Onda kad oceras trenera,oceras i te kolovođe sto rade protiv trenera,jer ce sutra opet tako.MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑22 mar 2022, 23:23Cuj neocekivano, bas suprotno, svlacionica mu okrenula leda, nije niko htio potrcati u Sarajevu(zato i visok poraz od 6:0) a za mene je los ucinak ima s obzirom kakav kadar ima. Vec se nagađa da bi slkedeci trener moga biti Blaž Slišković
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
I meni on pade na pamet. Mislim da bi to bio dobar potez i za klub i za Baku. Fin je to roster, pun mladih igraca, samo treba jak autoritet, sto sigurno Baka je.MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑22 mar 2022, 23:23Cuj neocekivano, bas suprotno, svlacionica mu okrenula leda, nije niko htio potrcati u Sarajevu(zato i visok poraz od 6:0) a za mene je los ucinak ima s obzirom kakav kadar ima. Vec se nagađa da bi slkedeci trener moga biti Blaž Slišković
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Sram te bilo, Isicu! 

-
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
De..kad mu se igra pojacanje za bilo koju ekipu u BiH. E sad druga je stvar u kakvom je stanju, jel ostalo u njemu ista. O tom bi se vec dalo diskutirat.opalaopala je napisao/la: ↑22 mar 2022, 20:59A jes ti transfer u pm , kolko treba platit da ode u vas . Nek povede i Isica , doplatit ćemo mi samo da oduAntipolitika3 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 20:41Transfer bomba u najavi.
Brandao vidjen sa Dankom Sulentom.
Brandao jedan od najbolji stranaca sto su igrali u PL.
Samo kad ga sad gledas na terenu a i van imas osjecaj da mu je sve dosadilo i prezasicen.
Jednostavno covjeku se ovdje vise ne zivi a kamoli da igra.
Potrebna mu je neka promjena al neznam da je to klub, prije bi rekao kontinenta.
Samo kad ga sad gledas na terenu a i van imas osjecaj da mu je sve dosadilo i prezasicen.
Jednostavno covjeku se ovdje vise ne zivi a kamoli da igra.
Potrebna mu je neka promjena al neznam da je to klub, prije bi rekao kontinenta.
Mene čudi da je navijačima zrinjskog svejedno da li će im u klub doći neko iz Veleža.
Obrnuta situacija je skoro nezamisliva, takav je stav rekao bih 99% navijača Veleža.
On odavno igra preko neke stvari...brzo je poprimio naš mentalitet.
Obrnuta situacija je skoro nezamisliva, takav je stav rekao bih 99% navijača Veleža.
On odavno igra preko neke stvari...brzo je poprimio naš mentalitet.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Naravno da nije svejedno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Znao je bljesnut i imao je predobru sezonu kad je igrao sa Fajicem , poslije toga je pao pravo . A razlog toga je sto često ima problema sa ledjima , tako je i u Europi igrao po 20 min jer ima ceste probleme s ledjima . A da je znao bljesnut definitivno i odigrao nekoliko strašnih sezona , vjerovatno bi se moglo izvuci još iz njega ako bi rješio probleme sa ledjima koje vuče zadnju godinu i vise .tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 mar 2022, 10:34De..kad mu se igra pojacanje za bilo koju ekipu u BiH. E sad druga je stvar u kakvom je stanju, jel ostalo u njemu ista. O tom bi se vec dalo diskutirat.opalaopala je napisao/la: ↑22 mar 2022, 20:59A jes ti transfer u pm , kolko treba platit da ode u vas . Nek povede i Isica , doplatit ćemo mi samo da oduAntipolitika3 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 20:41Transfer bomba u najavi.
Brandao vidjen sa Dankom Sulentom.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
A kakav igrački kadar ima? Po čemu to ima kvalitetan?MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑22 mar 2022, 23:23Cuj neocekivano, bas suprotno, svlacionica mu okrenula leda, nije niko htio potrcati u Sarajevu(zato i visok poraz od 6:0) a za mene je los ucinak ima s obzirom kakav kadar ima. Vec se nagađa da bi slkedeci trener moga biti Blaž Slišković
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Hamzic,Sakic,Klaric...
Je li igrao Hamzić za Zrinjski?
Ovog Sakića i ne znam ko je.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ako je džabalesku mislim da vrijedi probatopalaopala je napisao/la: ↑23 mar 2022, 13:50Znao je bljesnut i imao je predobru sezonu kad je igrao sa Fajicem , poslije toga je pao pravo . A razlog toga je sto često ima problema sa ledjima , tako je i u Europi igrao po 20 min jer ima ceste probleme s ledjima . A da je znao bljesnut definitivno i odigrao nekoliko strašnih sezona , vjerovatno bi se moglo izvuci još iz njega ako bi rješio probleme sa ledjima koje vuče zadnju godinu i vise .tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 mar 2022, 10:34De..kad mu se igra pojacanje za bilo koju ekipu u BiH. E sad druga je stvar u kakvom je stanju, jel ostalo u njemu ista. O tom bi se vec dalo diskutirat.opalaopala je napisao/la: ↑22 mar 2022, 20:59
A jes ti transfer u pm , kolko treba platit da ode u vas . Nek povede i Isica , doplatit ćemo mi samo da odu
-
- Kontakt:
Bio je tu kod prve titule sa ekipom ako me sjecanje sluzi al nije imo zapazenu minutazu nesto sitno minuta skroz.
Sto se mene tice i tih prelazaka nebi dovodio nikog ako ne moram,a ako vec mora neko boli me cuna za ove strance oni mi nista ne predstavljaju , al vec bi bio problem da pređe neko nase djete sa nasih ulica.
Al sad nesto se zaklinjat i furat da nebi nesto gonjo nema smisla kad se vec desavalo.
Sto se mene tice i tih prelazaka nebi dovodio nikog ako ne moram,a ako vec mora neko boli me cuna za ove strance oni mi nista ne predstavljaju , al vec bi bio problem da pređe neko nase djete sa nasih ulica.
Al sad nesto se zaklinjat i furat da nebi nesto gonjo nema smisla kad se vec desavalo.
- svrakino1921
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nek je sa srecom. Da bude novi Dialiba
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala
I Vi da uđete u grupe makar KL
Zna li neko gdje se drogira Tarik Isic?
- Meraak1921
- Kontakt:
Tuzla ima 130.000 stanovnika +-
Tuzlanski kanton taj gore oko 450.000 +- ?
Al' zato Sloboda ima na 26 fukarica na tribini , marš ba u drugu ligu
Marš ti u vražiju mater.Meraak1921 je napisao/la: ↑23 mar 2022, 15:26Tuzla ima 130.000 stanovnika +-
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴