Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Koju sobnu antenu uzeti za vox smart tv?
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Udemy ima jako kvalitetne tutoriale. Većinom se mogu naći za 15 - 30 KM i ako zapneš možeš uvijek postaviti pitanje na koje će ti neko brzo odgovoriti, često i sam instruktor. Samo nemoj ići iz tutoriala u tutorial, probaj nešto sam napraviti što prije.
⚜️
-
- Kontakt:
joj stiglo proljeće, već preko +20
https://www.klix.ba/vijesti/bih/drzavna ... /220324070
Zaboli Pejku nešto i za BHR1 i za BHRT kad se ugasi ode ona na RTRS kao nagradu za dobar posao gašenja BHRTa
Zaboli Pejku nešto i za BHR1 i za BHRT kad se ugasi ode ona na RTRS kao nagradu za dobar posao gašenja BHRTa

Usvojen zakon o zabrani pušenje, nadam se da je ovo konačni kraj nargila 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nargile mi nisu problem jer ne zalazim tamo, ali kad odem nešto pojesti i pored mene tip zapali hoće mi nešto bit. I da generalno koje je vaše mišljenje da li žene ili muškarci više koriste duhanske proizvode da ne kažem puše? 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja sam o ovome doslovno prije neki dan pisao i admin sve uklonuo. Halucinator Drape kaze da dizemo paniku. Nevjerovatan skandal da ubistvo nacelnika policije pokusavaju prisiti na nekog iz federacije.TheChief je napisao/la: ↑24 mar 2022, 11:41bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑24 mar 2022, 11:34Ljudi stavili filter na sliku Kabasa i kao photoscatch u policijskoj stanici![]()
Konture lica iste, brada, brkovi, koji debili![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I kosa ista.![]()
Znaci, bukvalno sve.
Pa mogli su barem nesto promijeniti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne izlazim

Samo mi se gade totalno, kao i izgled svih lokala sa nargilama.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa kod nas sad skoro svaki kafic ima nargile, subota vece muzika uzivo u kafani a sto do mene se likovi ne vide od nargile
jedva cekam da ih zabrane kao i cigare, ko hoce pusiti kuci pa pusi, nebitno sta, ili van naravno

Nema šanse da se ugase nargila barovi. Kome smeta jednostavno ne ides u takve objekte i to je to.
- Marsal
- Kontakt:
I ovaj put je usvojio samo Dom naroda ali ne i Predstavnički dom. Već jednom se dogodilo da usvaja Dom naroda reda radi, a da na Predstavničkom "padne".
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Je.bo nargile, kako sad u kafanu a ne zapalit

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dzabe slavite unistili su zakon amandmanima, veze s vezom to nema.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
To i mene brine, ali svi znamo da se zabrane navečer niko neće pridržavati. Za dvije godine će se i zaboraviti na zakon

Volim i ja zapaliti počesto, ali mogu biti dugo da ne zapalim. Nisam zapalio ima mjesec dana sigurno

Usvojeni su i amandmani Anera Žuljevića prema kojim pušenje je dozvoljeno u posebnim, za pušače predviđenim prostorima za smještaj gostiju u skladu sa propisima o ugostiteljskoj djelatnosti, o čemu u takvim prostorima mora biti istaknuta oznaka o dozvoli pusenja. U objektu u kojemu se isključivo poslužuje piće, vlasnik odnosno korisnik objekta može prostor za posluživanje odrediti pušačkim prostorom, o čemu u tom prostoru mora biti istaknuta oznaka o dozvoli pušenja.
Nikakva to nije zabrana,ovo je vec bilo,samo "ogradis" prostor stavi naljepnicu i puši.
Nikakva to nije zabrana,ovo je vec bilo,samo "ogradis" prostor stavi naljepnicu i puši.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ASD
- Kontakt:
Nema od tog ništa.
-
- Kontakt:
Senorita se ofarbala u plavo, malo me vuče na onu Todorović
miky_hz je napisao/la: ↑24 mar 2022, 16:53Usvojeni su i amandmani Anera Žuljevića prema kojim pušenje je dozvoljeno u posebnim, za pušače predviđenim prostorima za smještaj gostiju u skladu sa propisima o ugostiteljskoj djelatnosti, o čemu u takvim prostorima mora biti istaknuta oznaka o dozvoli pusenja. U objektu u kojemu se isključivo poslužuje piće, vlasnik odnosno korisnik objekta može prostor za posluživanje odrediti pušačkim prostorom, o čemu u tom prostoru mora biti istaknuta oznaka o dozvoli pušenja.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 5 gostiju.