LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Ma popravi ce se lakersi kako sezona bude odmicala... Vazno da su svi igraci zdravi, pogotovo msm na bynuma jer je imao dosta ozljeda... Mislim da lakersi su sigurni na drugom mestu, nema ko da ih ugrozi na drugoj poziciji... Mislim da kobe mora da vodi racuna i na ostale igrac, evo sinoc je podelio 11 asistencija... Odbrana ce doci kako se bude playoff priblizavao, ima jos mnogo do kraja ligaskog dela pa pogledajte tek je pola sezone... sto se tice artesta, msm da mora da ima bolju ulogu u napadu,nekako je zanemaren, u houstonu je imao vise prostora sto se tice napada... gasol je igrac iako vidim da ga svi ganjaju, ipak msm da gasola ne bi bilo prosle i predprosle godine ne bi bilo ni titula, lik je igrao sjajno...Mislim da im klupa nije bas najbolja, odskacu Odom i Barnes... malo kvalitetnih igraca na klupi i kada izadju kobe,gasol to je totalno rasulo... pogledajte boston imaju sjajnu petorku ali imaju i jako dugu klupu... ali dobro dok ne dodje playoff i tada cemo videti gde su i sta su... Pa pogledajte i predhodnih sezona pogledajte Dallas imao je pre koju godinu najbolji skor u ligaskom delu pa pukose od golden statea,jos jedan dokaz da je playyoff druga prica
- Kobe Bryant
- Kontakt:
http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=6jnnq7x - prema Mark Stain-u ESPN , mada ovaj cesto baca bombe , we will see 
- majestic24
- Kontakt:
Nema od toga nista. On nam netreba nikako.Kobe Bryant je napisao/la:http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=6jnnq7x - prema Mark Stain-u ESPN , mada ovaj cesto baca bombe , we will see
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Donnie Darko
- Kontakt:
hahahahahah koji trade. ako se to desi ja prestajem pratit nba.
Veceras moraju da pokazu da imaju karakter i da su u mogucnosti dobiti kvalitetnog protivnika, inace kao sto rece @adnan24 neko ce ostati bez posla. Ali opet s druge strane kontam, ukoliko dodjemo da pobjede da ne bude samo "mazanje" ociju i da na kraju ne nahebemo sto nismo povukli neki trade. We will see.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- majestic24
- Kontakt:
ja se nadam da ce ih Spursi satrati veceras. Iskreno,sve zavisi od Kobeja...ako on bude zelio trade,uizgubit cemo sigurno (mislim,ne da on ode,nego da se uradi neka promjena u ekipi)amerosm je napisao/la:Veceras moraju da pokazu da imaju karakter i da su u mogucnosti dobiti kvalitetnog protivnika, inace kao sto rece @adnan24 neko ce ostati bez posla. Ali opet s druge strane kontam, ukoliko dodjemo da pobjede da ne bude samo "mazanje" ociju i da na kraju ne nahebemo sto nismo povukli neki trade. We will see.![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- alfarouqaminu
- Kontakt:
takodje,ma nema sanseDonnie Darko je napisao/la:hahahahahah koji trade. ako se to desi ja prestajem pratit nba.
Ma jbs. trade...kad malo razmislim sta se ima razbijat ovaj tim...mislio sam da bi bilo dobro da Artest ide ali citam da je on demantovao one price da zeli da ide i vidim da je svjestan cinjenice da nije glavna opcija u napadu ni da ce biti...i ostali igraci su svjesni situacije...
Kobe se sastao sa Gasolom prije meca sa Houstonom i rekao mu je da mora biti sebicniji,agresivniji sto je ovaj i prihvatio...to se vidjelo u mecu sa raketama kada je uzeo 20 lopti uz cini mi se 16 skokova i nekoliko blokada...
Da mi mozemo dobiti nekog dobrog igraca pa ok ali tesko da mozemo izvuci neki jaci trade...eventualno ako se moze dovesti Heinrich ali da ne ide niko iz petorke ukljucujuci Odoma...
Kobe se sastao sa Gasolom prije meca sa Houstonom i rekao mu je da mora biti sebicniji,agresivniji sto je ovaj i prihvatio...to se vidjelo u mecu sa raketama kada je uzeo 20 lopti uz cini mi se 16 skokova i nekoliko blokada...
Da mi mozemo dobiti nekog dobrog igraca pa ok ali tesko da mozemo izvuci neki jaci trade...eventualno ako se moze dovesti Heinrich ali da ne ide niko iz petorke ukljucujuci Odoma...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
adnane jeli ovo tacno? Jel imas neku informaciju?
Jel ovo tacno da Artesta lakersi hoce da trejduju???
Pa zaista ne znam sta ce posle,odbrana ce im se tek raspadnuti...
a i shvatam artesta izgleda mu je dokurcilo ovo bryantovo silenje lopte tokom cele tekme
Jel ovo tacno da Artesta lakersi hoce da trejduju???
Pa zaista ne znam sta ce posle,odbrana ce im se tek raspadnuti...
a i shvatam artesta izgleda mu je dokurcilo ovo bryantovo silenje lopte tokom cele tekme
alfarouqaminu je napisao/la:adnane jeli ovo tacno? Jel imas neku informaciju?![]()
Jel ovo tacno da Artesta lakersi hoce da trejduju???![]()
Nije tacno...ne ide nigdje...
Evo malo dobrih informacija za veceras...Bynum vjerovatno u sastavu...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma nista nego ja procitao na jednom sajtu kako hoce da ga trejduju,pa reko da pitamadnan24 je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:adnane jeli ovo tacno? Jel imas neku informaciju?![]()
Jel ovo tacno da Artesta lakersi hoce da trejduju???![]()
Nije tacno...ne ide nigdje...
Evo malo dobrih informacija za veceras...Bynum vjerovatno u sastavu...
Kupchaku kao Boga te molim povuci neki trade, ovo vise ovako dalje ne ide. Svako ko misli drugacije onda je subjektivan. Mi nismo ove sezone dobili ni jednu jacu ekipu iz NBA lige (izuzev Denvera) sve smo s ubjedljivom razlikom gubili, i jedini logicki zakljucak je da nesta ne stima u ovoj ekipi, jer sinoc su trebali pokazati karakter i odgovoriti na kritike i pobjediti bez problema, no oni su opet po starom.
Ron Artest - 13 poena, 5 skokova
Pau Gasol - 19 poena, 7 skokova
Andrew Bynum - 10 poena, 10 skokova
Kobe Bryant - 16 poena, 9 skokova i 10 asistencija - @ adnan24 sada ce doci neki pokemon s nekom teorijom zavjere
Lamar Odom - 16 poena, 6 skokova
Dakle sinoc je 5 (pet) igraca Lakersa bilo na dvocifrenom broju poena, i opet izgubiti utakmicu je za Haaga.
U Subotu slijedi gostovanje kod NOH-a i trebamo paziti da nas ne izbace iz top 3 Zapada, a trenutno smo 5 ekipa cijele lige.
Ron Artest - 13 poena, 5 skokova
Pau Gasol - 19 poena, 7 skokova
Andrew Bynum - 10 poena, 10 skokova
Kobe Bryant - 16 poena, 9 skokova i 10 asistencija - @ adnan24 sada ce doci neki pokemon s nekom teorijom zavjere
Lamar Odom - 16 poena, 6 skokova
Dakle sinoc je 5 (pet) igraca Lakersa bilo na dvocifrenom broju poena, i opet izgubiti utakmicu je za Haaga.
U Subotu slijedi gostovanje kod NOH-a i trebamo paziti da nas ne izbace iz top 3 Zapada, a trenutno smo 5 ekipa cijele lige.
Dobili smo Oklahomu
Nismo sinoc odigrali toliko lose...u svakom slucaju bolje nego protiv Miami-ja i Bostona...Artest odradio odlican posao na ginobili-ju a bio je i dobar ofanzivno...Bynum uz ovih 10,10 imao i rekord karijere 6 asistencija...
Ja ne kazem da ne bi volio da dovedemo nekog dobrog igraca ali mislim da je to trenutno mnogo tesko...samo mozemo biti gori...ako se moze dovesti heinrich za nekog rezervnog igraca onda bi to bilo odlicno...
Jer realno ako dajemo Bynuma onda moramo dovesti drugog centra za njega a to je nemoguce trenutno(ako hocemo da budemo bolji)...evo nek dodje Melo omjesto njega onda ispada Artest,Barnes a nemamo centra...glupo rjesenje...znaci uopste nemamo mnogo opcija...
I da se vratim na mec...Kobe je sinoc najveci razlog poraza...njegova ubjedljivo najgora suterska noc u zadnjih mjesec dana...da je bio priblizno dobar kao u ovom periodu vjerovatno bi i dobili...na kraju i Odom dozvolio onaj game winner McDyesa-...
Na kraju ipak mislim da je ovo bio korak naprijed...ne moze se preko noci proigrati perfektno a cinjenica je da smo ovako igrali protiv Kingsa,Bucksa i slicnih sad bi imali 4-5 pobjeda vise...
Nismo sinoc odigrali toliko lose...u svakom slucaju bolje nego protiv Miami-ja i Bostona...Artest odradio odlican posao na ginobili-ju a bio je i dobar ofanzivno...Bynum uz ovih 10,10 imao i rekord karijere 6 asistencija...
Ja ne kazem da ne bi volio da dovedemo nekog dobrog igraca ali mislim da je to trenutno mnogo tesko...samo mozemo biti gori...ako se moze dovesti heinrich za nekog rezervnog igraca onda bi to bilo odlicno...
Jer realno ako dajemo Bynuma onda moramo dovesti drugog centra za njega a to je nemoguce trenutno(ako hocemo da budemo bolji)...evo nek dodje Melo omjesto njega onda ispada Artest,Barnes a nemamo centra...glupo rjesenje...znaci uopste nemamo mnogo opcija...
I da se vratim na mec...Kobe je sinoc najveci razlog poraza...njegova ubjedljivo najgora suterska noc u zadnjih mjesec dana...da je bio priblizno dobar kao u ovom periodu vjerovatno bi i dobili...na kraju i Odom dozvolio onaj game winner McDyesa-...
Na kraju ipak mislim da je ovo bio korak naprijed...ne moze se preko noci proigrati perfektno a cinjenica je da smo ovako igrali protiv Kingsa,Bucksa i slicnih sad bi imali 4-5 pobjeda vise...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Dozvolili San Antonio 4 suta za pobjedu pa to je greska kompeltne odbrane.
Ocajnicki nam treba dobar suter tipa: Hinricha, Readicka i sl.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:Dozvolili San Antonio 4 suta za pobjedu pa to je greska kompeltne odbrane.
glup poraz...
- majestic24
- Kontakt:
zapravo adnane ja mislim da je kobe trebao onu zadnju loptu pokupiti a ne odom. Al sad je nebitno.
Takodjer,ne bih rekao bas da bi kirk bio rezervni igrac.
Evo ovako,da se sad osvrnem na fishera. Bio je jedan od glavnih igraca lakersa kad sam poceo pratiti NBA i Lakerse. Tu je proveo nekoliko sezona,gubio se u Bobcatsima samo zbog para,pa onda jedna epizoda u Utahu i na kraju "Lesi se vraca kuci".
Sta reci za njega -Hvala mu za sve. Zaduzio nas je svojim igrama,nekim kljucnim kosevima itd. No medjutim,cinjenica je to da Fisher vise nije onaj igrac sa pocetka mileniuma. Da ga se rijesimo - NE,da ga se rijesimo iz petorke -DA.
Naravno,volim Lakerse,ostajem budan nocima da bi ih gledao i kad gledam njihov mec i kad su u petorci fisher i artest mi u napadu igramo samo s 2,5 igraca. Mozda se mnogi pitaju kako 2,5..lako. Jednostavno ova dva igraca nam usporavaju igru,neprave nista znacajno i samo smetaju . Kad se to sabere,ova tri ostala igraca u petorci gube vrijednost i onda dobivamo oba 2,5 igraca.
Jednostavno,Fisher treba Lakersima al samo s klupe,nis drugo. Kirk bi dobro dosao Lakersima. Kako se ono kaze "ko kec na desetku". Hocemo li ga dovesti,ostaje da vidimo.
Takodjer,neki dan je neko postavio neki link gdje bo O.J Mayo dosao u Lakerse. Realno glup trade (al cinjenica je da ce on otici iz Memphisa u svakom slucaju ) i da ce oni bilo sta prihvaiti za njega. On da nam dodje to bi bio dream team,a to bi znacilo da kobe ide na pozz 1,sto bi bio maestralan potez.
Evo ovako,da se sad osvrnem na fishera. Bio je jedan od glavnih igraca lakersa kad sam poceo pratiti NBA i Lakerse. Tu je proveo nekoliko sezona,gubio se u Bobcatsima samo zbog para,pa onda jedna epizoda u Utahu i na kraju "Lesi se vraca kuci".
Sta reci za njega -Hvala mu za sve. Zaduzio nas je svojim igrama,nekim kljucnim kosevima itd. No medjutim,cinjenica je to da Fisher vise nije onaj igrac sa pocetka mileniuma. Da ga se rijesimo - NE,da ga se rijesimo iz petorke -DA.
Naravno,volim Lakerse,ostajem budan nocima da bi ih gledao i kad gledam njihov mec i kad su u petorci fisher i artest mi u napadu igramo samo s 2,5 igraca. Mozda se mnogi pitaju kako 2,5..lako. Jednostavno ova dva igraca nam usporavaju igru,neprave nista znacajno i samo smetaju . Kad se to sabere,ova tri ostala igraca u petorci gube vrijednost i onda dobivamo oba 2,5 igraca.
Jednostavno,Fisher treba Lakersima al samo s klupe,nis drugo. Kirk bi dobro dosao Lakersima. Kako se ono kaze "ko kec na desetku". Hocemo li ga dovesti,ostaje da vidimo.
Takodjer,neki dan je neko postavio neki link gdje bo O.J Mayo dosao u Lakerse. Realno glup trade (al cinjenica je da ce on otici iz Memphisa u svakom slucaju ) i da ce oni bilo sta prihvaiti za njega. On da nam dodje to bi bio dream team,a to bi znacilo da kobe ide na pozz 1,sto bi bio maestralan potez.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
izvini,msm da si pogresio...Fisher nikada nije igrao u bobcatsima...On je kroz svoju karijeru nastupao za: Lakrese,Utah, i golden state ...barem ja tako mislimmajestic24 je napisao/la:zapravo adnane ja mislim da je kobe trebao onu zadnju loptu pokupiti a ne odom. Al sad je nebitno.
- majestic24
- Kontakt:
na golden state sam mislio. Zeznuo se. Znam da ga je Davis izbacio iz petorke tada
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma vidm ja ti kazes bobcatse... al dobro i majstori gressemajestic24 je napisao/la:na golden state sam mislio. Zeznuo se. Znam da ga je Davis izbacio iz petorke tada
Ljudi gdje ste ? Boze dragi jesmo jadni ove sezone, dvije minute prije kraja druge cetvrtine imamo +14 i uspjemo NOH vratiti u zivot tako da na poluvrijeme odemo s samo +6. Uzimajuci u obzir da mi imamo izgubljenu samo jednu loptu, a NOH 7, vodimo s malom razlikom. Najbolji u nasim redovima Pau Gasol s 19 poena i 3 skoka, i Bryant s 18 poena i 4 skoka. I to su jedina dva igraca koja su poentirala dvocifreno. Odom veceras dosta slab s samo 6 poena, isto kao i Bynum i ukoliko zelimo pobjedu mora se jos neko od njih dvojce prikljuciti Kobe-u i Gasolu. S druge strane treba napomenuti da je Paul postigao samo 6 poena, i mislim da ce do kraja biti neizvjesno i tesko i da cemo izgubiti zahvaljujuci duhu Mensura Bajramovica i nasoj poznatoj trecoj cetvrtini. Ja nemam vise snage da gledam pa se cujemo sutra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.