioned
- Kontakt:
Sve se više spominje Dybala.
Može li Maldini do još jednog podviga
Može li Maldini do još jednog podviga
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Koji ce nam kur.ac taj maneken 
Pitanje da li bi pozer pristao da bude zamjena Diazu i Krunicu
Salu na stranu, Dybala je samo teret za ekipu i ne mislim samo u kontekstu Milana. Bas me interesuje ko ce se zayebati. Citao sam kako su mu u Juventusu diplomatski rekli dovidjenja Sefika.
Nadam se da cu to spekulacije, i da ce ipak neka kvalitetnija opcija na 10ku.
Nadam se da cu to spekulacije, i da ce ipak neka kvalitetnija opcija na 10ku.
Ne Dybala, plus plata bi bila visoka preko 7 mil.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Taj dres je nešto najružnije što sam vidio
Što se tiče Dybale, doktor igre ali injury prone igrač koji pri tome sigurno ne bi bio jeftin.
Ako već neće ostati u Juventusu predviđam mu neki odlazak u PSG sa jaranima Messijem i Di Marijom, a i onako će naftašima trebati novih zvijezda kada ode Mbappe (a možda i Neymar) na ljeto
Što se tiče Dybale, doktor igre ali injury prone igrač koji pri tome sigurno ne bi bio jeftin.
Ako već neće ostati u Juventusu predviđam mu neki odlazak u PSG sa jaranima Messijem i Di Marijom, a i onako će naftašima trebati novih zvijezda kada ode Mbappe (a možda i Neymar) na ljeto
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Free, oko 7 mil. ugovor.
Vidio sam taj dres danas i pitam se ko tu koga šprda.
Sreća pa je to četvrta garnitura.
Vidio sam taj dres danas i pitam se ko tu koga šprda.
Sreća pa je to četvrta garnitura.
Jedino da dodje da Samu ima sta guz.t 
Zamisli koliko je fudbalu potrebno kvalitenih ofanzivnih igraca kada jedan Dybala kotira kao zvjezda (doduse pretpostavljam da je vise taj status zbog djece i marketinga).
Ako njemu dadnu trazenu platu, pada im u vodu cijela prica oko ugovora i budzeta.
Jel to Kesa dogovorio sve sa Barsom? prognoziram za godinu da je nazad u italiji.
Ako njemu dadnu trazenu platu, pada im u vodu cijela prica oko ugovora i budzeta.
Jel to Kesa dogovorio sve sa Barsom? prognoziram za godinu da je nazad u italiji.
edoox je napisao/la: ↑22 mar 2022, 22:33Zamisli koliko je fudbalu potrebno kvalitenih ofanzivnih igraca kada jedan Dybala kotira kao zvjezda (doduse pretpostavljam da je vise taj status zbog djece i marketinga).
Dybala je magija burazeru. Nije on los igrac samo ima previse problema sa povredama , ali sami vrh kad je kvalitet u pitanju.
- Beduin
- Kontakt:
Misljenja sam da ako su planirali Kessiu dati neku platu od cca 5,5-6mil, onda vrlo moguce da su i spremni dovesti nekog provjerenijeg i zvucnijeg igraca sa vecom platom u ekipi. Ne samo da ce takav igrac podici kvalitet igre u ekipi, sto je opet sve hipoteticki i ne mora znaciti da se nece snaci, nego ce i marketinski pogurati klub, biti magnet za nadolazece talente i njegovo ime bi pomoglo Upravi pri dovodjenju nekih novih klinaca i/li zrelijih igraca. Kao sto je slucaj sa Ibrom.
E sad, u ovoj mojoj gore prici i pretpostavci ja ne vidim Dybalu kao neku zvijezdu i igracinu, mada on kotira visoko po tom pitanju u svijetu fudbala i marketinga, jer on nije pokazao i napravio ni 30% onoga sta je obecavao i sto se od njega ocekivalo. Da li bi u Milanu napravio nesto vise zaista ne mozes predvidjeti jer su povrede sastavni dio njegove svakodnevnice, a nije ni klasicna 10ka, nego SS i u tom slucaju bi kao starter daleko odmagao sredini Milana gdje igramo sa 2 vezna a on ne bi radio posao koji radi Diaz, Krunic ili ranije Hakan na toj poziciji 10ke. A kao opcija sa klupe je preskup za nas.
Ja ga ne bih volio gledati u nasem timu. Volio bih npr. Vieiru iz Porta da dovedu dok mu jos nije cijena skocila, a hoce vjerovatno, ili eto Malinovskog koji se stidljivo i spominjao po netu kao solucija. 0degard je skup nama, a da ne spominjem Maddisona ili Ziyecha koji je i dalje moja najveca zelja.
E sad, u ovoj mojoj gore prici i pretpostavci ja ne vidim Dybalu kao neku zvijezdu i igracinu, mada on kotira visoko po tom pitanju u svijetu fudbala i marketinga, jer on nije pokazao i napravio ni 30% onoga sta je obecavao i sto se od njega ocekivalo. Da li bi u Milanu napravio nesto vise zaista ne mozes predvidjeti jer su povrede sastavni dio njegove svakodnevnice, a nije ni klasicna 10ka, nego SS i u tom slucaju bi kao starter daleko odmagao sredini Milana gdje igramo sa 2 vezna a on ne bi radio posao koji radi Diaz, Krunic ili ranije Hakan na toj poziciji 10ke. A kao opcija sa klupe je preskup za nas.
Ja ga ne bih volio gledati u nasem timu. Volio bih npr. Vieiru iz Porta da dovedu dok mu jos nije cijena skocila, a hoce vjerovatno, ili eto Malinovskog koji se stidljivo i spominjao po netu kao solucija. 0degard je skup nama, a da ne spominjem Maddisona ili Ziyecha koji je i dalje moja najveca zelja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma Charles De Keteelare. Hem momak visok 190 cm hem sto je brz hem sto moze igrati kao napadac , krilo ili ofanzivni vezni hem sto ima strasnu tehniku i pas. I uz to jako mlad i trebao bi da eksplodira.
-
celikmilan
- Kontakt:
Odmah mi padnu na um Bonucci i Higuain pa kažem NE za Dybalu.
Ljudi moji, na stranu njegove povrede i plata al on nije tip igrača koji nama treba
Il Club più titolato al mondo!
Dyabala je meni novi Alvaro Recoba, mladji forumasi se vjerovatno ne sjecaju tog igraca, ima potencijal da bude top al ni tamo ni vamo, vise drop nego top....3 utakmice bljesne pa ga mjeseca nema, svaku sezonu govore njegova je a evo 28 punih godina ne docekase tu sezonu...
Nama bi bio mac sa dvije ostrice, siguran up grade za ekipu sa jedne strane, sa druge strane veliki teret prgav za svlacionici, unosi nemir u ekipu plus ogromna plata...pouceni dosadasnjim iskustvom sa Bonnucijem i Higuainom ja ga ne bih volio vidjeti u Milanu....
Forza Milan
Nama bi bio mac sa dvije ostrice, siguran up grade za ekipu sa jedne strane, sa druge strane veliki teret prgav za svlacionici, unosi nemir u ekipu plus ogromna plata...pouceni dosadasnjim iskustvom sa Bonnucijem i Higuainom ja ga ne bih volio vidjeti u Milanu....
Forza Milan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.