U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Ono malo cesko go.vno na aparatima
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- marlostanf1eld
- Kontakt:
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ivica Barbarić mi je inače strašno porastao u očima nakon onog intervjua za Oslobođenje, a vidi se definitivno da radi dobar posao i da je rijetki gospodin. Ne vjerujem da možemo na prvenstvo, ali njemu svaka čast za sve što je napravio. Otprilike da je izvukao maksimum iz ove generacije, a o rijetkim selektorima se to može reći.
Cestitke juniorima
jace je ova u19 selekcija od Starcevicevih pulena
Kanuric strijelac protiv Španije
- ASD
- Kontakt:
Kakav je glupan Alijagić nevjerovatno. Mislim. Svojim odlaskom nas je ojačao za bar 30 posto jer je imao status Mesija u Barceloni. Ono, imaš totalnu slobodu, izvodiš sve prekide igraš šta hoćeš, a od tebe ima puno boljih igrača u repci.
Ali mali se na takav status popišao, da ode tamo sjediti na klupi.
pogrešna tema
Ali mali se na takav status popišao, da ode tamo sjediti na klupi.
nobody cares.
pogrešna tema
- ASD
- Kontakt:
Nego, jel se ko sjeća ka je Filgud pisao kako nas je Aliagić napustio jer se prema njemu čini epska nepravda. Prisiljavamo ga kao svjetskog mega giga talenta da igra sa svojim vršnjacima u repki. 
Jesmo li u skorije vrijeme imali talentovaniju U19 generaciju?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Dobra generacija, a ono sto je jos dobro da se samo iz Austrije moze dodatno ojacati sa Jasicem, Omicem, Kanuricem i Huskovicem.
A ovog Smajica je trener Kelna bas pofino nahvalio nakon sto je igrao za prvu ekipu. A presjedio ovu utakmicu na klupi. Bas imamo dobri opcija na stoperu.
Siguran sam da je Muharemovic ostao u Wolfsbergu sada bi bio na spisku A repke zajedno sa Amarom.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Muharemović mi baš djeluje kao pravi talenat.
Mislim. Nisam soguran kakvi su mu fizički kapaciteti i još je rano o tome pričati. To ćemo tek vidjeti za godinu dvije kada bude u u21 repci i imao seniore kao protivnike. Ali sam pass sposobnostima oduševljen.
ko je ovaj sto ljubi grb, kahvic ili cuic 
ma mahsuz sam otisao da vidim ko je broj 13, vidio sam da je muharem..
zezam se, necu da se lozim na ove momke kad znam da ce 2 od 3 najbolja igraca u seniorima igrati za komsije, ili ti susjede:-)
Dobar je naš golman Muhamed Šahinovic iz Sarajeva. Po meni dokaze velku sigurnost. Valdja sto je prija prešao u Seniore.
Protiv francuza ce biti stream na njihovom youtube kanalu... malo supacki sto samo svoje tekme prenose a nas savez sve prenosi sa u17 kvalifikacija...
Ako pobjedimo Svede jel idemo dalje?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
michplatini
- Kontakt:
Nije utakmica U-17 protiv Španije mjerilo kvaliteta ovih momaka jer ono šta sam juče gledao je dekadencija mladjih selekcija koja se nastavlja preko nesretnog Šabića.Na jednu stranu sva tehničko-taktička superiornost španskih igrača ali izaći sa ciljem primiti što manje golova i sputati bilo kakvu kreaciju i talenat u ekipi koju vodiš u ovom uzrastu je zločin prema ovoj djeci.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Drum, Hajdeee, invincible1921, Micron, prisonbreak, Proximic, RajvoSA03, sfedjomdotitule, TefalTava, travuljasSs, tuzlanskinacin, Venom, zikerrz21 i 145 gostiju.