Ma gubi ona nesretno sve zivo otkako je u Survivoru, Roku ocito ne ide ovo gađanje al ubi lik u svemu drugom.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hrvatski voditelj "Nika je u velikoj prednosti". Masa iza nje pola metra.
Kakav cmar.
Kakav cmar.
Koje sirovine u plavom timu. Zato i puše konstantno na igrama gađanja.
Ova naša jadnica došla da se osramoti.
Ova naša jadnica došla da se osramoti.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma generalno u ovom gadjanju ima srece itekako, ali ne znaci da je nesto posebno dobra u drugim igrama (iako nisam gledao). Premrsava, nejaka, sta ocekivat drugo. Nije da su zene (osim mozda Milice) nesto posebno dobre/spretne.
Roko je sinoc bio strasan, ali gdje god ima nekakvog gadjanja bojim se da ce uglavnom gubiti.
Ma izglasat ce je garant osim ako nekim cudom uzme imunitet
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Ali koja je glupost da ne mogu glasati za Banficku. Zbog nje ce izgubiti svaku igru ako bude uopste mogla vise ucestvovati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Babficka je ovo cak i namjerno mozda uradila. Vraca se za 3 sedmice ko Tom Brady xD
Bukvalno. U opasnoj konkurenciji sa Sumejjom je puno losija.Bundesliga je napisao/la: ↑24 mar 2022, 00:25Ali koja je glupost da ne mogu glasati za Banficku. Zbog nje ce izgubiti svaku igru ako bude uopste mogla vise ucestvovati.
sad gledam i ne vjerujem... znaci em sto je dosla na ime, nesposobna da hoda pravilno, em sto se ozlijedi, i mora neko da leti ko je od nje 10x sposobniji jer je ona u bolniciBundesliga je napisao/la: ↑24 mar 2022, 00:25Ali koja je glupost da ne mogu glasati za Banficku. Zbog nje ce izgubiti svaku igru ako bude uopste mogla vise ucestvovati.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ma Sumejja je za nju Goran. Zenska se zamalo utopila u plicaku.Federer17 je napisao/la: ↑24 mar 2022, 00:27Bukvalno. U opasnoj konkurenciji sa Sumejjom je puno losija.Bundesliga je napisao/la: ↑24 mar 2022, 00:25Ali koja je glupost da ne mogu glasati za Banficku. Zbog nje ce izgubiti svaku igru ako bude uopste mogla vise ucestvovati.
I am not yet born; O hear me.
ma ona je nalagala kad je bila na razgovoru za survivor. Mogu misliti kakve je bajke ispricalaBundesliga je napisao/la: ↑24 mar 2022, 00:29Ma Sumejja je za nju Goran. Zenska se zamalo utopila u plicaku.Federer17 je napisao/la: ↑24 mar 2022, 00:27Bukvalno. U opasnoj konkurenciji sa Sumejjom je puno losija.Bundesliga je napisao/la: ↑24 mar 2022, 00:25Ali koja je glupost da ne mogu glasati za Banficku. Zbog nje ce izgubiti svaku igru ako bude uopste mogla vise ucestvovati.

brat je vadi iz vode ona i dalje lezi dole

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi bogalji ce da nominuju Roka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nista gotovo. I Goran havarisan.
Raspad u plavih, još kad im se Ivana vrati da ih pojača 
Muški su tu negdje al crvene žene 5 puta jače, Milica Maša i ona mala Nađa ubijaju, ovamo samo Nika ok

Muški su tu negdje al crvene žene 5 puta jače, Milica Maša i ona mala Nađa ubijaju, ovamo samo Nika ok
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nisam gledao osim sinoc, tako da ne znamBundesliga je napisao/la: ↑24 mar 2022, 00:29Ma Sumejja je za nju Goran. Zenska se zamalo utopila u plicaku.

Nego, koji je sad fazon za Roka, o kakvom duelu se radi? Moze ostati i dalje tamo?
Evo i Goran se haman povrijedi, velika steta. Onaj Kristian je dobar u ovim igrama, ali djeluje malo prepotentan i sebican.
Veoma dobar šou. Ko god ovo ne gleda trebalo bi da se preispita u životu.
Navijam za sve koji ne govore ekavicom.
Navijam za sve koji ne govore ekavicom.
41:34
Sutra opet igra za imunitet, pa ko izgubi bira drugog duelistu koji će s Rokom se borit za ostanakFederer17 je napisao/la: ↑24 mar 2022, 00:52Nisam gledao osim sinoc, tako da ne znamBundesliga je napisao/la: ↑24 mar 2022, 00:29Ma Sumejja je za nju Goran. Zenska se zamalo utopila u plicaku.![]()
Nego, koji je sad fazon za Roka, o kakvom duelu se radi? Moze ostati i dalje tamo?
Evo i Goran se haman povrijedi, velika steta. Onaj Kristian je dobar u ovim igrama, ali djeluje malo prepotentan i sebican.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da, može svako bit duelista. I dva plava i plavi protiv crvenog. Mijenjaju se igre, stalno je drugačija
Ovo gađanje je već dopizdilo, svaka igra do sad pogodi na kraju ove čunjeve, ko da Milici štimaju
Ma tu su oni negdje, muški plavci bolji, žene crvene bolje.
Roko mi je jedan od dražih, Tomislav bezlični je trebao biti izglasan (ili Viktor).
Navijam za plave valjda sto su u ovih početnih 7ep većinom gubitnici (a i vjv sto se nama hrv verzija prikazuje pa nekako smo blizi plavom timu).
Možda je dogovor poslati Roka jer realno bi se trebao bez pola muke vratit šta god da je.
Po ljepoti bih izdvojio Nađu i Tenu
Roko mi je jedan od dražih, Tomislav bezlični je trebao biti izglasan (ili Viktor).
Navijam za plave valjda sto su u ovih početnih 7ep većinom gubitnici (a i vjv sto se nama hrv verzija prikazuje pa nekako smo blizi plavom timu).
Možda je dogovor poslati Roka jer realno bi se trebao bez pola muke vratit šta god da je.
Po ljepoti bih izdvojio Nađu i Tenu

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!