FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Sad cemo vidjet jel do Zizovica ili igraca bilo.. meni nije jasno spominje se kasnjenje sa platama,a Secerbegovic izjavio prije mjesec da je budzet kluba milion i sedamsto hiljada maraka za ovu godinu,a kasne plate kako se moze procitat 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Spaha ce morati ostaviti nas u ligi. Imace veliki pritisak. Ako to polozi onda je uspio.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Pa sve i da je zaista budzet 1,7 mln, sto je opet smijesna cifra u danasnje doba i skoro pa nista osim ganjanja opstanka ne mozes uciniti, nemas ti te pare na racunu i da ih trosis kako ti volja. Vjerovatno ce to ulaziti u klub kroz transe, uplate sponzora, njih par koji su platili stolici, karte...
S obzirom da je fokus na nasoj djeci, sto je vidljivo i po rosteru, onda se moze reci i da su napokon stvoreni uslovi za Spahica, najbolje poznaje ekipu, odlicno poznaje i protivnicke omladince, a siguran sam da odlicno poznaje i generalno nas domaci fudbal i skauting mu nece biti otezavajuca okolnost. Ako bude volje Uprave da ga poguraju.
Ova sezona je izgubljena, samo da se izbori i definitivan opstanak, da Spaha testira neke igrace (mada sve je ocigledno i vec davno vidjeno) i na kraju sezone se zahvali pojedincima, a narende sezone vec ocekujem njegov pecat. Tu prije svega mislim na formaciju i postavku igraca, kao i bacanje u zaborav izbijanje lopte od svog sesnaesterca na protivnicku polovinu terena gdje ti stoperi i bekovi panicare ko da ih napadaju Mbape, Messi i Neymar pa ne smiju vratiti loptu golmanu ili zadnjoj liniji, ne znaju iznjeti loptu od moge do noge, a zadnji i centralni vezni im sluze samo u fazi odbrane da su brojniji.
S obzirom da je fokus na nasoj djeci, sto je vidljivo i po rosteru, onda se moze reci i da su napokon stvoreni uslovi za Spahica, najbolje poznaje ekipu, odlicno poznaje i protivnicke omladince, a siguran sam da odlicno poznaje i generalno nas domaci fudbal i skauting mu nece biti otezavajuca okolnost. Ako bude volje Uprave da ga poguraju.
Ova sezona je izgubljena, samo da se izbori i definitivan opstanak, da Spaha testira neke igrace (mada sve je ocigledno i vec davno vidjeno) i na kraju sezone se zahvali pojedincima, a narende sezone vec ocekujem njegov pecat. Tu prije svega mislim na formaciju i postavku igraca, kao i bacanje u zaborav izbijanje lopte od svog sesnaesterca na protivnicku polovinu terena gdje ti stoperi i bekovi panicare ko da ih napadaju Mbape, Messi i Neymar pa ne smiju vratiti loptu golmanu ili zadnjoj liniji, ne znaju iznjeti loptu od moge do noge, a zadnji i centralni vezni im sluze samo u fazi odbrane da su brojniji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Eto ga, tražili ste, gledajte.
Sretno nam svima.
Sretno nam svima.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
drago mi je što je Amir dobio priliku. Ali iskreno ne sviđa mi se ta priča o dugovanjima. Da li oni svi imaju ugovore sa onim drugom Slobodom kao i Amer. Ono ok je dug postoji ali fk sloboda ne prijeti suspenzija. Iskreno u takvim uvjetima u kojima izgubiš instrument naplate teško da Amir može ša promjenit
& $ ?
Treba se Uprava oglasiti i reci kakvo je trenutno stanje sa platama igraca,gladan igrac nece sigurno uloziti maksimum svoj na terenu,mada kako su igrali u zadnje vrijeme nisu zasluzili martovsku platu ili bar je treba umanjiti.
-
Sunderland
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Za koji je to mjesec bila?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Sunderland
- Kontakt:
Koliko ja znam februarska uskoro ce i martovska. Ima kasnjenja ali trude se da maksimalno stignu sve. Bar tako su meni fudbaleri rekli...
Sloboda je moja nacija
Evo Ziza u intervju za ss.ba izjavi da je uprava na ljeto obecala velika pojacanja za sljedecu sezonu.. sam Secer je to izjavio prosle sezone da ce moci dovesti najbolje igrace iz lige u Slobodu.. 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Beduin
- Kontakt:
Kako smo odigrali protiv Osijeka II?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Za novembar.
-
simonknows
- Kontakt:
0-1
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 25 mar 2022, 20:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim tebe, više od sebe
-
desperados
- Kontakt:
Upravo. Isto sam pomislio.
Opet kažem, Spaha je dosad izbjegavao preuzimanje 1. tima, jer je mislio da nema kvaliteta. Sad je preuzeo tim, i to nešto govori o kvalitetu igrača.
Sve ove igrače smo gledali u puno boljem izdanju, mogu oni to puno bolje 100%. Za početak, da svako igra na svojoj poziciji.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.