U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Zadnja linija je užas i golman naravno.
Yebo te Starcevic i Vico,a ti njih.Sta ga trebam,hvalit jer unistava reprezentaciju?Ti mater svoju vrijedjaj,mene neces
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ljude kao što si ti na svakom koraku treba vrijeđati i ponižavati, ne bi li se ubili u što skorijoj budućnosti. Čuj smeta mu što igraju Srbi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Hvala na odgovoru.ASD je napisao/la: ↑25 mar 2022, 13:56Pa sad ne znam. On igra veznjaka. Da li je među najbržima ne znam. Iznad većine jeste brz, ona situacija je to i pokazala ali je još fascinantnija fizička sprema. Oduzeti loptu na 20 metara od svog gola dodati pa istrčati 80 metara je fascinantno.
Jedno je sigurno. Naši veznjaci su i u našim najboljim danima bili inferiorni s brzinom. Čak i u mlađim uzrastima.
Uvijek nam se to osjetilo u defanzivi.
Medunjanin, Salihović, Pjanić, Misimović. Svi su imali problem s tim.
Poznato je da je nas vezni red vazda krasila tehnika, a da nisu voljeli potrcati.
Zato sam se i obradovao ovom momku.
Ali da se ne radujemo prerano, nasi talenti uvijek nađu nacin da ne uspiju u karijeri.
Ukljuci mozak ako ga imas.Ne smeta meni sto Srbi igraju za nas,vec sto svi ti u prvih 11 imaju neku vezu s Borcem,a znamo dobro sta Vico radi u vezi Borca.Ispade Borac ko La Masija,toliko talenata imaju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nikakav problem ne bi bio da u prvoj ekipi igra 11 Srba, ali da igraju jer su najbolji. Problem je što ovdje faktički igraju samo zato jer im je jedini kvalitet što su Srbi. Ovaj Cetkovic ne da je kiks golman nego ne moze se uopste nazvati golmanom. Protiv FK Sarajeva neki dan ispucao najdalje loptu 20 metara a u noge igračima Sarajeva dodao više puta a i ispala mu iz ruku nebrojeno puta. Dizdarević, iako linijski golman klasični, puno bolji je u igri s nogom i ne čini početničke greške kao Cetkovic
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne prenosi niko?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Od svih nasih talenata (Sloboda) Todorovic, Beganovic, Hodzic, koji su napravilo neke tranafere vani, Eldar Mehmedovic je za njih kad ih uporedis u njegovim godinama igrac i pol, vec sam pisao da bi ako bude srece i pameti on trebao biti sljedeci veci transfer iz Slobode.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑25 mar 2022, 14:48Hvala na odgovoru.ASD je napisao/la: ↑25 mar 2022, 13:56Pa sad ne znam. On igra veznjaka. Da li je među najbržima ne znam. Iznad većine jeste brz, ona situacija je to i pokazala ali je još fascinantnija fizička sprema. Oduzeti loptu na 20 metara od svog gola dodati pa istrčati 80 metara je fascinantno.
Jedno je sigurno. Naši veznjaci su i u našim najboljim danima bili inferiorni s brzinom. Čak i u mlađim uzrastima.
Uvijek nam se to osjetilo u defanzivi.
Medunjanin, Salihović, Pjanić, Misimović. Svi su imali problem s tim.
Poznato je da je nas vezni red vazda krasila tehnika, a da nisu voljeli potrcati.![]()
Zato sam se i obradovao ovom momku.
Ali da se ne radujemo prerano, nasi talenti uvijek nađu nacin da ne uspiju u karijeri.
Momak izgleda fizicki kao fudbaler, njegovi pokreti, trka, pa i elegancija kolko god to trenutno zvucalo napumpavanje izgleda kao kod nekog ko je prosao neku od najboljih fudbalskoh skola
-
propoklopac
- Kontakt:
...prenosi li iko ove U21
Za razliku od tebe, imam mozak. Milan Savić nema veze s Borcem, Ivan Bašić niti je Srbin, niti je iz Borca, Igor Savić također, Barišić također, Dejanović također, Nikić također, Lukić također. Znači tvoji "svi" se odnosi na dva igrača, Milojevića i Ćetkovića.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
bordobijeli
- Kontakt:
Gdje gledate utakmicu ??
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel ovaj ozbiljno izveo ovu formaciju i ovakav raspored igraca ili su to samo rezultati nabacali?
I.Savic i Basic napadaci/krila?
Dejanovic desni bek?
Drugi savic veznjak?
I.Savic i Basic napadaci/krila?
Dejanovic desni bek?
Drugi savic veznjak?
Jel se meni cini ili 0 Muslimana u u21 rep protiv Luksemburga?!
I onda ce otic igrati za Hrv/Srb ako se pokazu! A nama k*!
I onda ce otic igrati za Hrv/Srb ako se pokazu! A nama k*!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jednom recenicom covjek objasnio zasto smo qrcina i zasto cemo jos dugi niz godina bit qrcina.
Muslimana? Jesi dobar zivota ti? Dakle treba sastavit sve mlade selekcije od MUSLIMANA, sta ti god to trebalo znacit..jer postoji mogucnost da ce "hrvat" ili "srbin" kasnije igrat za Hrvatsku ili Srbiju?
Ne nego treba uvati uzpovce koji bi na prvi mig pobjegli u Hrvatsku igrattutankamon1905 je napisao/la: ↑25 mar 2022, 15:57Jednom recenicom covjek objasnio zasto smo qrcina i zasto cemo jos dugi niz godina bit qrcina.
Muslimana? Jesi dobar zivota ti? Dakle treba sastavit sve mlade selekcije od MUSLIMANA, sta ti god to trebalo znacit..jer postoji mogucnost da ce "hrvat" ili "srbin" kasnije igrat za Hrvatsku ili Srbiju?bravo
Ajde ne rise uzpovac
- tutankamon1905
- Kontakt:
Idi liječi se tako ti svega. Sta je lik skonto, treba napravit muslimansku reprezentaciju za dobrobit nogometaLjudevit je napisao/la: ↑25 mar 2022, 16:05Ne nego treba uvati uzpovce koji bi na prvi mig pobjegli u Hrvatsku igrattutankamon1905 je napisao/la: ↑25 mar 2022, 15:57Jednom recenicom covjek objasnio zasto smo qrcina i zasto cemo jos dugi niz godina bit qrcina.
Muslimana? Jesi dobar zivota ti? Dakle treba sastavit sve mlade selekcije od MUSLIMANA, sta ti god to trebalo znacit..jer postoji mogucnost da ce "hrvat" ili "srbin" kasnije igrat za Hrvatsku ili Srbiju?bravo
Ajde ne rise uzpovac
Trebaju igrati oni koji BIH osjecaju svojom domovinom a to ovi nisu sigurno ko ni titutankamon1905 je napisao/la: ↑25 mar 2022, 16:09Idi liječi se tako ti svega. Sta je lik skonto, treba napravit muslimansku reprezentaciju za dobrobit nogometaLjudevit je napisao/la: ↑25 mar 2022, 16:05Ne nego treba uvati uzpovce koji bi na prvi mig pobjegli u Hrvatsku igrattutankamon1905 je napisao/la: ↑25 mar 2022, 15:57
Jednom recenicom covjek objasnio zasto smo qrcina i zasto cemo jos dugi niz godina bit qrcina.
Ajde ne rise uzpovac![]()
![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
I to su isključivo muslimani?Ljudevit je napisao/la: ↑25 mar 2022, 16:37Trebaju igrati oni koji BIH osjecaju svojom domovinom a to ovi nisu sigurno ko ni titutankamon1905 je napisao/la: ↑25 mar 2022, 16:09Idi liječi se tako ti svega. Sta je lik skonto, treba napravit muslimansku reprezentaciju za dobrobit nogometa![]()
![]()
Jel mene poznajes pa si uvjeren da ja BiH ne smatram svojom drzavom? Ili si pak to zakljucio zato sto navijam za Zrinjski?
Aj zivio.
Ne poznati ste ko ljubitelji bih i antifasisti zasto onda pjevajte **** sarajevo i bosnu cijelututankamon1905 je napisao/la: ↑25 mar 2022, 16:51I to su isključivo muslimani?Ljudevit je napisao/la: ↑25 mar 2022, 16:37Trebaju igrati oni koji BIH osjecaju svojom domovinom a to ovi nisu sigurno ko ni titutankamon1905 je napisao/la: ↑25 mar 2022, 16:09
Idi liječi se tako ti svega. Sta je lik skonto, treba napravit muslimansku reprezentaciju za dobrobit nogometa![]()
![]()
Jel mene poznajes pa si uvjeren da ja BiH ne smatram svojom drzavom? Ili si pak to zakljucio zato sto navijam za Zrinjski?
Aj zivio.Sto prije prestanes brojit krvna zrnca, i u sportu gledatt koji je omjer muslimana, hrvata, srba, zivot ce ti bit ljepsi. Al ako imas usađenu mržnju u sebi tu pomoći nema
Trenutno korisnika/ca: 231983, Brix, General505, Google Adsense [Bot], HariTz, Hektor930, nebeskasila, Proximic, s4mke, Venom, zikerrz21 i 70 gostiju.